ATEST

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • silni
    CBC Početnik
    • 01.02.2010
    • 2
    • leskovac

Re: ATEST

mozes da vozis sa zelenim kartonom i uverenjem koje ces dobiti od AMSS sve do zamene saobracajne kada ces ih priloziti i u SUPu ce ti udariti pecat GAS

Comment

• jnikmobil
      CBC Član
      • 25.01.2010
      • 19
      • Nis

odradio sam atest u AMSS-u u Nišu za nekih 20 minuta. Covek pogledao, slikao, naplatio i dovidjenja. veoma profesionalno i sto je najvaznije brzo i bez ikakvih ranijih zakazivanja.

Comment

• Absent
        CBC Početnik
        • 02.01.2009
        • 9
        • KRAGUJEVAC

Zanima me sta je potrebno da se odrati pre odlaska u SUP ili MUP (ili kako se vec zove taj polni organ), a vezano za uput za atest.
        Naime neko pominje da treba prvo ici na tehnicki pregled da ustanove da je ugradjen TNG. A neko ne pominje nista o tom trosku, odmah ode u SUP i dobije uput za atestiranje. (Zavisi izgleda i od mesta do mesta. Mene konkretno zanima kakva je procedura u Kragujevcu) O cemu se tu radi?
        Razlika u novcu je 1000-2000 dinara za taj tehnicki pregled i ne bih je davao lopuzama ako nemoram?
        Hteo sam da odradim atest sada,a tehnicki tek za 10 meseci kada mi istice registracija i onda da upisu TNG u saobracajnu.
        Hvala

Comment

• lmilannnn
          CBC Član
          • 22.06.2009
          • 29
          • Nis

U mom slucaju je bila sledeca situacija. Auto mi je registrovan u BG, a ja sam atest radio u Beloj Palanci. Morao sam da uzmem uput iz MUP-a BG (Ljermontova), a oni tamo traze taj zapoceti tehnicki pregled. Tako da sam ja isao na tehnicki gde su konstatovali da je u vozilu ugradjen uredjaj za TNG i sa tim papirom uzeo uput u BG. Ali taj tehnicki je mene kostao valjda 250 din. Uput 1420 din i na kraju atestiranje oko 3500 din.
          Tako da to sve izgleda zavisi od grada do grada.

Comment

• jnikmobil
            CBC Član
            • 25.01.2010
            • 19
            • Nis

Kao sto je rekao Milan, svuda je drugacije, bas cudno za nasu drzavu.
            Ja sam gledao negde, ne znam sad tacno gde da je prvo potrebno zapoceti tehniciki pregled. Odem ja da ga odradim kad me oni gledaju belo, u fazonu decko ti nas malo zezas. Otisao u SUP, platio 1420 dinara, cekao nedelju dana da mi izdaju uput, posle toga u AMSS odradio atest, platio 3000 dobio ono kartonce i papir da sam atestirao vozilo i sada cekam produze3tak registracije da bi mi upisali u saobracajnu.

Comment

• djukic
              CBC Senator XXL
              • 27.03.2005
              • 2526
              • Beograd

Kolikosme da se ceka, meni je reg. u septembru. Sad da vadim saobracajnu i placam glupo mi je. Ako idu te nove tablice, bar njih da sacekam kazu da ce od juna...
              https://t.me/pump_upp

Comment

• chobo13
                CBC Senator XXL
                • 01.05.2009
                • 1274
                • pozega,srbija
                • AUDI,VW

iz neke price kazu da je tolerancija do 1.marta ako si u proceduri da uradis atest,tj,ako si na cekanju za red u nekom tehn.pregledu.a ako vec imas uradjen atest,imas fore 15 dana od datuma resenja atesta da upises u saobracajnu!sigurnije ti je da ne cekas,jer plavci ako napisu prijavu,ispraznise dzep!!

Comment

• dekiv68
                  CBC Senator
                  • 06.03.2010
                  • 230
                  • Borča

Do sada mi drugovi organi u plavom nisu tražili atest. Da li neko ima i kakvo iskustvo (+ ili -) o tome i gde se i kad to dogodilo?

