Emisija SAT "Voznja na plin u zimskim uslovima"

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zverko
    CBC Senator XXL
    • 19.08.2005
    • 7085
    • BGD
    • Audi A4

Re: Emisija SAT "Voznja na plin u zimskim uslovima"

učestvovao sam u takvim emisijama ali onda ja prekinem njega

nego dal stvarno mislis da nesvrseni auto limar cita CBC ili bilo koji drugi forum. toliko je uobrazen da to nije normalno.
    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• markofpi
      CBC Senator XXL
      • 27.07.2006
      • 1552
      • Bezanijska Kosa

ja sam imao Yuga sa pogonom na TNG i jedino sigurno sto mogu reci da kad je zastava u pitanju pravila ne postoje. Dobro neka opste vazeca mozda ali sve drugo pada u vodu. Sve se radi na osecaj. Ja sam na primer na TNG-u palio i na -15 bez problema, naravno auto tad slabije prima gas i mnogo manje je startan dok se ne zagreje ali boze moj, bitno je upaliti i pokrenuti se. Takodje kad sa gasa predjem na benzin dovoljno poznajem proceduru sta treba da se desi da bi benzin dosao do karburatora pa sam se shodno tome i ponasao. Kad vracam na benzina na gas nekad sam trosio gorivo iz karburatora, nekad ne. Ono sto je problem jeste sto vecina vozaca koji voze na TNG ne razumeju kako stvari funkcionisu zapravo vec su naucili iz tamo nekog prirucnika ili su zapamtili sta im je majstor rekao i to je to...nikakav osecaj ili radoznalost zasto je nesto bas tako i da li moze biti drugacije.

Comment

• Misko M
        CBC Senator XXL
        • 17.03.2007
        • 652
        • BG Vozdovac

od kad nema majstor Rileta i njegovih carolija ja vise ne gledam SAT

Comment

• *IvanT*
          CBC Senator XXL
          • 30.01.2005
          • 3234
          • Srbija, Beograd, Kara

Emisiju SAT odavno ne pratim, ali sam nakon emitovanja zadnje imao par poziva ljudi koji su bili besni na mene, zbog toga sto sam im lose objasnio kako se koristi gasni uredjaj (ili mozda treba da napisem plinski, kako bi na nacionalnoj televiziji rekli ). Tako sam i nasao emisiju i bio primoran da je odgledam...

Hteo sam sinoc da otkucam poruku, ali je ocigledno bolje sto je prenocilo i jako mi je drago da vecina korisnika, makar ovih na forumu, zna da ono sto je ispricano u emisiji apsolutno nije tacno. Ono sto mi je zao je, sto je sve to "izaslo iz usta" gosn. Pante, koji je morao da zna kako sve to radi, pa makar da su ga tog trenutka probudili iz zimskog sna. Sve tehnicke greske ste vec napisali i ovde na forumu, a ono sto je meni u prvom trenutku zaparalo usi se odnosi se na sastav gasa. Citiram "...kada ima znatno vise propana govorimo o letnjem gasu, a kada ima vise butana govorimo o zimskom.......zato sada kada ima vise butana nema ni problema.", pa mislim stvarno.....kako objasniti turbacima da mnogo butana zimi nije bas dobro.

Moj predlog je da Panta u sledecoj emisiji demantuje sam sebe i lepo isprica kako se sve to stvarno koristi i zasto zimi stvarno moze da bude problema prilikom koriscenja loseg gasa. Clan je foruma i imace priliku da ovo procita.
          http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• bmiillan
            CBC Senator XXL
            • 18.04.2005
            • 393
            • beograd
            • clk 200k

dora je to lepo rekao ovo cita x ljudi a rts1 gleda bar milion, o Alvirovicima imam misljenje koje ne bih ovde javno
            iznosio ali da doticni sa smeskom pojede G***O u emisiji kao sto je to vise puta i uradio sutra bi odmah G****A
            drasticno poskupela posto je jel da to bilo u SAT-u na RTS1

nesto sam se setio don kihota uopste mi ne ide u glavu zasto
            nemoj na silu uzmi veci cekic

Comment

• markofpi
              CBC Senator XXL
              • 27.07.2006
              • 1552
              • Bezanijska Kosa

Ako je neko toliko iziritiran sa tim prilogom neka lepo napise pismo/mail i posalje redakciji. Neka ima formu strucnog karaktera, da ljudi stvarno shvate da su pogresili pa da onda u nekoj od narednih emisija u istom prilogu vidimo Ivana ili Doru sa pravim informacijama!

