Gas i radna temperatura motora

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • skaarj
    CBC Veteran
    • 25.03.2005
    • 176
    • Novi Sad

E bas zbog ovakve reakcije sam otvorio temu. Procitao sam skoro sve clanke koje je doticni autor postavio na sajtu i primetio sam da apsolutno pojma nema o autogasu.
    Ne znam koliko je strucan za ostalo ali ovo mu definitivno nije jaca strana. Dora je naveo samo deo bisera koji su se tamo pojavili...
    *** gf AL QK \=-Q XES1 ***

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

Ljudi po ovo ne da je smesno nego je zalosno. pazi, ovaj tip sto ovo pise je 100% jedan od onih koji se razume u sve i svasta i garant kada se nadje u nekom drustvu drzi banku a svi polu otvorenih usta bulje u njega. pa ne da sam se nasmejao nego su mi suze krenule a tek ovi sto mu pisu i postavljaju pitanja, pa oni su jos gori nego on. htedoh da mu napisem jedno pismo i da ga napljujem strasno ali sam se predomislio ali mislim da bi neko od vas ovde trebao da mu odrzi lekciju. jednom prilikom Dora u nekom od postova rece da samim tim sto su ljudi na ovom forumu (citaj NET-u) i poseduju racunar znaci da su iole obrazovani. e Dora, ovaj te je demantovao i to vise puta. Dokazao je da danas svaka susa ima racunar ili pristup istom i moze da napise bilo sta a da to nekom izgleda bog zna kako pametno. ne znam samo kako ga bre nije sramota a mozda covek uziva u tome jer misli da je 100% u pravu. stvarno nemam reci...
      P.S. da to nije mozda onaj lik sto na nekoj od televizija , mislim da je politika, vodi istoimenu emisiju???
      STRASNO
      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• BOOST
        Founder - Admin od Začetka
        • 29.09.2004
        • 8726
        • Gislaved//Sweden
        • SAAB 9000 AERO R; SA

Pa, ja sam se iskontrolisao da mu nenapisem, bio sam pisao , pred send opcijom pa mi bi zao
        Ali, poziv na dvoboj stoji

Neka mu neko samo posalje link za ovu temu
        Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
        move your mind

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

evo ja cu mu poslati ako niko nije

poslao....bas me zanima da li ce biti reakcije mada ne verujem posto je lik znalac i velicina.
          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

ma ja sam se bre Doro ********o

Mrzim te sto misle da sve znaju.Sve zna a sigurno je u redakciju dosao u gacama (zaboravio da obuce pantalone).
            Ovog coveka sa Mareom je naplasio,mora da se obesio u podrumu posto je procitao njegov odgovor.
            a i ovi transeksualci sto mu postavljaju pitanja,cudo cudo.
            dal da kupim pasata ,golfa ili boru,a to sve jedno isto.
            ccccc.

Comment

• sw.brick
              CBC Senator XXL
              • 09.10.2004
              • 8141
              • Beograd, barajevo-zemun
              • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

da ne gubim vreme na citanje gluposti, samo jedno pitanjce- to pise izvesni Todorovic koji se izdaje za strucnjaka ?

vec 2 godine ne pratim taj sajt, posle 3 teske gluposti izgubio sam volju i da pogledam..

a ocena na nevidjeno, -0 .

zalosno je sto kod nas jos moze da prolazi tako dugo iznosenje sumnjivih teorija pa jos i sa ubedjivanjem ljudi da je titula garant mudrosti...diplome se kod nas dele samo tako ko na pijaci ko da vise nazalost precesto
              volvo
              945 SE turbo lpg
              344 GL lpg

Comment

• sw.brick
                CBC Senator XXL
                • 09.10.2004
                • 8141

ja sam se iskontrolisao da mu nenapisem, bio sam pisao
                ja se nisam suzdrzao, i napisao sam pre jedno 2 i po godine posto je u nizu bila napisana cela serija teskih gluposti, od toga da zimske gume nisu za upotrebu zimi jer omeksaju itd...

post je netragom nestao, nije mogao biti primljen odnosno odbijen.

probano iz 3 pokusaja, valjda imaju neki skener na nezgodne reci kritike

sve u svemu masinski inzinjer koji tako poznaje tematiku je sramota za onoga ko je potpisao diplomu, po mom uverenju.

nevezano samo za gas, bisera je nebrebrojivo mnogo, isto i na benzin.
                volvo
                945 SE turbo lpg
                344 GL lpg

Comment

• dranix
                  CBC Senator XXL
                  • 04.10.2004
                  • 3079
                  • Antwerpen/Belgium
                  • Saab 9-3

Covek je genije Brick. Zato ti i ne razumes. Mozda je ziveo u Indiji pa uvatio njihovu filozofiju. Ne pise on kao masinski inzenjer vec vise kao novinar koji prepisuje i prenosi "'size" ali onako kako on to shvata. Osnovno je pravilo da se na kraju knjige ili nekog ozbiljnog rada napise
                  Literatura:
                  I onda ceo red odakle poticu inforamacije. U tom slucaju se zna ko je "kriv" ovako....
                  Iz njegovih tekstova se jasno vidi da ima cinjenica samo sto su one izvrnute naglavacke. Cudno je samo kako da ne "ubode" nesto kako treba.

