xocu slikacu bas, a sto se tice goriva i toga, to mi je majstor sve radio,
ne razumem se ja puno u mehaniku(ne moram ja bas sve da znam )
znam da je spominjao nesto "povratno" pa nesto od golf II...****m li ga...
eeeee da me cuje švaba šta sve ima ispod haube mercedesa... golf II, zastava...
trza izmedju 2000 i 3000 obrtaja, a onda lepo ide(plin)
Pomagajte
trza izmedju 2000 i 3000 obrtaja u voznji(u svim brzinama), a onda lepo ide(plin je u pitanju)?
Da li treba nesto da se zavrne-odvrne?
I da, kada pritisnem gas, nece lepo da vrati obrtaljku, lepo vrati do 2500 i onda tu stane sekund, i onda polako vrati u normalu
Znate sta?
Konacno smo poceli, namestili stromberga, i upalili ga na flasu
Radi solidno, s' obzirom da je stromberg stajao ko zna koliko, i da mu nista nije menjano.
Imam problem, posto smo stavili granu od 123 cep na karburatoru je malo udarao u haubu ali smo to resili (nadam se, skratili smo cep).
Sta mislite da li da stavim spoljnu elektricnu pumpu od 0.1 bar da gura gorivo u karburator?
Da bi prošao mora atestatirac ili tehničar da zna da baš taj model Merca nije Stromberg nego je K glava a i to je glupost je je to kvaliteni skok za deset.
@ Milannik
Pošto od svih majstora moram ja da odgovorim, treba ti pumpa za karburatore do 0.3 bara a obzirom da ćeš i tako voziti na benzin an sveti nikad, dovoljna je bilo kakava koja ne preliva a neće prelivati ako nije za sekvent ili mono ubrizgavanje. U
Radovi napreduju brzinom svetlosti, kao sto se i vidi iz prilozenih datuma postova
Auto je upaljen, ali nije vozen jer nema ko da mi napravi sajlu gasa
Ne znam kako ce se ponasati u voznji, jer nismo menjali pumpu vec smo ugradili T racvu, tako sto smo direktno spojili dolazno i povratno crevo, i sa strane izvukli izlaz za karburator, prvo precnika 5 mm, ali je slao veliki pritisak, pa smo stavili sa manjom rupom (mislim 2mm).
Nadam se narednih dana da resim sajlu gasa i filter pa da probam kako ce da se ponasa, da li ce moci da ostane sa ovom pumpom...
Comment