Comment

• alexa05
                CBC Senator XXL
                • 23.07.2006
                • 1769
                • Smederevo
                • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Originally posted by *IvanT*

Moj predlog je da Panta u sledecoj emisiji demantuje sam sebe i lepo isprica kako se sve to stvarno koristi i zasto zimi stvarno moze da bude problema prilikom koriscenja loseg gasa. Clan je foruma i imace priliku da ovo procita.
                Slazem se sa tobom da treba sam sebe da demantuje, ali jednu stvar ne kapiram.

Ako si ozbiljan kad si rekao da je clan foruma, onda je definitivno do sada trebao nesto da nauci sa istog i da ne daje onakve izjave. Sramota je da kao sto se gore moze videti korisnici automobila sa pogonom na TNG, cija to nije bransa vec nuzda, znaju vise od jednog "profesionalca" ako je uopste i rec o profesionalcu.
                EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• *IvanT*
                  CBC Senator XXL
                  • 30.01.2005
                  • 3234
                  • Srbija, Beograd, Kara

Originally posted by markofpi
                  Ako je neko toliko iziritiran sa tim prilogom neka lepo napise pismo/mail i posalje redakciji. Neka ima formu strucnog karaktera, da ljudi stvarno shvate da su pogresili pa da onda u nekoj od narednih emisija u istom prilogu vidimo Ivana ili Doru sa pravim informacijama!

Vise puta sam pisao raznim casopisima, dnevnim novinama, redakcijama i nikada nisam dobio odgovor, a komoli da je neko demantovao pogresnu izjavu ili napis, tako da ni ovoga puta ne bi bilo drugacije...

@alexa

Panta je clan foruma, profesionalac i direktor kvaliteta u AMSS-CMV ako se ne varam.
                  http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• legenda
                    CBC Senator XXL
                    • 28.03.2009
                    • 1345
                    • Beograd

Zna Panta kako to radi,nego kad se snima emisija ima toliko minuta za to,a Mirkic dosadan(covek profesionalni voditelj)pa sto bi babe rekle ne moze covek zuba od njega da obeli...a sustina im je koliko sam zakljucio paliti na benzin i zagrevati(e sad da li hoce da cuvaju motor ili da ljudi naspu zadnji dinar u rezervoar ne znam)...kad bi se potrosio benzin iz karburatora,mozda bi prihvatio plin,a onda propade ideja ako ga ne zagrejes ugasi se

Comment

• uglavnom.bezopasni
                      - 42 -
                      • 03.02.2005
                      • 2235
                      • Novi Sad

Ima to dublju pozadinu nego što vi mislite, ne možete da vozite samo na gas morate da trošite i benzin, onda država uzima više para na akcize, od tih para se popravljaju putevi, prave mostovi, krpe rupe, stavljaju semafori,... i još mnogo drugih stvari.

