Kod za "fabricki" i ostali Landi...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Saša
    CBC Senator
    • 05.11.2006
    • 277
    • NS

Originally posted by speedplus View Post
    A voleo bih,da vidim,da barem jedan,od predstavnika,"fabricke ugradnje gasa" demantuje moje tvrdnje,ali nesto gi nema,izgleda da su zauzeti ciscenjem snega
    Nisam ničiji predstavnik, a ni snega nešto nema, nego čitam ovo posle dosta vremena pa samo da kažem da moj Puntić i dalje radi besprekorno, bez ijednog problema (kuc, kuc, da ga ne ureknem) sa diznama ili bilo čim drugim. Sredinom marta puni 2 godine a jutros je na kilometar satu okrenuo 34.000 km. Dokle će još tako - ne znam, a i ne marim previše, šta bude - biće.

Comment

• Plinadzija
      CBC Senator XXL
      • 29.07.2008
      • 1514
      • Paracin

@Dora: Skoro sam bio u Kragujevcu i pricao sa lokalcima, vele, doslo je 8000 italijana u grad i svi trose novce, lepo nama lepo njima. Siguran sam da medju 8K novozaposlenih imaju jednog slona kojeg konstantno krkaju kikirikijem i pasuljom tako da ima velike zalihe prirodnog gasa. Vidis, mozda ce poceti "fabricki" da ugradjuju i uredjaje za ovaj gas...

@Sasa: Tu si negde.
      UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!

Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Ja sam nećkao da mu napišem ali si ga ti orezao
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Saša
          CBC Senator
          • 05.11.2006
          • 277
          • NS

Nego, dajte da nađemo nekog "insajdera" iz kakvog ovlašćenog servisa da nam oda tu famoznu šifru, cenim da bi se to za kavurmu i čvarke dalo saznati... A možda imamo ovde i kakvog "hakera" pa da je razbije...

Comment

• rados
            CBC Senator XXL
            • 02.03.2011
            • 539
            • G.Milanovac SRBIJA
            • OPEL ASTRA G Z16XE

kod za fabricki i ostali landi

pozdrav;neznam sasa ni ja sta da kazem ja se ubih trazeci softver za ovaj omegas plus da bude otkljucan ali uzalud cuvaju ga ko majka svoje cedo a imam nekoliko musterija koji me muce i neznam stacu.

Comment

• Saša
              CBC Senator
              • 05.11.2006
              • 277
              • NS

Neko je pomenuo zamenu gasnog računara... Koliko košta to "zadovoljstvo"? Uz zamenu dizni i još koječega verovatno skoro kao cela nova instalacija?

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

To nazoveš neke od servisa pa ih pitaš... U svakom slučaju znatno manje nego ugradnja tog uredjaja, mnogo znatno manje
                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• speedplus
                  RIP Bio nam je drug!
                  • 15.01.2007
                  • 2419
                  • LAZAREVAC

Originally posted by rados View Post
                  pozdrav;neznam sasa ni ja sta da kazem ja se ubih trazeci softver za ovaj omegas plus da bude otkljucan ali uzalud cuvaju ga ko majka svoje cedo a imam nekoliko musterija koji me muce i neznam stacu.
                  zasad,dzabe trazis,nema ga ni ovlasceni uvoznik za Landi Renzo.Moze mu prici samo tehnicko osoblje,Landi Renza i kraj.Mi tu nemamo sta da trazimo,jer bi bilo puno problema dok su ta auta u garanciji.Mozda ce jednog dana izbaciti key-gen za vozila koja su izasla iz garancije,a mozda i nece.E sad ako neki haker uspe da probije blokade,onda je druga prica.Mada,sve u svemu,tu mogu stradati,najcesce, dizne ili map senzor.Za to nam nije ni potreban SW,ionako se to vidi preko skenera.A kad stradaju dizne,znas i sam,boli.Pa je jeftinije postaviti nov uredjaj,koji je vec otkljucan.
                  A kao sto vec pricasmo,kratak vek dizne je greska Fiat-a,i nicija druga.Ja sam te iste dizne montirao na vise stotina auta,i mogu da tvrdim da im je radni vek(u 99%,slucajeva) 150.000km,uz redovnu zamenu filtera.

Comment

• rados
                    CBC Senator XXL
                    • 02.03.2011
                    • 539
                    • G.Milanovac SRBIJA
                    • OPEL ASTRA G Z16XE

kod ya fabricki i ostali landi

pozdrav;boli boli mnogo boli,problem resen danas na jednom autu,zamenjena prednjica AC a musterija kaze da auto nije ovako isao ni kad je tek bio ugradjen uredjaj,crkle mu dizne i senz pritiska gasa na njima,izgleda da cu otkljucati softver kad poskidam sve uredjaje

Comment

• slavko_bgd
                      CBC Senator XXL
                      • 24.03.2009
                      • 771
                      • Batajnica
                      • Stilo 1.6 16V MW

A kako si dijagnostikovao dizne i senzor kad je softver zaključan?
                      Bolje peške u švaleraciju nego Mercedesom na posao...

Comment

• rados
                        CBC Senator XXL
                        • 02.03.2011
                        • 539
                        • G.Milanovac SRBIJA
                        • OPEL ASTRA G Z16XE

pozdrav Slavko;dijagnostikovano na tezi nacin,skinute sa drugog auta stavljene i auto radi dobro a senzor pritiska je neko skidao i polomio ono gde ide gumica koja dihtuje.aposto su dizne i senzor 240 necega legao je komplet stag4 i auto

Comment

• slavko_bgd
                          CBC Senator XXL
                          • 24.03.2009
                          • 771
                          • Batajnica
                          • Stilo 1.6 16V MW

Super si se snašao, bitno je da je završen posao. Inače, kragujevački Punto sa plinom- može da se radi dijagnostika preko OBD konektora sa dijagnostikom za Fiat. Pozdrav!
                          Bolje peške u švaleraciju nego Mercedesom na posao...

Comment

• rados
                            CBC Senator XXL
                            • 02.03.2011
                            • 539
                            • G.Milanovac SRBIJA
                            • OPEL ASTRA G Z16XE

hvala Slavko i na ovoj informaciji.pozdrav

Comment

• Saša
                              CBC Senator
                              • 05.11.2006
                              • 277
                              • NS

Da li je neko uspeo naći "što bezbolnije rešenje" za ove Puntiće?

Juče me zove drugar iz Vrbasa, ima Punta identičnog kao moj, samo je kupljen godinu dana ranije. Ima problema sa gasnim uređajem pa je otišao do Stojanova u Novi Sad (ovlašćeni servis). Punto je inače prešao oko 25.000 km. Dijagnoza: crkle dizne, zamena oko 40.000 din. Auto nemirno radi na leru (na gasu), dok se u vožnji na većem gasu ponaša sasvim normalno. Ponekad zna da trzne, odnosno "proguta knedlu"... Tolike pare za popravku trenutno nema, pa gleda šta da radi... Inače, vozi ga tako već neko vreme. Može li nešto još gore da crkne/da se pokvari ako nastavi vožnju na gas? Prekosutra mora do Soko Banje, pa me pita da li da vozi i dalje tako na gasu, ili bolje na benzin?

Moj Punto je inače trenutno na 38.500 km i da kucnem u drvo, i dalje sve radi savršeno...

Comment

• Plinadzija
                                CBC Senator XXL
                                • 29.07.2008
                                • 1514
                                • Paracin

Bezbolnije resenje je da izvadi to iz auta i za manje pare ugradi neki drugi uredjaj.
                                UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!

Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!

Comment

Working...
                                X