Voltran - misljenje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Originally posted by Zmaj KV
    ispravan). E sad o ovim ljudima u Kragujevcu (znači samo kada bi ste vi znali koji su to pajseri i koliko ti ljudi ne znaju) ni na jednom jedinom autu nisu isljučili benzin kako treba (benz. ventil pre pumpe za gorivo) položaji isparivača su im nenormalini i nenormalno im se klate, creva su im komična (ne znam gde ih nađoše) boce su im plivajuće i smešno postavljene (ljudi ne mogu da vade rezervne točkove)
    Ništa nemoj da se sekiraš, sve to uredno prodje atest...Sad su meni u komšiliku. Kad me neko iznervira ja ga pošaljem tamo da mu ugrade gas i brže i jeftinije i bolje. Posle svi zadovoljni...
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Zmaj KV
      CBC Senator
      • 05.10.2005
      • 202
      • Kraljevo

Originally posted by Dora
      Pa sad ovako, za 20 evra ja bih uvek stavio provereno... Sa 60 evra zarade i cenom od 250 evra, ja zaradim 20 evra manje nego taj sa 230 evra cenom.
      Pošto je napolju duplo jeftinije zato radim isključivo slovencima i hrvatima u zadnje vreme jer im se isplati da naprave 1000 Km i plate duplo skuplje, stvarno su "glupi"...

I na kraju ja ću uraditi svaki uredjaj da valja pa makar ga lično prepravljao čak i omiljeni kargas. Onaj ko ugradi za 190 evra to uradi za jedanipo sat i on može da stavi i zlatan uredjaj to će opet biti fuš. Onom kome nije jasno da se plaća znanje i kvalitet ne treba ni objašnjavati. Ugraditi karburator zna i baba kurana mada i to zna da se uneredi.

Danas mi je bio čovek u vezi AMS-a koji rade preglede pa sam ih opljuvao samo tako mada smo prijatelji. Čim oni počnu da rade posao kako treba neće biti ni meni problem da objasnim ljudima zašto je skuplje, objasniće im oni na atestu. Ja radim tako da prodje atest a drugi rade tako da ih bole uvo dal će proći atest. Drugi=svi koji rade za 190 evra.
      Dora je potpuno u pravu. Ja inače nemam ništa protiv da neko na svoj auto stavi neku govono opremu ali "Ko ne plati na mostu platiće na ćupriji"

I Voltran oprema u Kraljevu kako god bila ugrađena ne prolazi na atestu (Mašinski fakultet Niš, Jolović vrši pregleda ovde i kao nešto AMS ali nešto nezvanično) a sad sam se i setio zar nisu u ovoj našoj šugavoj zemlji jedini ovlašćeni za davanje (auto gas) atesta institut Vinča i Mašinski fakulteti?
      Sa alatom UNIOR majstor nije junior!

Comment

• *IvanT*
        CBC Senator XXL
        • 30.01.2005
        • 3234
        • Srbija, Beograd, Kara

Ne.
        Od 01.01.2005. ovlasten je i AMSS kao institucija koja ima pravo da izdaje atest.
        http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• Zmaj KV
          CBC Senator
          • 05.10.2005
          • 202
          • Kraljevo

Originally posted by IvanT
          Nego jel zna neko koliko koshta ugradnja za multipoint sa jednom diznom i plastichnom usisnom granom preko KARBURATORA?

Mene je danas pitao chovek i ja nisam znao da mu kazem.
          Sa alatom UNIOR majstor nije junior!

Comment

• zoranbg
            CBC Senator XXL
            • 23.03.2005
            • 4098
            • Rooster's Hill , Beog
            • Grande Punto 1.2

"pre su se reklamirali nedeljom na auto pijaci ovde kod nas u KV a već davno ne dolaze jer ih masa ljudi juri da ih bije..."

haos in Laos
            Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

Biće da sam ja naleteo na dobrog majstora, a kako i sami kažete nije nikakva mudrost ugraditi plin u auto sa karburatorom.

