jel zna neko kakvo je stanje u crnoj gori, jel tamo treba atest pri registraciji za plin i da li su rigorozni na tehnickom pregledu, kakvo je stanje sa dobijanjem istog
Konkretno u Podgorici sam radio atest prije tri mjeseca. Treba otici u MUP i uzeti uput za atest, mislim da se placa nesto sitno. Poslije toga, sa uputom na Masinski fakultet da se zakaze atest, a isti se radi cetvrtkom. Nema mnogo atesta za plin, vecinom rade ostale ateste za vozila. Momci koji rade su O.K. ali naravno vode racuna najvise o bezbjednosti. Od dokumentacije potrebno je priloziti papire od isparivaca, boce i racun od servisa. To kosta oko 35 eura. Oni izdaju papire o atestu koje treba ponijeti u MUP da se upise u saobracajnu.
Sve to je malo neorganizovano jer se malo toga radi, ali najavili su neke izmjene na proljece, pa cemo vidjeti.
Tu dje sam ja registrovao auto, nisi morao da imas atest, ni ja niti oni nisu nista pominjali. Mislim da je tako i na drugim mjestima. Atest sam uradio vise radi Srbije i putovanja preko, da se neko ne bi nasao...
Mada vozim na gas 4 godine, niko mi nikad nije trazio atest, ni u SCG, ni preko.
Comment