Imam ja BRC plinski uredjaj fabricki ugradjen u Golfa III gti 2.0 i mogu ti reci da sam prezadovoljan... maltene vuce ko na benzinu i opusteno ga palim na plin nemam nikakvih problema shto se toga tice...
ne znam shta te jos interesuje.. ???
ili taj Golf GTI ima karburator ili je neko ugradio fals prekidac u plinskom sistemu, ali sto da se kvari utisak koji imas
bez sale, injection sistemi se uvek pale na benzin i nemaju rucno prebacivanje na plin, sve radi automatski dok stariji karburatorski imaju tu manuelnu kontrolu uz srednji polozaj za prelazni rezim rada.
ili taj Golf GTI ima karburator ili je neko ugradio fals prekidac u plinskom sistemu, ali sto da se kvari utisak koji imas
bez sale, injection sistemi se uvek pale na benzin i nemaju rucno prebacivanje na plin, sve radi automatski dok stariji karburatorski imaju tu manuelnu kontrolu uz srednji polozaj za prelazni rezim rada.
dovitljivost nasih "majstora" je beskonacna
Pošto čovek kaže Golf III i fabrički ugradjen gas, to podrazumeva plastičnu usisnu granu i neki od BRC-ovih naprednijih sistema za gas koji su san snova za ovo što se kod nas zove BRC. Takva instalacija ide sa takvim malim prekidačem i voleo bih da vidim da to ovde neko plati a ja ugradim Daklem, u pitanju je verovatno sekvancijalni sistem koji košta kao pola dobrog polovnog auta. Zato je on zadovoljan a pitalac će biti nezadovoljan jer neće dobiti to što što se spominje. Ko razume shvatiće.
Dora >> tvoje znanje o GAS sistemima mi se svidja
BTW: Da nisi imao nekoga u Auschwitsu (Kisela shala, but )
Tenk ja, trudim se, prvenstveno sam bio dobar automehaničar koji se bavio kompjuterima a ostalo je logičan raspored. Sad ostaje onaj manji problem da uverim i mušterije u to Sa druge strane da uzvratim, moj sin je impresioniran tvojim znanjem, gde god te je našao na nekom forumu imao si pravi i koristan odgovor.
Hvala hvala.. no, iskustvo je primetno, nema reci o tome.
Povezivanje znanja iz raznih sektora je upravo to o cemu se radi kad se pokusava postati kompletan, kako kao licnost tako i kao expert u svom domenu.
Mislim da neces imati teskoca sa ubedjivanjem musterija, jer svaki se kao i svako auto mora sagledati individuelno, sto mi se cini da imas dovoljno iskustva da odradis.
Nadam se da cemo se iduceg leta i sresti, Vrbas je blizu a u NS sam bar jednom nedeljno (uvek nesto nema u Vrbasu )
Imas sina na forumima??? Pozdrav i njemu, i neka nastavi tatinim stopama, nemoze da omane!!!
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
U pitanju je injection.. i auto je kupljen u italiji sa plinom, ja sam ga kupio licno.. tako da ga niko nije ovde budzio... i rekli su mi da takav sistem ovde kosta minimum 800 eura ima komp i sve ostalo... do duse ne znam ni ko to ovde ugradjuje poshto sam bas hteo da promenim bocu da stavim onu ko rezervni tocak.. al ne znam koliko mi je to pametno.. da raskantavam takav sistem da bi budzio u tocak
e da i plin mi se sipa isto gde i benzin.. mislim pored.. ali isto mora da se digne poklopcic...znaci ne vidi se spolja.. to mi se ultra svidja.. nije ono busen branik itd..
Jeno pitanje:
Koja je normalna cena za uvodjenje autogasne instalacije na jednog Yuga Skala 1116ccm motor. Nov auto je u pitanju (6meseci star) .
Interesuje me posto cujem da zet juri instalaciju
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment