reci te mi molim vas na kakvim autima se plin najviše isplati?
npr. ćale je nešto govorio o kupovini starijeg audija A8, 4.2. ali ga neće jel troši ko životinja. ja sam mu predložio plin, al on se toga boji, i veli šta ako? šta ako eksplodira....
sad mi recite dali se plin više isplati na jačim ili slabijim autima? i u postotcima koliko?
npr. koliko košta plin za 100km, a koliko košta plin za 100km... govorimo za auto koji troši 15l, i za auto koji troši 6l...
vozdra!
npr. ćale je nešto govorio o kupovini starijeg audija A8, 4.2. ali ga neće jel troši ko životinja. ja sam mu predložio plin, al on se toga boji, i veli šta ako? šta ako eksplodira....
sad mi recite dali se plin više isplati na jačim ili slabijim autima? i u postotcima koliko?
npr. koliko košta plin za 100km, a koliko košta plin za 100km... govorimo za auto koji troši 15l, i za auto koji troši 6l...
vozdra!

) Dakle, evo racunice o isplativosti... Auto mi sada trosi oko 9l plina, sipam za 900 din to je puna boca, 34l, i predjem min.340km, max 390 km (danas mi bas nestalo na 386). Dakle... racunica... 1300 km = 120l plina a to je 3250 din recimo. A za to bi mi trebalo 135l benzina, ili 8950 din. Dakle, moja usteda je za ovih dve tri nedelje oko 5600 din. U stvari ne, lazem, sipao sam za 800 din benzina, trosi i njega malo kad pali ipak. Dakle, 4800 din je usteda. Pa sada, mislim da je to dovoljno. Da ne pominjem opet da mi se auto POTPUNO isto ponasa na benzin i plin. A i ne mislim o njemu, nista, on sam to prebacuje, i sta ti ja znam, za nas mehanicki neobrazovane i nezainteresovane IDEALNO!!! Samo vise para u dzepu!
Comment