Ugradjen gas u yugo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • M-power
    Moderator
    • 10.01.2005
    • 10060
    • Bg; Banovo Brdo
    • CorsaC, astra H,

Ugradjen gas u yugo

Evo sad cu i ja moci iz prve ruke da prenosim utiske voznje na gas, jer je juce u auto od devojke iz kog ne izlazim ugradjen gasni sistem.

Da krenem:
    Prvo odusevljenje na koje sam naisao a koje meni mnogo znaci je da kad stanem da sipam ne moram vise da vadim kljuc iz kontakt brave da otkljucam rezervoar, sto me je uzasno nerviralo jer stalno zaboravim da ga izvadim kad hocu da sipam benzin, pa moram da se vracam u auto i da se krivim da bi ga izvadio iz brave ne ulazeci u auto, a pri tom mi se stalno gasi muzika

Drugo odusevljenje je puna boca 24,5l punjenje za nekih 685din, ne znam tacno nije ni bitan kusur

Trece odusevljenje je da na plin isto ide kao na benzin cak i malo bolje radi.

E sad malo o si stemu. Proizvodnje je BRC ugradjen u R&R electronicu, stako boca 27l bez koje ugradnje ne bi ni bilo jer me je to odusevilo. 2/3 gepeka je ostalo slobodno plus obaranje sedista i ne smetanje boce da se dalje trpa nesto. Mislim boca je BRUKA i najlepsa stvar koja je stavljena. Ventil na boci je lovato. E sad mesac je kragujevacki i na testu je pa ako se dobro pokaze ostaje taj, inace za sada super radi ne davi mnogo auto i cekaju se samo rezultati potrosnje.

E sad jedna nekima veoma vazno iskustvo o tome dal smanjenje difuzora utice na smanjenje snage i dal se oseti o cemu je bilo mnogo reci gde su neki rekli da ne osecaju promenu.
    Ovaj auto vozim 5 god. i tacno u svakom trenutku znam kako ide. Kad je uredjaj namontiran krenuo sam da sipam i odmah sam osetio prigusenje snage, pogotovu na obrtajima gde je uguseno jedno 2-3 KS.
    Mislim ne mojte da me shvatite pogresno, nije to nesto drasticno i prosecan vozac ne bi to osetio al ja koji svaki auto vozim "polako" to sam osetio, tako da za vadjenje nekih performansi iz auta, klasican Plin-jok.
    Inace sve bruka radi, ide na plin kao i na benzin i rekao sam mozda cak i bolje.
    Cekamo utiske potrosnje.
    To date there has never been a faster car built for the public road and,
    it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
  • spaki
    CBC Član
    • 06.04.2005
    • 51
    • Beograd

Pozdrav M-power

Ajde reci nam potrosnju kad ga budes istestirao

nadam se da ces sipano gorivo relativno brzo da potrosis

pa da vidimo rezultate

Pozdrav

Kod mene je potrosnja jos uvek 40.lit.plina

a predjem 100.KM
    Bolje pet do dvanaest, nego ni jednu posle jedan.

Comment

• M-power
      Moderator
      • 10.01.2005
      • 10060
      • Bg; Banovo Brdo
      • CorsaC, astra H,

Originally posted by spaki
      Pozdrav M-power

Ajde reci nam potrosnju kad ga budes istestirao

nadam se da ces sipano gorivo relativno brzo da potrosis

pa da vidimo rezultate

Pozdrav

Kod mene je potrosnja jos uvek 25 lit. sa sipanih 40lit.plina

a predjem 170KM

Uredjaj je isti osim isparivaca
      Pozdrav Spale,
      nema frke javljam ubrzo.
      Na benzin je potrosnja bila oko 8l davno mereno ali u poslednje vreme sam nesto morao cesto da sipam i cinimi se da je isla i preko 9.
      Videcemo sad na plin

Comment

• BOOST
        Founder - Admin od Začetka
        • 29.09.2004
        • 8726
        • Gislaved//Sweden
        • SAAB 9000 AERO R; SA

Jesi li ga potrosio vishe
        Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
        move your mind

Comment

• dranix
          CBC Senator XXL
          • 04.10.2004
          • 3079
          • Antwerpen/Belgium
          • Saab 9-3

M- power,
          Ti si jedini na svetu koji oseti "manjak" 2-3 KS. Pricas nam ovde bajke za malu decu. Znamo mi da gas radi super i kad nije BRC i ugradjen u servisu R&R electonics. Poruka nam je jasna. Sto bar ne otvori topic "reklamiranje" da bude jos jasnije. Rekli smo da nema reklama nego samo preporuka. Jos moderator. Sramota. Cini mi se da cu prestati da pisem na ovom forumu. Bas ste ga preterali.

Comment

• M-power
            Moderator
            • 10.01.2005
            • 10060
            • Bg; Banovo Brdo
            • CorsaC, astra H,

Pa prestani, takvi nam i ne trebaju ovde koji ne mogu bez ironije i da se nosis se u tri lepe, da znas da sam debelo razmisljao dal da napisem bilo sta o ovome, al ne vredi neki su ovde toliko niski sa razmisljanjima. Ne shvatam sta si hteo da kazes o 2-3 KS i maloj deci.
            Tema za reklamiranje je otvorena na drugom mestu a ja sam samo iskreno sve napisao i opsirno bas zato da ne bi pocelo sa pod pitanjima, gde si ga ugradio i koliko kosta pa da ispadne da reklamiram. A nije mi jasno sta je trebalo da uradim da ne bude reklamiranje, da ne ugradim u opste uredjaj ili da odem kod ivana ili dore pa tamo da ugradim. Naravno da sam ga ugradio kod Ranka jer mi je on prijatelj sto je i logicki i ne shvatam tvoje glupe izjave
            Za BOOST-a ne mogu da trosim toliko sam se najeo da sad idem u horizontalu a verujem da i vi lepo papate

Comment

• BOOST
              Founder - Admin od Začetka
              • 29.09.2004
              • 8726
              • Gislaved//Sweden
              • SAAB 9000 AERO R; SA

dranix >> Ma daj bre, vidis da je Lovato ventil na boci

I kragujevachki isparivach.

