Check Engine Light II with LPG

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • V-Tec
    CBC Senator XXL
    • 30.06.2006
    • 1615
    • Beograd
    • '89 Civic d16a6

ivica77 koliko ti je ubrzanje do 100km/h?Jer si merio mozda?
    shuto-expressway.com

Comment

• ivica77
      CBC Član
      • 08.07.2007
      • 70
      • Suzuka
      • Honda Civic 1.5, 16V

Nisam merio ubrzanje, bilo me zao da mucim auto, tek sam ga kupio, a i jos smo u fazi upoznavanja. Pa tek me sad prolaze strahovi lagano , tipa- dal je motor dobar, mozda je malo utegnut koliko da se proda, pa sam malo jos uvek stegnut. Ali, kako vreme odmice, kilometri se nizu, sve mi se cini da se nisam zeznuo.

Uskoro cu i to da uradim, vec sam malo uhvatio narav Hondi i mislim da cu prezaliti parcence lamele za nekolko merenja. Uskoro, uskoro...

Comment

• ivica77
        CBC Član
        • 08.07.2007
        • 70
        • Suzuka
        • Honda Civic 1.5, 16V

Originally posted by Timothy Leary
        da jedini pravi nacin ti je dyno, imas u Bg centar Boban, kontakt ti je Egon sa foruma, ima i neki popust za clanove foruma
        sto se tiche pitanja da li si isao preko 5000rpm sa 90 u drugoj, pa 99% da jesi, u suprotnom bi to bio neki neverovatno razvucen menjach, ali to bi primetio posto bi autu ubrzanje bilo ravno 0......
        I ja tako mislim, ali nije mi noga otisla do patosa, moglo je jos malo, pretpostavljam da bi dohvatio 100 bez problema. A to sto sam pomislio da mucim auto, tek onda sam ukapirao da njemu to i nije neki problem, motor je podneo to izuzetno lako, ah te Honde...

Comment

• dexony
          CBC Veteran
          • 02.06.2007
          • 182
          • Beograd

Iz mog iskustva koliko god gasa da das HONDA trazi jos. Samo ti to teraj i ne moj da je ulenjis.
          CIVIC COUPE

Comment

• ivica77
            CBC Član
            • 08.07.2007
            • 70
            • Suzuka
            • Honda Civic 1.5, 16V

Originally posted by dexony
            Iz mog iskustva koliko god gasa da das HONDA trazi jos. Samo ti to teraj i ne moj da je ulenjis.
            Hocu, hocu!

Sreo sam juce *segrta* od onog majstora sto mi ugradio plin, i on koliko je upucen, kaze da su samo u jedno vozilo dosad stavljali emulator i da je i posle toga situacija bila ista, ocigledno nisu imali adekvatan. Rekao mi je da ako i ja to hocu da montiram, bolje je da odem kod nekog drugog, posto oni s tim nemaju iskustva

Comment

• 1nsane
              CBC Senator XXL
              • 28.05.2007
              • 388
              • Umcari - Grocka

Pa jel to tebi pravilo neke probleme? Ili ti je samo lampica smetala. Ja se svaki dan vozam barem po nekolko km i stvarno ne primecujem bilo kakne smetnje u radu motora ili bilo cega
              Nema nekih smetnji u radu ni kod mene ali ta prokleta lampica se ne gasi ni kada prebacim na benzin, znaci moram da stanem, ugasim auto, izvadim kljuc i ponovo upalim na benzin i tek onda odmaram oci. Povrh svega moj ECU mi daje i zvucne signale (pishti) sto me dodatno iritira i skrece mi paznju od mogucih pravih kvarova, pa me je zent da vozim tako. Sad sam malo sredio motor tako da zaista malo trosi (7l do 3500rpm) pa mi i nije neka usteda tako da na plin i ne vozim, a dnevno prelazim po 80-100km.
              NO BRAIN
              NO PAIN
              1_N_S_A_N_E

Comment

• dexony
                CBC Veteran
                • 02.06.2007
                • 182
                • Beograd

Moj covek 100 posto Tebi je stvarno benzin u krvi
                CIVIC COUPE

Comment

• Hermes
                  CBC Senator XXL
                  • 14.02.2006
                  • 1306
                  • https://t.me/pump_upp
                  • bemve

Kako nije usteda ~300 din. dnevno?