Comment

• marek
                    CBC Senator
                    • 16.09.2005
                    • 243
                    • Beograd

Covek sto pise ovo je OK u nekim stvarima, ja ga dugo pratim i ima se sta pametno procitati, ipak samo bih rekao da je kako neko rece totalno van naseg vremena, otprilike da ima dosta love pa ne razmislja na nacin kao mi.
                    Elem ja sam razmisljao da mu pisem ali ne mogu jer sam ubedjen da on to nece shvatiti.
                    Naime on ne moze da se pomiri sa cinjenicom da neko moze da vozi zastavin auto, non stop pljluje po zastavi, sa mog stanovista zastavi ne fali nista osim sto ima iritirajuce kvarove i malo je manje bezbedna prilikom voznje te samim tim zahteva sporiju i oprezniju voznju sto meni ne predstavlja problem, a sa druge strane sve to vraca jeftinocom voznje na plin , delova i servisa.
                    Ima tu josh da se prica ali aj...
                    Tacno je da se gumice ventila slabije podmazuju ali to je smesno, jer svako od nas vozi malo i na benzin.
                    Sa druge strane ako pogledate odgovore, on ustvari moze da radi kao neka vracara jer on nista ne kaze sta je stvarno bolje a sta gore nego ovo je ovako ovo je onako, ja bi uzeo ovo a ti kako hoces - mene to podseca na one koje kazu ti bolujes od bubrega a to ni neznas - zar ne
                    E sad stvarno ima dobrih odgovora i dosta sam naucio iz njegovih postova, a kasnije se i sam uverio u kvalitet nekih automobila, kao i to da je skrenuo paznju na neke automobile koje mozda ne bi pogledao, a stvarno su ok.
                    Samo mogu reci da je glupo sto ovako lupa
                    Pozdrav

Comment

• sw.brick
                      CBC Senator XXL
                      • 09.10.2004
                      • 8141

Tacno je da se gumice ventila slabije podmazuju ali to je smesno, jer svako od nas vozi malo i na benzin.

kako ?

zar se ne podmazuju motornim uljem gumice ventila.
                      volvo
                      945 SE turbo lpg
                      344 GL lpg

Comment

• BOOST
                        Founder - Admin od Začetka
                        • 29.09.2004
                        • 8726
                        • Gislaved//Sweden
                        • SAAB 9000 AERO R; SA

Netachno, pomesao si siceve ventila sa zaptivacima
                        Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
                        move your mind

Comment

• Eon
                          Moderator
                          • 10.03.2005
                          • 4225
                          • Beograd-NBG-44
                          • Superb 2.0 4x4 DSG

Procitao sam dobar deo njegovih textova i mislim da je covek uspeo da skrene razmisljanje nasih ljudi u nekom drugom pravcu, ali svaki put kada se udubio malo vise u tehnicke probleme, pravio je greske! Mislim da ne poznaje dovoljno auto tehniku, ali da to pokusava da nadomesti citanjem raznih casopisa i koriscenjem raznih sajtova sa bazama podataka.
                          Inace, ja sam mu 2 puta pisao, ali me nije udostojio da pitanje i konstataciju objavi!!!!
                          Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                          Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Valent Vudriga
                            CBC Senator XXL
                            • 02.04.2005
                            • 2778
                            • USA

The source:

Comment

A da se vratimo na povecanje temperature motora.Postoji li , ili ne?

Comment

• dekideki
                                CBC Senator XXL
                                • 26.07.2005
                                • 1914
                                • Beograd

da, pretezno vrlo tesko primetno.

ALI

ako ti je BILO STA lose podeseno, eto znatno i vrlo vidljivo povisene temperature. losa (previse siromasna) smesha, los ugao pretpaljenja, bilo koji problem sa hladjenjem (zapusen hladnjak, losa vodena pumpa...)

dakle

ako nemate ispravan auto a zelite isti, ugradite GAS. naterace vas da sredite motor tip top!

pozdrav
                                .

Comment

Working...
                                X