ciscenje ili zamena filtera za GAS?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • YUgisa
    CBC Senator XXL
    • 05.06.2008
    • 793
    • Subotica
    • Yugo 1.1 EFI

Mislim da bi bilo fer da vratis coveku pare i auto u prvobitno stanje
    Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."

Comment

• hirurg83
      CBC Senator XXL
      • 26.02.2014
      • 398
      • Banjaluka
      • VW Jetta

Originally posted by grabancijas View Post
      Dora
      "Zamena filtera kod mene košta 400 dinara. Ne zovem te samo ti ukazujem da je mala cifra da bi se zezao."

Sad sam se vratio iz vašeg servisa. Došao sam po preporuci, a neću vas nikom preporučiti. 4 000 za promenu filtera, samo zato što ste videli da se ne razumem u materiju. Onda nazovem ostale servisere po Novom Sadu i čujem da je kompletna zamena filtera 2 000. Znači 2 000 sam platio neznanje. Hvala Doro i dovidjenja.
      Covjek kompletan idiot. Kupi si trotinet pobogu. Za 3000 imas dobrih

Послато са HTC One M9 уз помоћ Тапатока

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Originally posted by YUgisa View Post
        Mislim da bi bilo fer da vratis coveku pare i auto u prvobitno stanje
        Da je nagovestio da je neki problem ja bih mu odmah vratio pare i pozdravio se zauvek Starih filtera imam ali ne znam kako da nabavcim smolu u isparivač pošto to traje...
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• expendable
          CBC Senator XXL
          • 04.11.2009
          • 3662
          • Bor

... jest' nije lako (vratiti smolu u isparivač).
          Možda bi neki bitumen (hidroizolacija) mogao da posluži ...

Btw, ovaj ti se NE računa (u reklamacije na net-u), priznao čovek da je "idiot za kola", tako da nije "pouzdan svedok" (potpuna "sudska" neuračunljivost u vezi automobila).
          Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).

Comment

• Gorgon
            Banovan
            • 13.09.2017
            • 2
            • bg
            • Trotinet

Sta god da je problem, musterija vam je izrazila nezadovoljstvo a vi ga nazivate idiotom. Potpun neprofesionalizam i osim toga vise sada verujem njemu "idiotu" nego tebi "profesionalcu".

Comment

• WinningNesto
              Banovan
              • 13.09.2017
              • 2
              • Novi Sad
              • Srbija

Originally posted by Dora View Post
              Ovo je napisao na mom gugle biznisu kao ocenu.... Da pojasnim, čovek nije video da si idiot jer nisi delovao tako ali izgled često vara...
              Ne vidim kakav je problem ako vam je covek dao negativnu ocenu? Da li je to zabranjeno?
              Jednostavno nije zadovoljan uslugom, oseca se prevarenim jer je ispalo da je u drugim servisima jeftinije.
              A to da je on "Idiot" za kola, i sam je rekao.
              Last edited by WinningNesto; 13.09.2017, 11:24.

Comment

• mupe
                CBC Senator XXL
                • 05.10.2006
                • 822
                • bg
                • Laguna 3 GT 2.0T 205

Realno, neko ko se pozove na cenu od pre 12 godina, a posebno ako je i cenu za svoj servis znao unapred...

Comment

• zoranbg
                  CBC Senator XXL
                  • 23.03.2005
                  • 4098
                  • Rooster's Hill , Beog
                  • Grande Punto 1.2

@winingnesto,@Gorgon. malo je to,registruj se sa jos 5 naloga.
                  Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• slobodank
                    Moderator
                    • 26.11.2007
                    • 1338
                    • Stara Pazova
                    • Fiat Idea 14.16v lpg

Pa ja imam punta na gas, a imao sam i problem sa smolom ,možda sam to ja :-)

Comment

• Chubbs
                      Everybody lies
                      • 29.01.2006
                      • 5807
                      • Novi Sad
                      • Audi A6 1.8T

user name: Gorgon
                      email: gorancerapaic85@gmail.com
                      ip address: 82.117.210.6

user name: grabancijas
                      email: grabancijas@gmail.com

ja bih samo da se osvrnem na pravilo foruma po kom nije dozvoljeno vise naloga. Koji da obrisem?
                      You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                      Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                      Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Gorgon
                        Banovan
                        • 13.09.2017
                        • 2
                        • bg
                        • Trotinet

Originally posted by Chubbs View Post
                        user name: Gorgon
                        email: gorancerapaic85@gmail.com

user name: grabancijas
                        email: grabancijas@gmail.com

ja bih samo da se osvrnem na pravilo foruma po kom nije dozvoljeno vise naloga. Koji da obrisem?

