problem je sto po ovom vremenu meni auto ni ne postigne radnu temparaturu dok dodjem do posla
Da,a sta radis?
Sednes,upalis,cekas 10 sec. i krenes.......
Ja u Astri sam poceo da praktikujem da sednem i upalim i sacekam 2-3 minuta da radi na benzinu,a potom mi treba da predjem najvise 500 metara da bi prebacio na plin (automatski prebacuje)!
Posle ovakvo zapocete prakse i prakse sa gasenjem na benzin,nemam vise problema sa pogonom na benzin (dok to nisam praktikovao na plin je isao normalno a na benzin,kao da ima ropacki kasalj,i vukao se,trokirao,kako kad) i potrosnja plina je prakticno ista kao i leti,jedino sto mu treba malo benzina da se ugreje
"Zdravije" je za motor da ga pustis malo da radi na benzin!
Kumu riknula Ac pumpa,navodno zbog nekoriscenja,bog ce ga znati,zrtvuj ti malo goriva kada kreces i neces imati problema ni sa potrosnjom plina,ni sa motorom!
Veljo,
Verovatno su bas to mozda hteli da kazu. Drugim recima ne treba paliti nikada sa saukom? Pa kad bi hteo da pali bez dobro bi bilo i kad neki automobili (vecina njih) ne bi imali automatski sauk. Notorna glupost da se tvrdi tako nesto u tom kontekstu. Ljudi koriste ulje koje je na -10 vec kao pekmez a mi tu mrsimo nesto. Cemu vise bilo kakva prica? Podesca me na onaj vic kad su indijanci skupljali drva za zimu. Ko se spremio za zimu taj i nema problema a ostali neka se snalaze ili neka idu peske. Pomalo je kasno. Dok se stvar popravi doci ce vec i prolece. Svi mi sve znamo i opet ne valja. Tako je to. Kriva je zima
Comment