Naime, saljem ovih dana servisere (buduce) da se obucavaju za ugradnju BRC uredjaja. Od BRC-a sam dobio "uputu" da se javim u Pane AG, gde ce navodno da urade celu obuku. Nije da ne verujem ljudima kad mi kazu da su momci zaista dobri, ali zelim da cujem od vas. Na stranu Lovato-BRC rivalstvo, zelim zaista samo argumentovana misljenja, preporuke, kritike itd... - da li sam mozda napravio los izbor?
BRC je dosao u obzir jer je JAKO lose zastupljen u BiH, dok Lovata ima koliko hoces, ali bugarskih kopija kojima po ceni ne mogu konkurisati, a nasem narodu ne mos' objasniti pa necu ni pokusavati. BRC-a ima ali jako malo, tako da se itvaraju mogucnosti.
Misljenja?
The difference between men and boys is the price of their toys
Da bi napravio dobar posao, prvenstveno ti treba kvalitetan i povoljan uredjaj. Mislim da sa BRCom to neces da postignesh. Kvalitet je zadovoljavajuci ali je cena nepovoljna.
primer je lambda kontrola koja kod Lovata, Landi Renza i sl kosta oko 100E u nabavci, kod BRCa ista stvar koja pored svega ima manje mogucnosti za stelovanje kosta oko 150-200E.
BRC isparivaci vaze za pouzdane, ali samo oni iz stare serije. Problem sa njima su gabariti, jer je tesko naci mesta za montazu kod novijih auta.
Novija serija koja je gabaritno manja, ni priblizno nije kvalitetna kao stara.
Bugarskih kopija Lovata ima, ali se ne zovu Lovato, vec Luvato, Lavoto ....
Direktno zastupnistvo za BiH si lako mogao da dobijesh (za Lovato)
Ako bash necesh Lovato, izaberi Landi, Landi Renzo, pa chak i Zavoli, pre nego li BRC.
BRC nije ni priblizno kvalitetan uredjaj, kakvim ga predstavljaju!
Ekonomski aspekt, mada si ti veći stručnjak.
Ako ne možeš proći sa Lovatom protiv falš Lovata kako ćeš proći sa mnogo skupljim BRC-om protiv falš BRC-a. Ili misliš da se neće pojaviti ako ga popularizuješ?
Tehnikalije je već rekao Ivan i ja se potpuno slažem gledajući sliku sa terena svaki dan.
Ako gledaš Hrvatsku tamo su zastupljeni najviše Lovato i BRC. Ne znam obim poslovanja pojedinačno ali su cene očigledne a tamo ne bi trebalo da falš utiče.
Eurogas je bio zastupnik za BRC ali je prodaja išla jako slabo zbog cene. Kad su prešli na LOvato prodavali su restlove BRC-a još godinu dana najmanje a nije bila neka količina u pitanju.
Sad pitanje biti prvi (jedini) u poslu ili se prikloniti ceni?? TO ostavljam tebi
Comment