E sad, postavlja se vrlo važno pitanje: koliko ljudi u Srbiji ima 300-350 eura za ugradnju plina, kada prosečni auto u Srbiji vredi između 500-1000 eura. Ja sam jedva skupio tih 230, i već su mi se vratile. A niko ne daje na rate. Da sam imao 300, naravno da bih otišao kod Dore. Samo lud čovek bi rizikovao da mu se upropasti auto od 10 000 eura, ali tome verovatno nije velika razlika između 500 i 600 eura.

A što se tiče toga da kada se u auto ugradi Voltran, on postaje transformers, kod mene je upravo tako. Dosta ljudi vozi moj auto i razlika od kada se vozi na plin je neverovatna. A 4 ortaka iz kvarta je ugradilo taj Voltran u istom servisu i prezadovoljni su, nabrajam redom: micubiši kolt 86 godište, zastava pikap iz osamdesetih, opel kadet 83 godište i golf 87 godište.

Poenta je da Voltran kada ga ugradi dobar majstor, koga nadgledate svo vreme ugradnje, a dobijete godinu dana garancije i obećanje da će to trajati 100 000 km, može da bude optimalno rešenje za prosečnog stanovnika Srbije, koji jedva kupuje hleb i mleko i patike kod Kineza.

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Originally posted by Kosta
                E sad, postavlja se vrlo važno pitanje: koliko ljudi u Srbiji ima 300-350 eura za ugradnju plina, kada prosečni auto u Srbiji vredi između 500-1000 eura. Ja sam jedva skupio tih 230, i već su mi se vratile. A niko ne daje na rate. Da sam imao 300, naravno da bih otišao kod Dore. Samo LUD čovek bi rizikovao da mu se upropasti auto od 10 000 eura, ali tome verovatno nije velika razlika između 500 i 600 eura.
                .
                Nisi pratio fabulu radnje, rekao sam da je to 250 evra, znači nije 300, rekao sam da za 20 evra ja nikad ne bi stavio Voltran i da on na tih 230 evra ima veću zaradu nego ja na 250.

Štose tiče 500 i 600 evra tek bi se tu iznenadio, to ide eksponencijalno, što skuplji auto sve bi manej para da se da za njega. Plin iliti gas nije isto što i radio ili vuferi u kolima, ono vredi i košta pa nek ide život a plin pa isti je to K, što manje platim bolje

Kad smo već kod Kineza i patika, za Voltran nije plaćena homologacija, svaki drugi je verovatno švercovan, po pravilu ne bi ni smeo da se ugradi u auto a ti si pomogao da neko izbegne porez i ostalo što uz to ide... Posle kad učitelj kuka na malu platu mi ćemo reći tako ti i treba

https.autogas.rs

Comment

• sw.brick
                  CBC Senator XXL
                  • 09.10.2004
                  • 8141
                  • Beograd, barajevo-zemun
                  • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

A niko ne daje na rate
                  kako, pa sve banke daje kredite za nenamensku potrosnju...ubise nas reklamama.

pare se traze u bankama, u servisu se traze usluga i oprema

ja stvarno ne znam, kako to investicija u ugradnju gasa u auto moze da ikome bude problem kada redovno trosi benzin i to placa bez pogovora i bez price da je to skupo zadovoljstvo.

a ugradnja gasa je jedina investicija u auto koja ima povretno finansijsko dejstvo, uz to je i ekoloski veoma prihvatljiv upgrade.

recimo tih famoznih 300 evra, na 2 godine ili 24 meseca je koliko...niti 15 evra mesecno, odnosno 15 litara benzina.

ko ne potrosi 15 litara benzina mesecno tome verovatno auto i ne treba, mislim propala investicija...vise gubi samim protokom vremena i kada se ne vozi. moje misljenje je da auto gas nije skupo resenje ako se auto koristi i za voznju, ono nije pretezno parkiran.
                  volvo
                  945 SE turbo lpg
                  344 GL lpg

Comment

Odlično!