Niko ovde nema dva naloga. To sto imamo istu IP adresu ne znaci da je koriscen isti racunar i da je ista osoba u pitanju. To znaci da smo nakaceni na istu mrezu, uostalom ako vec hoces da brises obrisi moj, ostavi od kolege njegov nalog, ipak je on ovde ostecena strana i nije u redu da brisu nalozi ljudi koji zele da uloze svoju zalbu.

Comment

• Chubbs
                          Everybody lies
                          • 29.01.2006
                          • 5807
                          • Novi Sad
                          • Audi A6 1.8T

jos da vidimo za zokija iz temerina, ciji je njegov nalog i da se razilazimo.
                          You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                          Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                          Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• WinningNesto
                            Banovan
                            • 13.09.2017
                            • 2
                            • Novi Sad
                            • Srbija

Moj nalog je samo moj, nemam nista sa ovom dvojicom!

Comment

• Dora
                              Nadzornik!!!
                              • 24.10.2004
                              • 17451
                              • Novi Sad
                              • FIAT

Originally posted by Gorgon View Post
                              Sta god da je problem, musterija vam je izrazila nezadovoljstvo a vi ga nazivate idiotom. Potpun neprofesionalizam i osim toga vise sada verujem njemu "idiotu" nego tebi "profesionalcu".
                              Šta god da je problem ti si kompletan dobro obučeni idiot. Mušterije dodju kod majstora, požale se na kvar, majstor da okvirnu prognozu i kad utvrdi tačno nazove i kaže konačnu cenu. Mušterija dodje po auto, plati uslugu i to je to. Buni se ako usluga nije izvršena i tako...

Kompletni idioti dovezu auto, požale se na kvar, dobiju tačnu procenu radova, i kad dodju po auto opet im se objasni šta je radjeno, naplati se tačno koliko je unapred dogovoreno i odu smireno.. Posle pola sata registruju se ovde i ko zna gde i pljuju totalno bez veze. Ukratko, to nisu mušterije nego kompletni idioti (da naglasim još jednom) koji misle da su za 2000 platili dušu i telo čoveka i da taj mora da im sve radi, sluša ******štine i pri tome se osmehzje....
                              Ti ćeš da me učiš profesionalizmu šabane jedan.. Idi se laći i ne šalji mi više SMS...
                              Forum je imao pravilo da se moraš predstaviti pa onda pisati, ukinuo sam ga da ne maltretiram ljude ali ovakvi smradovi kao ti traže restrikciju koja svima smeta...

Da si hteo normalno da se raspraviš, pitao bi odmah ili bi se bunio odmah ali si ti došao da tražiš ne znam šta jer nije moguće da za 20 minuta nazoveš sve majstore, saznaš kako je 2000 dinara servis, registruješ se itd.. Poruku nisam obrisao kao što vidiš, odgovorio sam onako kako mi sa godinama dolikuje, u prevodu nemam više živaca posle 5 bajpasova da se gonjam sa ******ma.
                              Nisi morao da registruješ nekoliko nikova da bi nastavio prepisku jer kao što opet vidiš ne brišem ali ću vas sve da obrišem jer neću da nastavljam glupavu diskusiju. Napisoa sam ti da dodješ po kusur od 4500 dinara i držim reč.
                              Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• hirurg83
                                CBC Senator XXL
                                • 26.02.2014
                                • 398
                                • Banjaluka
                                • VW Jetta

Originally posted by Gorgon View Post
                                Ne moze neko da izrazi nezadovoljstvo ko veze nema o zivotu i ne zna sta mu je rađeno na autu! Ovo sto je dora nabrojao da je zavrseno toliko kosta
                                Originally posted by WinningNesto View Post
                                Ne vidim kakav je problem ako vam je covek dao negativnu ocenu? Da li je to zabranjeno?
                                Jednostavno nije zadovoljan uslugom, oseca se prevarenim jer je ispalo da je u drugim servisima jeftinije.
                                A to da je on "Idiot" za kola, i sam je rekao.
                                Nije mjerodavan za ocjene. Nema argumenata

Послато са HTC One M9 уз помоћ Тапатока

Comment

Working...
                                X