Danas sam odvezao Vectru da mu Auto Gas ENDRE ugradi gas (Lovato - multipoint), posto se nista ne razumem u to, a vidim da nas je dosta takvih, resih i ja da se upisem ovde i dam svoj doprinos, te cu da otkrijem kakav je ovaj jeftini majstor i zasto je toliko jeftin. Inace je cena ugradnje (obicna boca) multipoint Lovato (svi delovi Lovato, tako kaze) 200€. Nije li malo pre jeftino? Ako je sve OK, onda ovi ostali deru... No, dao sam mu da ugradi, pa se javljam kakva su iskustva, zasad mi malo deluje neozbiljno, oko dogovora, zaboravi sta smo pricali itd.
Jeftina ugradnja - valja - ne valja ???
Collapse
X
-
Odg: Jeftina ugradnja - valja - ne valja ???
Oprezno sa kvalifikacijama. To što neko uzme više para ne znači da dere. Svako može da izabere kao što si ti uradio.
Za ostalo, čekamo da nam rešiš misteriju, ti si kao oni Mits busteri ili kako se već piše
-
-
Ne razumem al ajde... Lokacija NS, ovaj matori u kolicima iz NS-a. Nahvalise ga i Kurta i Murta, ati ides kod nekog tamo Elmera koji ti jos placa da ti ugradi plinJesi li cuo za ono "skuplja dara nego mera"?
PS A matori koliko sam cuo ne dere kozu s'ledja i normalan je lik sa kojim je svaki dogovor moguc, pretpostavljam.EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)
SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA
Comment
-
-
Taj matori je namćor, znam ga... skuplji je za 150 do 200 evra, nije to malo na ovu zimu. Problem je što matori kupi delove za nešto malo manje od toga za koje se ugradjuju a ako je za tahiste onda je ista cena kao materijal znači još 20 evrova manje... Oduvek sam hteo da odem i gvirnem preko ramena samo da vidim to ali nikako da stignem..
Sad ćemo valjda videti, kako? lako, gledamo iz fotelje
Comment
-
-
Preuzeo sam auto.
Zakljucak: Posao nije do kraja uradjen, uradjeno je 80% posla za 200€, kod Radica je cena za isti 320€, jeftinije je 120€, ali posao nije zavrsen.
Na Vectri postoji protokomer i step motor za ler gasu, koji regulisu ler gas. Majstor je sistemom za gas izbegao protokomer, tj. kada predjem na benzin auto dodaje gas do panja. Iskljucio je konektor sa protokomera, sada sve izgleda da radi normalno...
I upalila mi se lampica Check Engine.
Doplata je 500 dinara za sipanje gasa.
Videcu sta mogu sa ovim da uradim, pa se javljam.
Comment
-
-
Ja tek sad kapiram da ti pričaš o venturiju... Ko to još radi
Ili grešim opet
Comment
-
-
Majstor je ugradjivao sekvent, ono komjuter, dizne, senzori i ostalo ili venturi, isparivač mikser i gotovo
Comment
-
-
A jel znas o cemu ja pricam?EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)
SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA
Comment
-
-
Ne treba da slikaš, mislio sam da pričaš o sekventu, znam da je 350 evra pa sam i ja tome pričao. Stanišić baš nije neki reper ali nazoveš radnju i pitaš koliko košta to što treba i sve ti je jasno.
Comment
-
Comment