LC ili obican sistem na Punto

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • acapn
    CBC Član
    • 20.04.2005
    • 86
    • Paracin

LC ili obican sistem na Punto

Imam Fiat Punto 1,1 monopoint i hocu da mu ugradim gas. Mislio sam da ugradim lambda kontroled sistem, ali vec dva majstora kod kojih sam se raspitivao me odgovaraju od toga i nudi mi ugradnju klasicnog sistema. Navodno samo bacam pare, nema nikakvih dobitaka, samo moguci problemi.
    Sta mislite o tome, da li da ipak insistiram na LC sistemu ili da idem na obican ? Zasto majstori izbegavaju ugradnju LC sistema ?
  • Plinadzija
    CBC Senator XXL
    • 29.07.2008
    • 1514
    • Paracin

Odg: LC ili obican sistem na Punto

Ha, kod mene nisi bio U glavnom je razlog zasto izbegavaju taj sto ne znaju kako to radi/kako da se namesti. Neko moje iskustvo kaze da generalno vozaci automobila pogotovo starijih a imao sam slucajeve i sa novim vozilima lambda sondu gledaju kao neki suvisan deo te je zamena istog kada crkne bacanje para. E sad pitanje je ekonomske opravdanosti. Kad imas auto koji kosta 500 eur da das 50 za deo bez koga i moze da radi samo da bi imao LCS jeste bacanje para i za jedno i za drugo. Za skuplje/novije automobile nema razgovora mora da je ima i mora da radi. Na tebi je da se svrstas u kategoriju po sopstvenom izboru.
    Nisam ti mnogo pomogao, jel da?
    UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!

Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!

Comment

• acapn
      CBC Član
      • 20.04.2005
      • 86
      • Paracin

pa i nisi Da li je moguce ako ugradim obican sistem da mi se desi detonacija i unisti protokomer recimo ? Ako je bolja varijanta LCS, nije mi problem da doplatim koliko je skuplji, ali ako nema nekih prednosti i nema opasnosti da se nesto pokvari zbog detonacije, ne bih bacao pare bezveze.

Comment

• chobo13
        CBC Senator XXL
        • 01.05.2009
        • 1274
        • pozega,srbija
        • AUDI,VW

ako ti je monopoint, sa jednom diznom u prevodu,onda nemas protokomer i nemas detonacije i opusteno ugradi obican sistem...i obavezno relej za resetovanje motornog ecu.

Comment

• kdi
          CBC Senator
          • 16.11.2010
          • 238
          • leskovac

podrzavam svaku ama bas svaku rec koju je napisao plinadzija....svaka mu je na mestu...
          glasam za LC...

Comment

Working...
          X