Pošto meni auto pali i ide na gas i na -15, mogu odgovorno da tvrdim da je za stanje u državi, loše puteve i sve ostao kriv moj majstor za gas.
                      (isto važi i za cigarete i alkohol, ko ne puši i ne pije taj direktno podriva svoju otadžbinu)
                      Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                      11.04. 0:12 #2
                      Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• alexa05
                        CBC Senator XXL
                        • 23.07.2006
                        • 1769
                        • Smederevo
                        • Opel Vectra B 2.0DI 16v

A sto i Panta da ne lupi nesto svremena na vreme kad i ovi "strucnjaci" u skupstini lupetaju non-stop
                        EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• somi_kac
                          CBC Senator XXL
                          • 03.04.2009
                          • 796
                          • Kać

Cist idiotluk i presipanje iz supljeg u prazno! I naravno komercijalizacija Punto Classic-a, po sistemu: "Mi smo pametni, mi i gas ugradjujemo"!
                          O relevantnosti Alvirovica i kompanije ne treba diskutovati. Prestao sam da ih gledam jos krajem '90-ih, kada su Polonez i Feliciu okarakterisali kao najbolje resenje za nov auto za te pare.
                          OPEL Astra 1.6i
                          OPEL Kadett 1.6
                          ŠKODA Favorit

Comment

• Pele
                            CBC Senator
                            • 01.07.2006
                            • 262
                            • Požarevac

Ono sto je problem jeste sto vecina vozaca koji voze na TNG ne razumeju kako stvari funkcionisu zapravo vec su naucili iz tamo nekog prirucnika ili su zapamtili sta im je majstor rekao i to je to...nikakav osecaj ili radoznalost zasto je nesto bas tako i da li moze biti drugacije.
                            Ovo je i kod mene slučaj, uvek volim da znam zašto to tako radi, a ne mehanički samo da ponavljam ...... kada razumeš sistem funkcionisanja nečega, lakše i radiš sa tim ...

IvanT, napiši ti mejl i Panti, i Alvirku ..... i reci da ako neće da sami sebe demantuju, da ćeš da ih tužiš, jer ti ugrožavaju posao ... kao što stvarno i jesu, jer si već imao par ljutih poziva od mušterija .... a ionako su svi argimenti i znanje na tvojoj strani ...

Molim lepo, jasno i glasno, pogrešili smo, ipak treba ovako .... i kraj .... i downlouduj emisiju negde na HDD, zbog dokaza ....

Mislim, pun mi je više q i RTSa i Mirka sveznalice ....

Ja sam ga "omrzo" još kada je vektra B izašla, auto tada lepši od para, a on nadje zamerku, kada spustiš naslon za ruku, ne mož dohvatiti ručnu ... ju, jajce .... i da, mali joj retrovizori .... švabe inžinjeri napravili auto, a mirku ne odgovara ... c c c c

Comment

• mupe
                              CBC Senator XXL
                              • 05.10.2006
                              • 822
                              • bg
                              • Laguna 3 GT 2.0T 205

^^ Pa to je jedina zamerka koju je smeo da kaže. Svaka ozbiljna zamerka bi se završila prestankom reklamiranja opela u SAT-u. Ma, smešan je, i on i onaj njegov klon!

Comment

• Pantah
                                CBC Veteran
                                • 25.03.2007
                                • 159
                                • Beograd

Evo da se javi i debil.

Ne pada mi na pamet da se pravdam, mada su neki već dobro rekli zašto oni misle da je došlo do "debilnih izjava"

Ali neke stvari koje se neće demantovati u nekoj od sledećih emisija su:

Neće se podržavati paljenje venturi sistema na plin - bez obzira što sam i ja godinama palio Ladu baš tako. Jednostavno proizvođači propisuju drugi način rada i dokle god oni ne deklarišu da se njihvo sistem koristi kao 100% plin niko pa ni debili neće javno tvrditi drugačije.

Yugić u prilogu bi radio na pražnjenju čančeta bar dva minuta (probali smo kako pali pre snimanja), a to je neoprostivo dugo vreme za snimak. Za svaki slučaj smo za podloge snimili i prebacivanje sa duuugim zadržavanjem preklopnika u neutralnom položaju (ne znam jel išlo u emisiju - ja ne stižem da je gledam) ali ni tada to nije trajalo duže od 10 sekundi. Što znači nedovoljno.

Ali u svakom slučaju ću i dalje nastaviti da pratim forum gde se i od korisnika može puno naučiti.

Poz. Panta
                                Money for nothin' and chicks for free

Comment

Working...
                                X