Koliko je verovati pokazivacu goriva?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

@Choks

Ponašaš se otprilke kao da ti je neka velika životinja izvršila izduvnu radnju prema uvetu.
    Lepo ti se kaže da imaš nebezbedan ventil a ti na to kažeš da ti je jedino važno da je bezbedno.
    Na ovom forumu je sve objašnjeno u više navrata baš o tom ventilu sa sve slikama zajedno.
    Posmatrao sam kad si se upisao, tri dana nisi poruku napisao a onda si otvorio par bezveznih tema i pitao sve što je ve? pitano više puta. Dobronamerni su pokušali da ti daju dobar smer ali nije vredelo. I pored tog svega sad kad je ve? gotovo dobio si opet savet šta ne valja i po tebi je opet sve uredu i bitno je da malo troši i da je bezbedno.

Zašto trošiš naše i svoje vreme i prostor na disku bezveze.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• choks
      CBC Član
      • 31.07.2007
      • 45
      • Pancevo

Originally posted by speedplus
      Najve?i problem kod tog multiventila je upravo bezbednost.Na ventilima može lako da popusti a sigurnosni može da otvori i na 12 bari pritiska a limitator ko zna dali radi jer je kao što kaže Dora stavljen f315 na bocu f360 pa je nosa? plovka baždaren od oka
      Znaci ,predlazete da mu kazem da zelim da promenim multiventil na Lovatov. Ok. Samo jos jedno pitanje,gde pise f315?
      So Long And Thanks For All The Fish

Comment

• speedplus
        RIP Bio nam je drug!
        • 15.01.2007
        • 2419
        • LAZAREVAC

Pogledaj na multiventilu polje ispod stakala u gornjem levom uglu imaš oznaku 315/30

Comment

• choks
          CBC Član
          • 31.07.2007
          • 45
          • Pancevo

Originally posted by speedplus
          Pogledaj na multiventilu polje ispod stakala u gornjem levom uglu imaš oznaku 315/30
          Vidi stvarno oci da mi iskopa.. ccc e bas sam bolid. Vazi ljudi,hvala na svemu!

Comment

• choks
            CBC Član
            • 31.07.2007
            • 45
            • Pancevo

Evo, otisao sam,malo sam ja u startu bio bezobrazan pa je i on uzeo da me preispituje i pokazuje robu i tvrdi da je original,kasnije uz pola sata rasprave ovo ga i onoga on je rekao da ce zameniti multiventil za LOVATOv , tako njemu stize roba,nekad sa BRC multiventilom,nekad emmegas,nekad LOVATO, dakle problem resen.

Ovo sve me je navelo na jedno veliko razmisljanje i otisao sam do par ljudi da vidim njihove uredjaje i video sam sve i svasta.Tako da sam zakljucio skoro svi majstori rade isto ili slicno,svako na necemu stedi,neko na crevima,neko na isparivacu,ili na necemu trecem. Otisao sam kod 4 majsta okolo panceva i u pancevu da vidim njihov rad i svako pljuje svakog,ne bi li napravio sebi posao. Ja sam moj problem resio,jer je i od samog starta bio sumnjiv,sredinom septembra mu stize multiventil. Hvala svima jos jednom,mada nisam nasao nista na forumu,kako je bilo receno da ima vec.

Comment

• gorky
              CBC Senator XXL
              • 08.06.2007
              • 860
              • Vojvodina,Kikinda

pa neće biti da svi majstori štede,ima još entuzijasta koji ovaj posao rade zato što ga vole i ne interesuje ih cena na uštrb kvaliteta.gde god vidiš "koktel" od uređaja tu je sigurno neka "štednja" ,da ne upotrebim goru reč,u pitanju.ja sam prošle nedelje izneo na otpad punu auto prikolicu sličnih ventila,boca i koječega,ali sam sve čekićem oštetio da više nikada ne može da se upotrebi.mogao sam za to od nazovi kolega da dobijem prilčno para,nisam hteo,jer nikada ne bih uzeo dinar na nečijoj nesreći.zato me boli kada neko kaže da su svi majstori isti,to je kao kada bi rekli da su sve pevaljke kurve,neka mi oproste pomenute

Comment

• choks
                CBC Član
                • 31.07.2007
                • 45
                • Pancevo

Originally posted by gorky
                pa neće biti da svi majstori štede,ima još entuzijasta koji ovaj posao rade zato što ga vole i ne interesuje ih cena na uštrb kvaliteta.gde god vidiš "koktel" od uređaja tu je sigurno neka "štednja" ,da ne upotrebim goru reč,u pitanju.ja sam prošle nedelje izneo na otpad punu auto prikolicu sličnih ventila,boca i koječega,ali sam sve čekićem oštetio da više nikada ne može da se upotrebi.mogao sam za to od nazovi kolega da dobijem prilčno para,nisam hteo,jer nikada ne bih uzeo dinar na nečijoj nesreći.zato me boli kada neko kaže da su svi majstori isti,to je kao kada bi rekli da su sve pevaljke kurve,neka mi oproste pomenute
                Nista licno,verovatno se zna na cemu se moze a na cemu ne ustedeti. To je i majtor Mirko rekao danas meni,kad sam ga napao,covek se bas potresao time sto mu ne verujem i rekao mi je da mu nije za cilj da se ciganise za nekoliko stotina dinara razlike a da time ugrozi neciji zivot.

Comment

Working...
                X