ZAVOLI?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nikolapanic
    CBC Senator XXL
    • 16.10.2005
    • 657
    • Petrovac

I ja sam citao da je Zavoli dosta kvalitetan uredjaj.Cak na sajmu ga predstavljali i to prvenstveno za ugradnju kao sekvencijalni pa onda kao vakuumski.A cna mu nije visoka,tj.niza od uredjaja koji su kod nas zvucniji.Bas me interesuje u cemu je caka ako je i Zavoli italijan koji se kao bas odatle i uvozi.
    Samo te slusam i pitam se dokle ces?

Comment

Ja mogu samo da pozdravim bgbg jer je covek upravu, i da dodam da sam jako zadovoljan sa ugradenim Auto Gasom Zavoli.

Takode bi Ivanu Modernatoru skrenuo paznju da je gori od bgbg, jer reklamira LOVATO u isto vreme dok zamera bgbg na mail link u ZAVOLI temi.

Comment

• SALE
        CBC Senator XXL
        • 04.01.2005
        • 841
        • Banovo Brdo

Tako je Markoni mnogo su se raspustili ovi moderatori, objasni im neke stvari
        p.s. mnogo volim ove sto u prvoj poruci zameraju starim clanovima

Comment

• kilson
          Moderator
          • 09.10.2004
          • 3216
          • NoviBGD
          • AR 75 GT

@Markoni & bgbg: Postoji neshto shto se zove IP adresa, "sluchajno" vam se iste poklapaju, tako da kada otvarash novi account, pametnije ti je da pishesh nakachen preko drugog internet provajdera, izgledace da je stvarno drugi chovek to napisao...

Poshto je nastavak teme, klasichan vid reklame - istu zakljuchavam. Sve zhalbe na rad moderatora, mozhete uputiti administraciji foruma. Sve kompetentne osobe, a pre svega voljne za saradnju i pomaganje u reshavanju problema krajnjim korisnicima LPG sistema, pozivam da u takvom svetlu i uchestvuju u radu foruma. Nasumichno bacanje linkova u cilju reklamiranja i ostvarivanja profita, ce biti sankcionisano. Za takav vid aktivnosti koristite www.halooglasi.co.yu

Pozdrav // Killy

P.S. Josh kazhu da su IvanT i Dora "loshi" moderatori...
          Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

Working...
          X