C180 Kompressor problem sa paljenjem kada se vozi na plin.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Raiden_2507
    CBC Početnik
    • 28.02.2020
    • 8
    • Nis
    • Mercedes C180 W203

Originally posted by Dora View Post
    Pomenuo sam ti mogućnost da je regulator pritiska u problemu... Da eliminišeš gas kao krivac zatvori rezervoar mehanički, zavrni ventil. To što ostane u cevima će brzo da se potroši pa nadalje gledaj kako se ponaša...
    Kod mene mislim da ima 2 regulatora pritiska, jedan je u filteru goriva a drugi je u haubi. Taj filter sam prvo zamenio kada su nastali problemi i nista nije pomoglo. Jos jedino ovaj u haubi proverim. Probacu da zavrnem ventil pa da vidim sta ce da se desava.

Comment

• Raiden_2507
      CBC Početnik
      • 28.02.2020
      • 8
      • Nis
      • Mercedes C180 W203

Samo da javim kako se razvijaju stvari

Nakon dosta vremena utvrdili smo da je na kraju problem pravila pumpa za gorivo koja je cas davala dobar pritisak cas 1 bar. Nakon zamene pumpe auto je ponovo poceo da pali normalno i da radi bez problema na benzin. Medjutim sada mi se pojavio drugi problem. Kada vozim na plin i dodam jaci gas ugasi mi se treci cilindar i upali mi check engine lampicu ( greska je ''misfire in cilinder 3'' ). Mislio sam prvo da nije bobina pa sam im zamenio mesta (zamenio sam trecu i cetvrtu) i opet isto. Posle toga sam zamenio svecicama mesto i opet isti problem na cilindru 3. Taj problem se ne desava kada vozim na benzin i auto tada radi sasvim normalno. Jedino mi pada na pamet da nesto nije u redu sa diznom za plin? Jel zna neko u cemu moze da bude problem posto kod majstora mogu tek od ponedeljka da idem posto je u guzvi?

Comment

Working...
      X