Kolika je cena sa tom malom bocom,mislim jel skuplje ili jeftinije od one velike boce
Ugradjen gas u yugo
Collapse
X
-
Naravno skuplja je a ista stvar samo sto je telo malo i manja je sto bi logikom stvari trebala da bude jeftinija ali znas kako je kad hoces nesto lepo a i serija diktira cenu.
Kosta 65EU a inace je ito 28L posto mislim da sam slucajno negde napisao 27lTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Malo pre sam sipao treci pun.
Znaci boca je 28L. Punjenje je oko 22,23 a namesteno je na 24,5.
E sad prvo sipanje 24,5 uz masiranje pistolja
Praznjenje do kraja
Drugo sipanje 24,6 uz vrlo malo masiranje pistolja
Praznjenje do kraja
Trece sipanje 25,58L bez masiranja pistolja.
Drugo i trece sipanje sipani na istoj pumpi.
E sad kako je moguce da je cak 1L stalo vise 3-ci put i to odmah po krljanju pistolja (bez masiranja). Kad je prva 2 puta punjenje bilo skoro identicno oko 24,5L
Dal je uopste moguce cak i toliko napuniti bocu od 28L.
Mislim jer postoji neko objasnjenje ili oni stvarno kradu iz dana u dan kako im se oce.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
Comment
-
-
Comment
-
-
Ne Ivke, samo to ne....
OK. Znaci tako stoje stvari.
Srecom je mala boca pa stalno punim skroz, tako da mogu da vidim sta se desava
Comment
-
-
Zavisi od pritiska pumpe, iako je ista pumpa u pitanju verovatno zavisi i od kolicine plina u rezervoaru pa pritisak varira. Meni je boca 60l i jednom prilikom sam je napunio punu znaci 60l bez trzanja pistolja i nije bio zez, nego sam stvarno presao dobru kilometrazu.
Comment
-
-
Pa i ja sam nesto o tome razmisljao, o zaletu pritiska i potapanju plovka. Zato i pitamTo date there has never been a faster car built for the public road and,
Comment
-
-
E sad ozbiljno.
Sve do 26-7l nije toliko nemoguce. Pritisak punjenja je strashno bitan i od njega zavisi koliko ce plina stati u bocu.
Izbegavaj pumpu kod "Plavog mosta". Mnogo je likova koji sipaju tamo , pa dodju da se zale kako im je ogromna potroshnja. Onda se ispostavi (kod mene je ovo rekord u kradji) da u bocu od 60l sipaju 78l plina.
Skoro su neke taxare tamo pretukle pumpadziju, koji je u sushtini najmanje kriv za sve.
Comment
-
-
Hvala na info.
Za sad sipam na onoj kod Ade (yugopetrola) tu mi je najzgodnije i u dolasku i odlasku, nema guzve a i lik mi opere stakla za DZ.
Na njoj je i bilo sipano prvi put 24,6 a sad drugi 25,58.
Posto ponovo praznim do kraja, racunam potrosnju i izvestavam o novonastaloj situaciji.
Comment
-
-
Dobra
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran
... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Imal ovde neki moderator da obriše OFF?Originally posted by M-powerPa i nije bas neka :x
Comment
-
-
Sta? Pa zar ti ne mozes?SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran
... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-

Comment