Imam Fiat Punto 1,1 monopoint i hocu da mu ugradim gas. Mislio sam da ugradim lambda kontroled sistem, ali vec dva majstora kod kojih sam se raspitivao me odgovaraju od toga i nudi mi ugradnju klasicnog sistema. Navodno samo bacam pare, nema nikakvih dobitaka, samo moguci problemi.
Sta mislite o tome, da li da ipak insistiram na LC sistemu ili da idem na obican ? Zasto majstori izbegavaju ugradnju LC sistema ?
Sta mislite o tome, da li da ipak insistiram na LC sistemu ili da idem na obican ? Zasto majstori izbegavaju ugradnju LC sistema ?
, kod mene nisi bio
U glavnom je razlog zasto izbegavaju taj sto ne znaju kako to radi/kako da se namesti. Neko moje iskustvo kaze da generalno vozaci automobila pogotovo starijih a imao sam slucajeve i sa novim vozilima lambda sondu gledaju kao neki suvisan deo te je zamena istog kada crkne bacanje para. E sad pitanje je ekonomske opravdanosti. Kad imas auto koji kosta 500 eur da das 50 za deo bez koga i moze da radi samo da bi imao LCS jeste bacanje para i za jedno i za drugo. Za skuplje/novije automobile nema razgovora mora da je ima i mora da radi. Na tebi je da se svrstas u kategoriju po sopstvenom izboru.
Comment