Ako i dalje imas plin u autu, idi do Ivana, pa kad prodje kroz njegove ruke, utisci o plinu ce ti biti skroz drugaciji.
                  https://t.me/pump_upp

Comment

• 1nsane
                    CBC Senator XXL
                    • 28.05.2007
                    • 388
                    • Umcari - Grocka

@ HERMES Malo cu da offujem temu, ali moram da odgovorim
                    Vidi sa jedne strane imas tih 300 kinti ustede a sa druge zabezeknuta lica drugih vozaca kada ih preskacem po smederevskom putu, pa to ne moze da se plati. Druga stvar, moze i plin da se dosteluje da mi auto ide "skoro" isto ali onda ce da trosi 12-15l pa onda mu dodje isto. Da je neki drugi auto u pitanju, zaista bi vredelo imati plin, ali sa mojom kantom to ne ide. Biras, ili sportska ili ekonomicna voznja - ja odabrao.
                    PLIN JE ZA KUVANJE, NAFTA JE ZA GREJANJE, BENZIN JE ZA VOZNJU !!!!
                    NO BRAIN
                    NO PAIN
                    1_N_S_A_N_E

Comment

• sri98
                      Admin od Trpeze
                      • 24.10.2004
                      • 7262
                      • Republic of Konjarnik
                      • Toyota Corolla E 210

Preskacem i ja razne na plinu.
                      Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• 1nsane
                        CBC Senator XXL
                        • 28.05.2007
                        • 388
                        • Umcari - Grocka

Izvini, nismo se razumeli, a decku smo preuzeli temu. Poenta je da je decku dual point ubrizgavanje i da to moze lako da se resi odgovarajucim emulatorom, a ja sam izneo moje lose iskustvo sa plinom. E sad razlika je velika jer je kod mene multipoint (PGMFI) + ECU za Americko trziste i ima pun k.... sondi tako da nemam odgovarajuci emulator (ne se pravi ovdi). Meni se kanta automatski gasi ako pokusam da krenem sa otvorenim vratima, a ne smem ni da pomislim sta bi bilo da mi se ugasi dok preticem kolonu niz Bolecko brdo. U redu, ako vama sve normalno funkcionise na plin - svaka cast, normalno da je jevtinije. Ja ostajem na benzinu jer nemam para za sekvent i odgovarajuci emulator, a i da imam prvo bih dobro proverio kako to funkcionise kod mene.
                        Ivice sorry za off. Necu vise, tako mi plinskog uredjaja!!!
                        NO BRAIN
                        NO PAIN
                        1_N_S_A_N_E

Comment

• ivica77
                          CBC Član
                          • 08.07.2007
                          • 70
                          • Suzuka
                          • Honda Civic 1.5, 16V

Ma nema razloga za izvinjavanje, ja sam cuo sta me zanimalo, hvala svima, sad mozes da pricas sta hoces.

Al ipak da se vratim na temu...

Otisao sam na lovato.co.yu i umesto da zovem telefonom, ja poslao e-mail, medjutim, niko mi jos uvek ne odgovara. Pitao sam za emulator...Izgleda cu morati ipak da zovem telefonom

Comment

• -Vedran-
                            CBC Senator XXL
                            • 03.10.2004
                            • 3255
                            • Beograd

Pitaj ovde:

Power of dreams !!!

Comment

• ivica77
                              CBC Član
                              • 08.07.2007
                              • 70
                              • Suzuka
                              • Honda Civic 1.5, 16V

Pa tu sam i pitao, nego, pogresno sam napisao adresu u prethodnom postu

Comment

• -Vedran-
                                CBC Senator XXL
                                • 03.10.2004
                                • 3255
                                • Beograd

IvanT nije bio tu, na odmoru je..danas je doshao tako da ces dobiti odgovor uskoro
                                Power of dreams !!!

Comment

Working...
                                X