atest u crnoj gori

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • fantastik
    CBC Senator XXL
    • 28.07.2005
    • 417
    • Novi Sad

atest u crnoj gori

jel zna neko kakvo je stanje u crnoj gori, jel tamo treba atest pri registraciji za plin i da li su rigorozni na tehnickom pregledu, kakvo je stanje sa dobijanjem istog
  • fantastik
    CBC Senator XXL
    • 28.07.2005
    • 417
    • Novi Sad

jel jos na forumu decko sto ste mu slali komp u crnu goru

Comment

• Moonart
      CBC Član
      • 21.01.2006
      • 36
      • Bar

Konkretno u Podgorici sam radio atest prije tri mjeseca. Treba otici u MUP i uzeti uput za atest, mislim da se placa nesto sitno. Poslije toga, sa uputom na Masinski fakultet da se zakaze atest, a isti se radi cetvrtkom. Nema mnogo atesta za plin, vecinom rade ostale ateste za vozila. Momci koji rade su O.K. ali naravno vode racuna najvise o bezbjednosti. Od dokumentacije potrebno je priloziti papire od isparivaca, boce i racun od servisa. To kosta oko 35 eura. Oni izdaju papire o atestu koje treba ponijeti u MUP da se upise u saobracajnu.
      Sve to je malo neorganizovano jer se malo toga radi, ali najavili su neke izmjene na proljece, pa cemo vidjeti.

Comment

• fantastik
        CBC Senator XXL
        • 28.07.2005
        • 417
        • Novi Sad

a jel moras da imas atest ako imas plin da bi registrovao auto jel prolazis na tehnickom bez atesta ili ne

Comment

• Moonart
          CBC Član
          • 21.01.2006
          • 36
          • Bar

Tu dje sam ja registrovao auto, nisi morao da imas atest, ni ja niti oni nisu nista pominjali. Mislim da je tako i na drugim mjestima. Atest sam uradio vise radi Srbije i putovanja preko, da se neko ne bi nasao...
          Mada vozim na gas 4 godine, niko mi nikad nije trazio atest, ni u SCG, ni preko.

Comment

• fantastik
            CBC Senator XXL
            • 28.07.2005
            • 417
            • Novi Sad

ok hvala puno na odgovorima

Comment

Working...
            X