Originally posted by spaki

Dodatak jelima iliti Vegeta.....
Posle sam pročitao privatne poruke.
Daklem gospodine Spaki, Vi ste pokazali svoj nivo kulture, to jest nekulture. Slobodno možete da me ocrnite bilo gde koliki vam je domet

Ne bojim se konkurencije a pogotovo ako je reklamira neko kao što ste Vi.
Takodje ne smatram da sam pao sa drveta da ne prepoznam tešku reklamnu kampanju. Po Vašem navodu ovo je edukativan forum. Imali smo šta da naučimo iz Vaših pitanja i odgovora.
Ja neću dozvoliti reklamnu kampanju BRC-a ovde do god sam moderator i do god imam dugme za brisanje. Vi možete da se ljutite ili ne, da prihvatite ili ne, ali tak ostvari stoje.
Kad me klika oko mene razvlasti, ja ću čitati ali tek onda ste naderali, do sada se uzdržavam i pokušavam da budem više nego profesionalan.
Ovaj kamen koji se zove moderator je jako težak za moj temperament. Verujte mi na reč, umem ja da se spustim na svaki nivo ali za razliku od nekih imam nivo odakle da se spustim.
Što se tiče poruke, hvala takodje ali ja to Vama nikad ne bih rekao....
U duhu tolerancije Imate pravo na repliku pa se tema zaključava jer je beskorisna i briše se posle dva dana.
Prva poruka ove teme je da je sam vlasnik auta i uredjaja rekao da je BRC djubre, takodje je rekao da sam mu popravio "stručnu" ugradnju BRC majstora koji su montirali taj uredjaj iako ga ja ne montiram nikad.
Dobio je odgovor šta bi moglo biti, sve ostalo je off topic.
BRC ima svoj sajt, napravite forum pa opalite reklamu koliko Vam volja, ali šta god da radite ništa ne uspeva preko noći i pljuvanjem po drugima.
Ende Hoh.
Comment