Problem sa gasom u passatu

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Originally posted by spaki
    Originally posted by Sasha
    Drago mi je da je nesporazum izgladjen
    OK Sasha sve je na svom mestu i nesporazumi su reseni,zamerka tebi je: kako si mi odgovorio, nezelim ovog puta da to citiram.to je proslost.
    Pozdrav
    Ok, ajd sad svi na svoje radne zadatke da ne moram još koji offtopic da brišem

Dodatak jelima iliti Vegeta.....
    Posle sam pročitao privatne poruke.

Daklem gospodine Spaki, Vi ste pokazali svoj nivo kulture, to jest nekulture. Slobodno možete da me ocrnite bilo gde koliki vam je domet
    Ne bojim se konkurencije a pogotovo ako je reklamira neko kao što ste Vi.

Takodje ne smatram da sam pao sa drveta da ne prepoznam tešku reklamnu kampanju. Po Vašem navodu ovo je edukativan forum. Imali smo šta da naučimo iz Vaših pitanja i odgovora.
    Ja neću dozvoliti reklamnu kampanju BRC-a ovde do god sam moderator i do god imam dugme za brisanje. Vi možete da se ljutite ili ne, da prihvatite ili ne, ali tak ostvari stoje.
    Kad me klika oko mene razvlasti, ja ću čitati ali tek onda ste naderali, do sada se uzdržavam i pokušavam da budem više nego profesionalan.
    Ovaj kamen koji se zove moderator je jako težak za moj temperament. Verujte mi na reč, umem ja da se spustim na svaki nivo ali za razliku od nekih imam nivo odakle da se spustim.

Što se tiče poruke, hvala takodje ali ja to Vama nikad ne bih rekao....

U duhu tolerancije Imate pravo na repliku pa se tema zaključava jer je beskorisna i briše se posle dva dana.

Prva poruka ove teme je da je sam vlasnik auta i uredjaja rekao da je BRC djubre, takodje je rekao da sam mu popravio "stručnu" ugradnju BRC majstora koji su montirali taj uredjaj iako ga ja ne montiram nikad.
    Dobio je odgovor šta bi moglo biti, sve ostalo je off topic.

BRC ima svoj sajt, napravite forum pa opalite reklamu koliko Vam volja, ali šta god da radite ništa ne uspeva preko noći i pljuvanjem po drugima.

Ende Hoh.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• zoranbg
      CBC Senator XXL
      • 23.03.2005
      • 4098
      • Rooster's Hill , Beog
      • Grande Punto 1.2

znači ti si taj HAKER Doro.sto briše topice )
      Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• spaki
        CBC Član
        • 06.04.2005
        • 51
        • Beograd

Odgovor Dori:Nisam imao nikakvu nameru da bilo koga podcenim a ni tebe pa ja i ti smo licno razgovarali telefonom ako se secas bilo je to pre nego sto sam otisao kod blizeg servisera,Citiram ti si mi rekao da dodjem
        da bi pogledao dali navedeni Jeep ima plasticnu ili neku drugu izduvnu granu,(u toku razgovora napomenuo sam ti sve karakteristike osim:dali je plasticna ili neznam ni ja kakva izduvna grana) ti si mi rekao da dodjem da pogledas pa da ugradimo sistem.Postavljam pitanje: zar nisi odmah znao kakvu izduvnu granu ima ako si vec ugradjivao Lovato na navedenim vozilima.Ja licno nikada ranije nisam poznavao pomenutog i ovlascenog servisera koji je meni ugradio navedeni siste (nenavodim ga da ne bi bila reklama) nasao sam ga na ovom forumu i nikakava kampanja barem sa moje strane nije vodjena da bi se nekome nanelo neko zlo ili ugled,
        Priznajem malo sam te iskritikovao ali tek nakon sto si ti mene skinuo sa liste sto smatram da nije postojao dosta dobar opravdani razlog za to.
        u svakom slucaju necemo u buduce a i nesmemo sebi dopustiti da preko ovog foruma vodimo neke glupe polemike,nadam se da se sa ovim slazes.Buducnost je pred nama pa zelim ti puno srece u radu a ako sam te i uvredio ja ti se javno izvinjavam,nebih to uradio da nisam bio skinut sa liste.
        pozdrav
        Bolje pet do dvanaest, nego ni jednu posle jedan.

Comment

• cuore sportivo
          CBC Senator XXL
          • 16.01.2005
          • 954
          • Bezanijska Kosa
          • Alfa Romeo 147 1.6

Originally posted by dranix
          Znas kako je Spaki. Ovo je net a ljudi ko ljudi. Kam' te lepe srece da se svi ponasaju kao u licnom kontaktu. Mnogi se clanovi poznaju pa te pozivam da im se prikljucis kad bude prilike za to. Ovo nema nikakve veze sa onim sto na zapadu zovu "privacy". Pokazalo se da glavno zezanje dolazi tek posto se clanovi upoznaju licno. Bilo bi dosadno da se samo resavaju tehnicki problemi pa zato postoje i one "druge" rubrike. Nadam se da se necemo medjusobno postovati samo zato sto imamo toliko i toliko godina vec zbog toga sto jesmo. Znas i sam da godine nisu prednost, naprotiv. Ja bi isto voleo da sam jedno duplo mladji pa da budem kao vecina clanova na ovom forumu, al' ne vredi
          Slazem se u potpunosti sa svim sto je receno u gore pomenutom postu

sorry za OFF ali Dranix isto razmislja kao i ja...

Comment

• BOOST
            Founder - Admin od Začetka
            • 29.09.2004
            • 8726
            • Gislaved//Sweden
            • SAAB 9000 AERO R; SA

Zadnji pasus pravilnika je:

"Moderator foruma se NE obavezuje da obrazloži razloge za uklanjanje poruka i zadržava pravo da ugasi naloge korisnika koji krše navedene standarde."

Dakle, nema ljutis, pravilnik je prva tema u svakoj sobi foruma, nemoguce ga je promasiti.
            Kad se upustite i postanete aktivni na forumu, pali ste pod pravilnik. Dotle ste svoj a posle ste Nashi

Shala.. nedesava se bas svakog meseca da se opozivamo na pravilnik forum. A i sto bi, kad smo ekipa svi zajedno cinimo CannonBall
            Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
            move your mind

Comment

Working...
            X