A sta je onda ono na tehnickom?
Dizel i plin
Collapse
X
-
Originally posted by Uros PiperskiMeni nikada nisu proveravali izduvne gasove na kolima niti sam cuo da su ikome radili u skorije vreme (prethodnih 10 godina).
Mislim da je sad to zakonska obaveza
Comment
-
-
Originally posted by Uros PiperskiMeni nikada nisu proveravali izduvne gasove na kolima niti sam cuo da su ikome radili u skorije vreme (prethodnih 10 godina).
tehnički pa su verovatno hteli da bude ps-u, i ništa im nije bilo jasno. Mislili su da im je aparat u kvaru. A tehnički je trajaoooo, doduše nisu mi ni naplatili.Moj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu
Comment
-
-
Originally posted by zorancOriginally posted by Uros PiperskiMeni nikada nisu proveravali izduvne gasove na kolima niti sam cuo da su ikome radili u skorije vreme (prethodnih 10 godina).
tehnički pa su verovatno hteli da bude ps-u, i ništa im nije bilo jasno. Mislili su da im je aparat u kvaru. A tehnički je trajaoooo, doduše nisu mi ni naplatili.
Sa druge strane, kad bi poštovali pravilo, ostali bi bez mušterija monumentalno. Ovako nadju jednog u toku dana koj iej uredu i samo tabaju listiće za ostale. Merenje izduvnih gasova je obaveza, ali i ovako traljavo kako se radi to bi značilo bar pola vozila nema prolaz na tehničkom.
Ovde ima kolega iz Hrvatske pa znaju kroz šta su prošli sa onim rok taj i taj, pa malo prolongirano i sad eto eko testa.
Skinuo sam sa AMS Hrvatske (drugačije se zove) PDF sa načinom rada eko testa na tehničkom.
Tvrdim da 30 posto vozila ne bi bilo u stanju više da izadje sa tehničkog jer bi imalo makar jedan klip manje na broju
Comment
-
-
Originally posted by DoraŠta da meri kad nemaš izduvne gasove
Sa druge strane, kad bi poštovali pravilo, ostali bi bez mušterija monumentalno. Ovako nadju jednog u toku dana koj iej uredu i samo tabaju listiće za ostale. Merenje izduvnih gasova je obaveza, ali i ovako traljavo kako se radi to bi značilo bar pola vozila nema prolaz na tehničkom.
tehnički e onda odeš kod privatnika, nema lažiranja sa lisitćima ali se zato zavuče pod haubu i počne redom da skida creva dok ne dodje emisija izduvnih gasavo u dozvoljene granice. Naravno ekstra platiš ali to je daleko manje od radnog sata mehaničara. Inače im je tehnički piš živi a i naučio sam zašto je važno imati ispravnu sirenuMoj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu
Comment
-
-
Evo da malo osvezimo temu disela i autogasa.
Visitors coming from all around the world could admire the new FAST CNG range, announced months ago, and above could appreciate the pre-view presentation of DUAL FAST LOVATO system.
This is an electronic controlled dual fuel conversion system for commercial middle size diesel vehicles from 2000 to 4000 cc, tipically vans, pick-up trucks and minibuses. Simple to install (no modifications are necessary to the engine), it guarantees a drastic reduction on pollution emission, specially the black smoke, and a substantial savings on running costs due to the low prices of CNG, used in a blend up to 80% CNG and 20% diesel.
Lovato DUAL FAST will be available by the end of this year. Visit Lovato web site www.lovatogas.com
Coming up next other news on this new product.
Comment
-
-
Ajd da pitam i ja za malo teorije, naime interesuje me kako bi se ponasao taj sistem na starijim dizel motorima prvenstveno me zanima mercedesov motor OM 617 i OM 617a ("a" je turbo motor). Najvise me zanima da li povecanje snage utice na trajnost motora?Dzip koji jurim da kupim trosi oko 15l dizela u gradu pa bi me plin spasio a i povecanje snage od 20% bi bilo
Comment
-
-
Lovato DUAL FAST will be available by the end of this year.
Comment
-
-
Imaju jedan, ali ga chuvaju za kamion od vlasnika fabrike. Kazu moraju prvo njemu da ugrade, pa ce posle biti i za ostale kamione.
Comment
-
Comment