Zimska voznja na gas

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • oliver
    CBC Član
    • 18.02.2005
    • 69
    • montenegro

Inace ja sam iz PG i nisam uopste bio zainteresovan za plin dok nisam poceo da trazim majstore za ladu i tako poslije jedno pola godine (vjerovali ili ne) potrage za majstorom nasao sam jednog koji mi je djelovao ozbiljno i odlucio sam se da ga ugradim i u svoje auto. Dosadasnji utisak je da sam bio velika ****** sto to nisam uradio ranije.
    ne popravljaj ako nije pokvareno

Comment

• oliver
      CBC Član
      • 18.02.2005
      • 69
      • montenegro

Ugradio sam plin naravno a ne majstora kako bi se moglo razumjeti kad se procita moja prethodna poruka.
      ne popravljaj ako nije pokvareno

Comment

• coco
        CBC Senator XXL
        • 24.10.2004
        • 476
        • i`am from the land that is placed nowhere

auto-plin je zakon....nisam kuzio likove koji imaju ugradjen plin i uvjek sam ih smatrao cudacima i perverznjacima. sad kad sam si sracunao kilometrazu i koliko sam platio za plin...i drugu stranu, recimo da imam diesela. sad smatram da su likovi koji kupe diesela (skuplju varijantu od benzinca sa ugradjenim plinom) u stvari freakovi. honda mi je fun auto i u nju ne ide plin ni pod razno, ali lada obavezno pitji na plin. btw, tko jos normalan i vozi ladu na benzin?
        "Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Originally posted by coco
          (skuplju varijantu od benzinca sa ugradjenim plinom) u stvari freakovi. honda mi je fun auto i u nju ne ide plin ni pod razno, ali lada obavezno pitji na plin. btw, tko jos normalan i vozi ladu na benzin?
          Razni su motivi za ugradnju ili ne. Zavisi od predubedjenja o štetnosti gasa pa do bojazni od eksplozije i slično. Nekom opet to ne treba jer ne oseća ekonmsku potrebu za tim. Može sebi da dozvoli, što bi rekli ima se može se.

Iz nekog iskustva oni koji prvi put voze auto na gas, posle nekog kratkog vrmena postanu veći fanatici od onih koji godinama voze gas. Računica je neumoljiva. Dugoročno gledano isplati ceo ili pola auta. Sad kome je to bitno kome nije.
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Heinz
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 1027
            • Beograd, Voždovac
            • Avensis 2.0 D4D

Originally posted by Dora
            Računica je neumoljiva. Dugoročno gledano isplati ceo ili pola auta. Sad kome je to bitno kome nije.
            Nešto me podseti... Kad se uradi atest, da li postoji ikakva varijanta da se instalacija izvadi? Recimo zato što sledeći vlasnik neće kola sa plinom? Ili recimo zato što se instalacija prebacuje na druga kola?
            Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)

Comment

• Dora
              Nadzornik!!!
              • 24.10.2004
              • 17451
              • Novi Sad
              • FIAT

Originally posted by Heinz
              Originally posted by Dora
              Računica je neumoljiva. Dugoročno gledano isplati ceo ili pola auta. Sad kome je to bitno kome nije.
              Nešto me podseti... Kad se uradi atest, da li postoji ikakva varijanta da se instalacija izvadi? Recimo zato što sledeći vlasnik neće kola sa plinom? Ili recimo zato što se instalacija prebacuje na druga kola?
              Atest dobiaj vozilo na koje je ugradjena instalacija. Ako se instalacija ugradi na drugo vozilo mora se opet uraditi atest za to vozilo. Prethodno vozilo kome je izvadjena instalacija će na sledećem tehničkom biti bez instalacije. To se registruje i gotovo.

Kod nas se jedino boca računa u potrošni materijal i za sada se daje atest na nju od 10 godina.
              Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• SALE
                CBC Senator XXL
                • 04.01.2005
                • 841
                • Banovo Brdo

Vidis COCO ima nas dosta koji vozimo Honde na plin, i sa nesto skupljim uredjajem vozis se vrlo slicno ko na benzin. Razmisli o ugradnji u Hondu jer i sa plinom ide odlicno.
                Da nebude posle > kud ranije ne ugradih da se vozim dzaba<

Comment

• sw.brick
                  CBC Senator XXL
                  • 09.10.2004
                  • 8141
                  • Beograd, barajevo-zemun
                  • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

auto-plin je zakon....nisam kuzio likove koji imaju ugradjen plin i uvjek sam ih smatrao cudacima i perverznjacima
                  he he, lepo je to cuti od tebe, vatrenog (nekada) zagovornika protiv plina. nisu postojale reci da te ubede da mozda razmisljas previse jednosmerno, drago mi je da si presoa i privikao se u klub onih koji imaju malu tajnu vise
                  poz
                  volvo
                  945 SE turbo lpg
                  344 GL lpg

Comment

• coco
                    CBC Senator XXL
                    • 24.10.2004
                    • 476
                    • i`am from the land that is placed nowhere

stavka 1. gdje da u coupe-a strpam bocu?; stavka 2. crx-u je cilj mala tezina i jak motor; stavka 3. imam ladu sa ugradjenim plinom za onaniranje po gradilistima i sminkanje pitjitja. honduras mi je za osobnu zadovoljshtinu
                    "Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"

Comment

• Wiz
                      CBC Senator XXL
                      • 30.09.2004
                      • 3104
                      • Nish

Honda i plin,ma bljak neide to jedno sa drugim Jos CRX malecna pa ako je za zezanje zaobidji plin i cepaj ladu

Comment

Working...
                      X