Znači kod Dore, proverenog majstora, Lovato 250 eura. I može sa kreditnom dinom ili visom. Očigledno je da sam onda pogrešio! E pa da sam imao te informacije nebih išao po Voltran. Biće da se nisi dovoljno izreklamirao. A gledao sam tvoj sajt, i koga god interesuje autogas dajem mu tvoju web adresu...A tamo piše cena-auta sa karburatorom 270-300 eura. Pojeftinio si, a nisi to stavio na sajt. A i ne čitaju svi auto forume, 8% ljudi u Srbiji koristi internet.

Ljudi iz mog grada najčešće ugrađuju u Eurogasu-ništa ispod 300 eura, a mnogo ih kuka na lošu ugradnju, daju na 2-3 rate, bez banke, ili kod Nerančića u Sirigu koji se nenormalno reklamira. Rođak je ugradio kod Nerančića Lovato u aleka, odmah je dobio atest. Kaže da je sada zbog ekonomičnosti opet prešao na benzin, jer mu aleko troši preko 20 litara plina.

A što se tiče poreza, zaista mi je žao što deo mog novca nije otišao u državnu kasu. Moralne pridike bih ostavio ipak onima koji su dozvolili da se takve stvari rade. Nije moj problem što inspekcija ne radi, a Nerančić potkupljuje izdavače atesta. Na tebi i sličnima je da se izborite sa time.

A učitelji konačno imaju pristojne plate, tek da znaš, zahvaljujući pokojniku...Pozdrav, moj zadnji post.

Comment

• Dora
                      Nadzornik!!!
                      • 24.10.2004
                      • 17451
                      • Novi Sad
                      • FIAT

Originally posted by Kosta
                      Odlično!
                      Ljudi iz mog grada najčešće ugrađuju u Eurogasu-ništa ispod 300 eura, a mnogo ih kuka na lošu ugradnju, daju na 2-3 rate, bez banke, ili kod Nerančića u Sirigu koji se nenormalno reklamira. Rođak je ugradio kod Nerančića Lovato u aleka, odmah je dobio atest. Kaže da je sada zbog ekonomičnosti opet prešao na benzin, jer mu aleko troši preko 20 litara plina.
                      Kad i ja budem prevario 1000 ljudi imaću i ja reklamu na svakoj tv stanici ili radiju... Što se sajta tiče, jedva stignem na mail da odgovorim i ovde na forumu, tamo lepo piše orijentacione cene, nazovite za tačne cene.

A što se tiče poreza, zaista mi je žao što deo mog novca nije otišao u državnu kasu. Moralne pridike bih ostavio ipak onima koji su dozvolili da se takve stvari rade. Nije moj problem što inspekcija ne radi, a Nerančić potkupljuje izdavače atesta. Na tebi i sličnima je da se izborite sa time.

A učitelji konačno imaju pristojne plate, tek da znaš, zahvaljujući pokojniku...Pozdrav, moj zadnji post.
                      Nije na meni, postoje službe za to i drago mi je da učitelji bolje žive.
                      Ovo uopšte nije bilo upućeno tebi nego generalni stav ove države pa prema tome nema potrebe da se vredjaš i odustaješ od diskusije.

https.autogas.rs

Comment

• fantastik
                        CBC Senator XXL
                        • 28.07.2005
                        • 417
                        • Novi Sad

Originally posted by Dora

Kad i ja budem prevario 1000 ljudi imaću i ja reklamu na svakoj tv stanici ili radiju... Što se sajta tiče, jedva stignem na mail da odgovorim i ovde na forumu, tamo lepo piše orijentacione cene, nazovite za tačne cene.
                        a sto narandzic vara ljude opisi malo detaljnije

Comment

• Dora
                          Nadzornik!!!
                          • 24.10.2004
                          • 17451
                          • Novi Sad
                          • FIAT

Nemam nameru, šta god da kažem nije dobro. I ono nisam ja trebao napisati. Svako radi kako misli da treba.

https.autogas.rs

Comment

Working...
                          X