Emisija SAT "Voznja na plin u zimskim uslovima"

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Pantah
    CBC Veteran
    • 25.03.2007
    • 159
    • Beograd

Re: Emisija SAT "Voznja na plin u zimskim uslovima"

Hm. Napisah juče jednu poruku, al je sad ne vidim. Grebiga valjda je nisam poslao A, nije ni važno .

Što se tiče standardizacije ili specifikacije auto gasa postoji jedna tehničko ekonomskla komisija pri nacionalnom udruženju za TNG poajčanoj sa članovima Auto gas asocijacije, koja upravo lobira da se najzad pristupi standardizaciji. Slučajno sam najmlađi član te komisije, ali ću biti u drugoj podkomisiji. Doduše saznaću na vreme šta će se desiti, obzirom da smo (kao deo AMSS) zainteresovani da se uspostave pravni okviri i za druga "nova" goriva.

Što se tiče uredbe koja bi sredila stanje od uvoza opreme preko ovlašćivanja radionica za ugradnju i servisiranje ona je napisana i na žalost moram da kažem da je pokretač radne grupe - MUP "sabotirao" već napisani dokument i on se sada rasparčava kroz odredbe zakona i neke pravilnike koje će morati da pišu razna ministarstva. Na primer Ministarstvo trgovine i usluga mora da napiše pravilnik kako se daje odobrenje za rad radionicama. Po ZBS već postoji obaveza da radionica ima isključivo njihovo odobrenje pod pretnjom kazni od 100.000 do 2.500.000 dinara. Jedino se još ne zna kada će ovlašćenja i na koji način početi da dele.
    Money for nothin' and chicks for free

Comment

• Simke877
      CBC Član
      • 31.10.2007
      • 31
      • Beograd

Postovani gospodine Panto. Postujem vase godine, vasu funkciju i sve je to lepo. Jednu izjavu niste morali dati, ne verujem da bi uticala na vas polozaj. Mirko Alvirovic je zasluzan za promociju TNG. Zasluzna je cena, a ona je zasluzna posto ima uticaja nasa Beda, stavio sam veliko slovo posto nam je ona kao neki prijatelj vec postala, pa tako dalje i dalje kilometri uzrocno posledicnih veza. Reci da je on zasluzan, eto mlad sam ali mi je smesno i smatram neistinom. A ukoliko je Mirko zasluzan onako sprceni deda, koji ne da coveku da zavrsi recenicu nego samo upada li upada, prebio bih ga u emisiji na keca kao i onu malu Sanju Marinkovic, gde ide novinarstvo, sta bi se tek onda desilo da o gasu pricaju Ivan ili Dora, Dora-u ne znam, ali Ivan decko mlad normalan, nisam primetio da ima tikove sa rukama. Kad se vec izborio za TNG, sto se ne bori za kvalitet. Jedini njegov doprinos je sto je to RTS, sto se uglavio i razglaba li razglaba. Na RTS-u bih i ja promovisao sta hocete. Da mu je emisija na Kosavi niko ne bi ni znao za njega. Svaka Vama cast, ali izjaviti da auto sam prebaci na venturiu kad potrosi plin na benzin, pa to zna i moj brat, a pricate o specifikacijama. Nemojte ima dvostruke arsine, nego lepo recite. Niko sigurno nema pravo da Vas zove debilom, a koliko sam video ljudi su ljuti na alvin cip manks a ne na Vas. Sto se taj alvirovic ne bori za kontrolu kvaliteta tog plina? slazem se da je svrha priloga bila da se ubede ljudi da je bezbedno voziti na plin i da shvate da to nije bauk. To je super i verujem da svi pozdravljaju(jedino sto ce onda da dignu cenu plina ), ali dobro. Ne trebamo biti egoisticni.
      Samo jos jedna stvar mi nije jasna, ako on gleda probleme naroda. Evo jedan problem, tacnije nedoumica, pa Vas molim za pomoc. Zasto se ne borite svi zajedno protiv drzavnog haraca u najprimitivnijem smislu. Evo objasnjenje. Ima mnogo servisa za ugradnju tng i verujem da su dobili neke dozvole, ima i onih koji sigurno nisu. E sad zasto ta drzava ne naplati licencu servisima, pa kad ja lepo pokazem da sam ugradio kod ivana, dore, etc. lepo dobijem atest za dz. ili jos bolje da mi ne treba, jer sam ga ugradio u ovlascenom servisu i samo pokazem racun? a ukoliko ja ugradjujem sam plin odem na masinac i trazim da atestiraju? znam da vi zgrcete pare od toga, kao i drzava, murija i ostali ucesnici, ali sam morao da podelim narodne jade javno. Hvala

Comment

• jnikmobil
        CBC Član
        • 25.01.2010
        • 19
        • Nis

Simke iako si mlad (kako sam kazes) ispisao si najbolji post u ovoj temi.
        U potpunosti se slazem da atest treba da izdaje ovlasceni servis koji je uredjaj i ugradio i samim tim i on odgovara za sve u vezi sa istim. Alvirci su cista komercjala vidno dobro placena od drzave. ja ne mogu da verujem da oni automobilima najboljim u klasi nadju toliko mana, a "nasem" punticu nijednu.
        Ne znam da li ste gledali emisiju kada su gosti bili ljui iz auto skola. Pa ono je bila sramota jer stariji Alvirko im nije dao jednu recenicu da zavrse, a pozvao ih da kazu nesto u vezi ZOBS-a.
        Zasto ljudi gledaju SAT, pa necemo valjda vrele gume gde onaj nabedjeni vozac dovodi manekenke da testiraju kola.

Comment

• Chubbs
          Everybody lies
          • 29.01.2006
          • 5807
          • Novi Sad
          • Audi A6 1.8T

manje vise, sve je receno. a posto tema ode u off, sledi ciscenje i lock. ako pokretac teme ili dora odluce da se tema nastavi, bice otkljucana.

hvala na razumevanju.
          You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
          Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
          Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

Working...
          X