Comment

• sErGiO
                    Moderator
                    • 30.01.2007
                    • 2769
                    • Neko selo pored Beogr
                    • Alfa Romeo 156SW

Jedno pitanje: kupio sam auto pre godinu ipo dana i u saobraćajnoj je upisano "vozilo na gas", međutim od gasa nema ni g Nisam ništa dirao za sve ovo vreme jer nisam planirao ugradnju. Sad planiram da ugradim LPG u auto pa me zanima da li neko zna šta se dešava sa tim poslednjim korakom? Da li na kraju treba da idem u MUP i da predajem sve kao da u saobraćajnoj nema ništa upisano ili ne?

Comment

• srdjan_p
                      CBC Senator XXL
                      • 01.12.2004
                      • 1915
                      • ZR

Cuti i vozi

Comment

• sErGiO
                        Moderator
                        • 30.01.2007
                        • 2769
                        • Neko selo pored Beogr
                        • Alfa Romeo 156SW

Hehe to mi svi kažu Nego u kom trenutku se dobija zeleni karton, ako se dobija pre nego što odem u MUP onda me baš z...e

Comment

• somi_kac
                          CBC Senator XXL
                          • 03.04.2009
                          • 796
                          • Kać

Zeleni karton dobijas cim zavrsis atest, kada ti ispune papire.
                          OPEL Astra 1.6i
                          OPEL Kadett 1.6
                          ŠKODA Favorit

Comment

• sinisapancevo
                            CBC Član
                            • 17.05.2010
                            • 38
                            • pancevo

Treba mi pomoc
                            idem na more za 18 dana a ubacio plin pre nedelju dana i hocu da izvadim atest.Medjutim problem je sto se auto ne vodi na mene a gazda je u inostranstvu a imam punomoc i kupoprodajni ugovor ali zena u SUPu kaze samo vlasnik ili barem da platim porez za prenos pa sa tom uplatnicom (18000din) pa me zanima da li traze atest preko>Idem u Grcku.Sa proslim kolima mi niko nije trazio ali sam ga imao.
                            Neznam da li da se stisnem pa da platim mada mi sad svaki dinar treba za more ili da idem bez atesta na rizik.Uglavnom mi kazu da niko ne trazi na granici ali mozda ako me neki saobracajac zaustavi
                            pozz

Comment

• deki-ascona
                              Bio nam je drug! RIP
                              • 10.04.2007
                              • 2118
                              • NI , Trosharina

Pomoc treba da se sastoji od saveta tipa "ma vozi bez atesta, bas te briga". To je lutrija, najcrnji scenario je da te uhvate najpre u Srbiji, pa ti daju rok 7 dana da atestiras (to propada posto ne ides na more na 3 dana nego duze, dakle placas kaznu), pa da makedonskoj policiji ubacis 50 eur da te puste, i na kraju Grcima sunes jos nesto. Kad se vratis, platio si jedan solidan venturi !

Moj savet je "isprsi se malo i mirno spavaj"
                              Originally posted by Valent Vudriga
                              ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
                              Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• djukic
                                CBC Senator XXL
                                • 27.03.2005
                                • 2526
                                • Beograd

Evo mog iskustva:

Isao sam u Grcku sa Lagunuom BEZ atesta poslednje 4 godine. Od Kavale - Stavrosa - Paralije - Krfa... Na sve strane vozao se i niko me nikada nije zaustavio a kamoli trazio neki atest ili bilo kakav papir.
                                Sto se tice granica, jedino sto su mi 2xtrazili je da pokazem zeleni karton.
                                Isto gore navedeno vazilo je i kada sam isao do Beca, u Hrvatsku i Madjarsku. Osim zelenog kartona niko nikada i nista...

Atest jesam uradio ali samo zbog nasih kerova. Kad osete pare postaju vukovi...
                                https://t.me/pump_upp

Comment

Working...
                                X