(extremno) Niske temperature i plin

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Velja
    CBC Veteran
    • 22.12.2005
    • 176
    • https://t.me/pump_upp
    • CharlesfaistOB

Originally posted by dranix
    Smesa je mnogo "jaka" i habanje motora vece?
    Jel tako pise u Ladinoj knjizici?
    Verovatno se mislilo na prebogatu smesu i ispiranje ulja sa stublina i karika Ebem li ga
    https://t.me/pump_upp

Comment

Originally posted by fantastik
      problem je sto po ovom vremenu meni auto ni ne postigne radnu temparaturu dok dodjem do posla
      Da,a sta radis?
      Sednes,upalis,cekas 10 sec. i krenes.......
      Ja u Astri sam poceo da praktikujem da sednem i upalim i sacekam 2-3 minuta da radi na benzinu,a potom mi treba da predjem najvise 500 metara da bi prebacio na plin (automatski prebacuje)!
      Posle ovakvo zapocete prakse i prakse sa gasenjem na benzin,nemam vise problema sa pogonom na benzin (dok to nisam praktikovao na plin je isao normalno a na benzin,kao da ima ropacki kasalj,i vukao se,trokirao,kako kad) i potrosnja plina je prakticno ista kao i leti,jedino sto mu treba malo benzina da se ugreje

Comment

Sednes,upalis,cekas 10 sec. i krenes.......

Da pomenem reklamu, kod mene je i na ovom minusu bilo: Sednes,upalis, i gotovo.......

Comment

"Zdravije" je za motor da ga pustis malo da radi na benzin!

Kumu riknula Ac pumpa,navodno zbog nekoriscenja,bog ce ga znati,zrtvuj ti malo goriva kada kreces i neces imati problema ni sa potrosnjom plina,ni sa motorom!

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Originally posted by zokce
            Da pomenem reklamu, kod mene je i na ovom minusu bilo: Sednes,upalis, i gotovo.......
            Kod mene danas, sedneš, ne upališ i gotovo Doduše još nisam uzeo akumulator
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• dranix
              CBC Senator XXL
              • 04.10.2004
              • 3079
              • Antwerpen/Belgium
              • Saab 9-3

Veljo,
              Verovatno su bas to mozda hteli da kazu. Drugim recima ne treba paliti nikada sa saukom? Pa kad bi hteo da pali bez dobro bi bilo i kad neki automobili (vecina njih) ne bi imali automatski sauk. Notorna glupost da se tvrdi tako nesto u tom kontekstu. Ljudi koriste ulje koje je na -10 vec kao pekmez a mi tu mrsimo nesto. Cemu vise bilo kakva prica? Podesca me na onaj vic kad su indijanci skupljali drva za zimu. Ko se spremio za zimu taj i nema problema a ostali neka se snalaze ili neka idu peske. Pomalo je kasno. Dok se stvar popravi doci ce vec i prolece. Svi mi sve znamo i opet ne valja. Tako je to. Kriva je zima

Comment

• zverko
                CBC Senator XXL
                • 19.08.2005
                • 7085
                • BGD
                • Audi A4

potpuno se slazem sa dranixom
                deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• marek
                  CBC Senator
                  • 16.09.2005
                  • 243
                  • Beograd

@dranix
                  mojne da me terash da sad rondam po knjizi da ti tacno citiram sta pishe, inace sve znamo na sta se misli.

Comment

Working...
                  X