Hibrid bre

A sto se tiche da je osetio da mu fali par konjica, nije to tek par , to ti je blize 10% na tom autu i sigurno je osetio
              Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
              move your mind

Comment

• don
                CBC Senator XXL
                • 13.04.2005
                • 483
                • Beograd

A kako ti je boca pricvrscena, imaju li na njoj neke vareni nosaci ili sta
                Teorija je kad se sve zna, a nista ne funkcionise.
                Organizacija je kad nista ne funkcionise, a svi znaju zasto.
                Praksa je kad sve funkcionise, a niko ne zna zasto.

Comment

• M-power
                  Moderator
                  • 10.01.2005
                  • 10060
                  • Bg; Banovo Brdo
                  • CorsaC, astra H,

Originally posted by don
                  A kako ti je boca pricvrscena, imaju li na njoj neke vareni nosaci ili sta
                  Kupuje se zajedno sa nosacem(postoljem) koji je pricvrscen sa 6 srafova u patos a boza za nosac sa jednom trakom kao sto se vidi sa slike

Comment

• M-power
                    Moderator
                    • 10.01.2005
                    • 10060
                    • Bg; Banovo Brdo
                    • CorsaC, astra H,

Inace da dodam da moje hvale nisu vezane za ugradnju u odredjenom servisu, nije to neka matematika nego uopsteno za voznju na Gas jer sam inace njen protivnik, pa sam samo priznao da je ponasanje auta na gas ravno benzinu nista drugo.

Comment

• zoranbg
                      CBC Senator XXL
                      • 23.03.2005
                      • 4098
                      • Rooster's Hill , Beog
                      • Grande Punto 1.2

Imao sam Yugica na gas.trosio je po gradu 9 do 10,a isao super.

BOOST njemu je mesac(ploca na karb) kragujevacka a ne rasprsivac(to mu je BRC). a za te mesace kazu da su super (kragujevacki)

MPOWER kako to da ti i plovak nije BRC a?
                      Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• M-power
                        Moderator
                        • 10.01.2005
                        • 10060
                        • Bg; Banovo Brdo
                        • CorsaC, astra H,

Da mesac kragujevacki, a ne isparivac i valjda nece biti losi jer su radjeni kao kopija originala, malo je losija finalna obrada i ovi nasi ne mogu ni na stubnoj busilici da izbuse rupe u centru pa je malo doteran i ne verujem da ce praviti probleme. Za sto davati 30-tak EU na originalni kad je ovaj 10-tak. Ako bude los zamenicemo.
                        Pitanje o meracu lovato bi preskocio ako je moguce.

Comment

• Dora
                          Nadzornik!!!
                          • 24.10.2004
                          • 17451
                          • Novi Sad
                          • FIAT

Originally posted by M-power
                          Da mesac kragujevacki, a ne isparivac i valjda nece biti losi jer su radjeni kao kopija originala, malo je losija finalna obrada i ovi nasi ne mogu ni na stubnoj busilici da izbuse rupe u centru pa je malo doteran i ne verujem da ce praviti probleme. Za sto davati 30-tak EU na originalni kad je ovaj 10-tak. Ako bude los zamenicemo.
                          Pitanje o meracu lovato bi preskocio ako je moguce.
                          Samo bez svadje molim...
                          Mešači za Zastavu nisu baš original jer je karburator na zapadu odavno zaboravljen tako da ima nekih koji su onda bili aktuelni pa se i sada proizvode. Dragčetovi mešači imaju manju rupu skoro na svim mešačima ali to ne predstavlja velik problem. U konkretnom slučaju, materijal je bolji od originalnog, finalnu izradu dotičnog nisam video pa ne znam da komentarišem.
                          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• zoranbg
                            CBC Senator XXL
                            • 23.03.2005
                            • 4098
                            • Rooster's Hill , Beog
                            • Grande Punto 1.2

ko se svadja?!?

bas me interesuje koliko ce da trosi.moj je bio bez mesaca,imao sam ubusenu diznu u karb.

pozdrav
                            Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Dora
                              Nadzornik!!!
                              • 24.10.2004
                              • 17451
                              • Novi Sad
                              • FIAT

Originally posted by zoranbg
                              ko se svadja?!?

bas me interesuje koliko ce da trosi.moj je bio bez mesaca,imao sam ubusenu diznu u karb.

pozdrav
                              Jugo je malo specifičan, to sam več napisao par puta, tu zavisi od mesečevih mena da li je bolja dizna ili mikser. Uglavnom neko iskustvo pomaže ali ne bih raspredao o tome. Suština je da je svaki isparivač prejak za Juga ili stojadina. Sa diznom ide malo bolje ali ga je teško ukrotiti sa potrošnjom, sa mikserom je lakše podesiti potrošnju ali to opet zavisi od kvaliteta motora i tako...
                              Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
                              X