Problem sa ladom 11o!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zoranbg
    CBC Senator XXL
    • 23.03.2005
    • 4098
    • Rooster's Hill , Beog
    • Grande Punto 1.2

@Ladislav ... to je zato sto vozis oldtimera ko i ja...
    ajd popravljaj tako auto iz 2002 godine naprimer... mada moze, ali mnogo teze da nadjes majstora da valja nego za ove nase "oldtimere"
    Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

:-) brick, svet bi bio mnogo lep kad bi ga ti uredjivao ali to jednostavno ne ide tako i to dobro znas. nisam ni mislio na redovno odrzavanje u garanciskom roku vec ono posle. ne znam za tvoj auto ali za moj recimo u auto dati ima navedeno na kolko se radi check i sta se menja ako treba da se menja. generalno danasnji automobili su sklop elektronike, platike i lima gde nema mnogo mudrovanja. to sto se kod nas sece d*pe a krpe gace da bi prosli jeftinije to je druga stvar ali na zapadu nije tako, US nije tako, nema popravljanja dotrajalog dela, budzenja i sta ti ja znam jer se postuje fabrika koja pravi rezervne delove. zna se da fabrika namerno ugradjuje delove koji imaju odredjenu manu ili rok trajanja da bi normalno zaradjivale na delovima . nego, gde nadje ovo leba ti :

oni zamene, fakturu posalju fabrici, fabrika to ubaci u bunar, onda taj zbirni trosak svuda po svetu podeli na ravne delove i doda na cenu novog vozila..tako da trosak podele svi buduci kupci.
      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• nijebitno
        CBC Senator XXL
        • 14.03.2006
        • 629
        • Modrica

@zverko
        To sto ti kazes nije normalno, ili bar ne bi trebalo da bude. Nema nista lose u tome da se neki dijelovi mijenjaju preventivno jer im se otprilike zna rok trajanja, ali da se ne selektivno mijenjaju dijelovi dok se ne nadje neispravni je... Mislim mogu da koriste taj nacin dijagnostike ako ne znaju za bolje ali neka na kraju vrate sve ono sto je bilo ispravno i naplate samo neispravno.
        Ali dzaba mi ovdje krecimo
        Difference between man and boys is the price of their toys

Comment

• sw.brick
          CBC Senator XXL
          • 09.10.2004
          • 8141
          • Beograd, barajevo-zemun
          • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

znam jako dobro da je deo sveta otisao u ///, i stoga me ne cude posledice takvog ponasanja i povremeno pucanje napumpanih /vestackih mehura.
          i onda kao iznenadjeni

i za moj auto postoji propisano redovno odrzavanje, ali ja ne dozvoljavam da ako se upali lampica da nedostaje tecnosti za pranje stakla da se pocne sa zamenom farova, pa zatim brisaca, pa soferke, pa akumulatora, sve u nadi da ce se jednom ugasiti i ta iritirajuca crvena svetlost koja upozorava.

mozda posle nekoliko hiljada evra i ubode varijantu da postoji tamo neki cep gde se nesto sipa...

takvi po meni nisu nesto sto ja nazivam majstorom (svog) zanata, i mislim da i u svetu jos uvek vecina ljudi ne dozvoljava da ih vuku za nos....a jos pod nalepnicom ovlascni servis.

srecom pa prirodnim putem konkurencije kvazi "majstori" ipak nestanu sa scene posle nekog vremena, u svim bransama.
          sto se vise o tome javno cuje glas, brze samociscenje doticne branse
          volvo
          945 SE turbo lpg
          344 GL lpg

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Cilj teme ispunjen, ostalo ne spada ovde i zato krstić...
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
            X