Zvao sam majstor Endrea da ga pitam jel zna sta je Emulator dizni... "Ma resicemo to"
Kako? "Pa preko releja"
Zar ne bi trebao na ovaj sistem da ide emulator dizni? "Ma nista se ti ne sekiraj, sve ce to biti dobro, malo vremena da prodje, svejedno ces ga voziti samo na gas" Jujujuju zakljucka
Cek cek, a emulator dizni? "Pa znas ja to nikad nisam radio, znam da postoji, ali..."
Najbolje je kad odes da skine i vrati novce a on kaze nemam ja da ti vratim
A za Broja jedan nisam siguran da smes to da uradis, mozda ti je sad jeftinije da dodjes kod mene u Paracin da te ja oderem, jel si video kako se smeska...
Zakon o zaštiti potrošača donosi mnogo novina, maksimalne evropske standarde i pravo svakog potrošača da lako, jednostavno i u saradnji sa nadležnim institucijama zaštiti svoja prava i ispravi nepravdu koja se možda desila prilikom kupovine određenog proizvoda ili usluge.
Srećom ja tebi ne uzeh ni dinara, inače lako se do Haga stiže
Pa ja mislim da je u redu da postupim na sledeci nacin:
Sutra idem na FTN na atest, naglasicu im da detaljno pregledaju ugradnju.
Ako ne prodje, znaci da je usluga nesobrazna, tj. da mogu da trazim da skine uredjaj i vrati mi novac.
Ako nece sam da Djiha, ja cu djihat sam
Znas da radis ili ne znas, jel tako Dora?
Cetiri zvezdice za Doru (inace za pet zvezdica ide znacka), zbog humanosti
E, ako dodje do toga da doticni servis izvadi njegov "uredjaj", koliko me kosta ugradnja uredjaja za moj avion Dora?
Mašinac je i pre imao kriterijum da ako je mačka ostala preko noći u autu, onda dihtuje...
Sad sa obzirom na oštru konkurenciju, ulog je povećan na psa, tipa Labrador Ide sve pa i to tvoje.
Ovde se ne raspravlja o parama, pare nisu problem jer para nema a dva puta ništa je ništa tako da crva nijeni bilo...
Ukratko, ako te bude zanimalo imaš PP ili telefon...
Mašinac je i pre imao kriterijum da ako je mačka ostala preko noći u autu, onda dihtuje...
Sad sa obzirom na oštru konkurenciju, ulog je povećan na psa, tipa Labrador Ide sve pa i to tvoje.
Ovde se ne raspravlja o parama, pare nisu problem jer para nema a dva puta ništa je ništa tako da crva nijeni bilo...
Ukratko, ako te bude zanimalo imaš PP ili telefon...
A jes vala i to sto kazes! Zovem te upravo...sada...
Comment