Treba mi komplet kabel, sa jedne strane konektor da se prikaci na E-GAS centralinu a na drugom kraju rs232 za spajanje na racunar.
Kakav interfejs? Jel imas semu. I to bi bilo korisno.
Problem sa onom šemom su proizvodjači gasne opreme jer namerno prave različite priključke ili ako su isti onda pobrkaju raspored žica.
E gas ima baš nekli levi priključak ne mogu a nadjem od čega pasuje
Pa ne znam jel nisam probao da pravim ali je princip isti, to je glupi interface koji komunicira po protokolu sa softverom i jedinicom na kolima. Isti interface od Lovata koristimi za druge ali sa drugačijim kablićem na kraju. Ovaj E gasov je specifičan po izgledu pinova na utikaču i to je jedino posebno. Zato mi idu malo na kiselo proizvodjači opreme koji opaljuju cenu za to ovno od sprave kao da je space šutle...
Super, hvala za semu. Samo sad je problem kako spojiti sa e-gasom, posto na tom njegovom prikljucku ima 6 zica. Dali neko ko ima original moze da mi pomogne.
Ako je za jedan auto, E-g@s je toliko jednostavan i toliko se brzo steluje da tu nema potrebe za dostelovavanjem. U samom programu nemas mogucnosti za promenom parametara, osim temperature prebacivanja i broja obrtaja na kojima ce da prebacuje.
Comment