Inace ja sam iz PG i nisam uopste bio zainteresovan za plin dok nisam poceo da trazim majstore za ladu i tako poslije jedno pola godine (vjerovali ili ne) potrage za majstorom nasao sam jednog koji mi je djelovao ozbiljno i odlucio sam se da ga ugradim i u svoje auto. Dosadasnji utisak je da sam bio velika ****** sto to nisam uradio ranije.
Zimska voznja na gas
Collapse
X
-
auto-plin je zakon....nisam kuzio likove koji imaju ugradjen plin i uvjek sam ih smatrao cudacima i perverznjacima. sad kad sam si sracunao kilometrazu i koliko sam platio za plin...i drugu stranu, recimo da imam diesela. sad smatram da su likovi koji kupe diesela (skuplju varijantu od benzinca sa ugradjenim plinom) u stvari freakovi. honda mi je fun auto i u nju ne ide plin ni pod razno, ali lada obavezno pitji na plin. btw, tko jos normalan i vozi ladu na benzin?"Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment
-
-
Originally posted by coco(skuplju varijantu od benzinca sa ugradjenim plinom) u stvari freakovi. honda mi je fun auto i u nju ne ide plin ni pod razno, ali lada obavezno pitji na plin. btw, tko jos normalan i vozi ladu na benzin?
Iz nekog iskustva oni koji prvi put voze auto na gas, posle nekog kratkog vrmena postanu veći fanatici od onih koji godinama voze gas. Računica je neumoljiva. Dugoročno gledano isplati ceo ili pola auta. Sad kome je to bitno kome nije.
Comment
-
-
Originally posted by DoraRačunica je neumoljiva. Dugoročno gledano isplati ceo ili pola auta. Sad kome je to bitno kome nije.Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)
Comment
-
-
Originally posted by HeinzOriginally posted by DoraRačunica je neumoljiva. Dugoročno gledano isplati ceo ili pola auta. Sad kome je to bitno kome nije.
Kod nas se jedino boca računa u potrošni materijal i za sada se daje atest na nju od 10 godina.
Comment
-
-
Vidis COCO ima nas dosta koji vozimo Honde na plin, i sa nesto skupljim uredjajem vozis se vrlo slicno ko na benzin. Razmisli o ugradnji u Hondu jer i sa plinom ide odlicno.
Da nebude posle > kud ranije ne ugradih da se vozim dzaba<
Comment
-
-
auto-plin je zakon....nisam kuzio likove koji imaju ugradjen plin i uvjek sam ih smatrao cudacima i perverznjacima
pozvolvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
stavka 1. gdje da u coupe-a strpam bocu?; stavka 2. crx-u je cilj mala tezina i jak motor; stavka 3. imam ladu sa ugradjenim plinom za onaniranje po gradilistima i sminkanje pitjitja. honduras mi je za osobnu zadovoljshtinu"Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment
-
Comment