Cekaj rezultate proba. Naravno da to nije nicija preporuka. Nisi lepo procitao sve sto je napisano. Oce Brick pored ostalog da pogleda sadrzaj filtera sto je jako bitno za stanje motora. Posle 10k nemas skoro sta da nadjes u normalnom filtru za ulje ako je vazdusni bio cist i dihtovalo kuciste. Posebno ne kod kvalitetnijih motora. Takodje lepo pise da preuzima rizik na sebe za sve sto se eventualno desi. Videcemo, polako samo...
Brick, interesantan projekt, nema sta... Meni je (sa benzinom doduse) padala slicna ideja na pamet prije par godina...
Razmisljah ovako: Ko ima najvise interesa za sto cescu zamjenu ulja ? Proizvodjaci... Kakav imaju interes da nas ubijede da se moze preci i po 50.000 km bez mijenjanja ulja ? OK, reklama za skuplje (kvalitetnije) ulje, ali nije 10x skuplje od ovog obicnog za koje nam nasi majstori trune da ne moze preko 5.000 KM... Mozda je u tome kvaka...
kada se ugasi motor ostaje samo jedno 3-4 decilitra ulja u samom filteru.
kako je filter namontiran tako da stoji pod nagibom uz malo paznje moze da se polako odvije a da se prospe samo mali deo sadrzaja filtera.
naravno, dolije se koliko treba ako treba.
poenta koju zelim da vidim je sta (po vrsti) i koliko ce biti zadrzano u filteru.
zadnji put kada sam menjao ulje pazljivo sam gledao na dno posude da opazim talog, i nisam uspeo.
pre ovoga, sam 2 puta menjao ulje, prvi put na 8.000km uz redovno pracenje stanja (opticki) i onda na 4.000 pa zatim na 6.000km (ovo sadasnje).
uvek stavljam sintetiku i do sada je trebalo da je ocistila ako je nesto bilo unutra.
posto je boja ulja jos uvek daleko od crne ili tamne pretpostavljam da je motor iznutra cist (ociscen).
slican eksperiment sam probao i na dizel motoru, i tu je ulje crno ko ugalj vec posle 1.500km, bilo koje.
cilj mi je da vidim kolika je margina, i da li je filter zapunjen i vise ne vrsi funkciju odnosno interval je predugacak ili nije jos.
i da vidim sastav cestica koje je zadrzao papirni ulozak- cestice metala i kog metala ako ima.
mislim da imam veci problem sa filterom vazduha, njega uspem da zapusim vec na oko 13.000- 18.000km gradske voznje. a on je jedno 10 puta vece povrsine filtriranja od onoga za ulje.
kako je fabrika odredila ulje kvaliteta SC a koristim obicno SL hocu da vidim da li i koliko ima uticaj razvoj ulja i danasnji kvalitativni nivo u kombinaciji sa cistim gorivom kakvo bi trebalo da bude LPG.
racunam i ako pogresim u proceni, da jedna tura ulja ne moze baspreterano da skrati zivotni vek motora sve dok ulja ima iznad min crte na sipci
au bre, gde je svet otisao kad je tamo kod vas postalo zamazivanje ociju sipati fabricki preporuceno ulje u motor? pa ovo je bre Fiat 128 blok motora od pre Marije Terezije. za njega je ulje za zamazivanje ociju 20W-50. inace, pre no sto se 15W-40 pojavilo skoro svi kecevi su vozili na crnu optimu (koja je inace 20W-40). jos je 15W-40 premija za njih. ajde, bre. mislim da je cisto kur.... sipati u motor koji se vrlo malo koristi, i za koga je 15W-40 preporuceno ulje, neko ulje 5W ili 0W.
ok.
ako treba bolje, onda ima Optima 10W-40 polusintetika. samo...
***pitam se kako je covek za 14 godina presao 64.000km? koliko je to menjanja ulja? menjas ulje jednom u 18 meseci? pozdrav
Yuga je vozila moja majka na posao u susedno selo udaljeno 3 km, pa jedno vreme nije vozen, pa sam ga ja sad preuzeo za sebe, malo sredio...
Comment