Originally posted by sw.brick
problem sa plinom
Collapse
X
-
-
-
Krle ne preteruj. Odvalio si ili preneo odvalu i nemoj sad još to i da braniš. Mašinski fakultet sigurno nije institucija kojoj se podsmevamo ali pojedincima sa njega treba oduzeti diplomu.
Ovo je tehnički forum, ako taj radi na fakultetu verovatno ima neki pristup internetu, daj mu adresu pa neka on obrazloži.
Sumnjam da će se ikad pojaviti kao i ovi sa mašinaca u NS iako sam ih prozivao da pas sa maslom ne bi pojeo...
Svaki dan nešto novo naučim i nije me sramota da pitam, rado bih nešto novo naučio ali ako neko odvali onda ću to reći pa makar ko bio.
Podrazumeva se da je podsmehu podložan neko kome je struka da ne odvaljuje a to čini u velikim količinama. Isto kao što ne tretiram obične korisnike ako odvale sem ako ne krenu da pametuju u smislu ipak je to tako i ja mislim da je to tako...
Prema tome ENDE....
Comment
-
-
izida
Ako nemas afiniteta ka mehanici(a verujem da nemas jer da imas do sada bi znao da lociras usis na motoru) odi do Ivana u Bg. ili Dore u NS.
Oni ce ti setup-ovati sistem najoptimalnije i kao prosecan korisnik problema neces imati.
Ako se pak odlucis da sam cackas sigurno ces imati nasu podrsku ovde.
Comment
-
-
Ivane,u ponedeljak si mi popravljao gas,za sada mi se samo jedanput desio onaj problem kad vracam iz pete u cetvrtu,da se auto na trenutak ugasi i vrati na benzin,ali moguce da je moja greska i da je bio mali broj obrtaja,secam se da si mi nesto to spominjao.
desava se nesto druga,kad vozim u petojoj,malcice brze,povremeno se upali ova lampica
Comment
-
-
Recimo da je to normalno za tip uređaja koji imaš. Sistem je običan venturi bez LCS-a, tako da ta situacija netreba da čudi. Dešava se da lampica svetli i prilikom vožnje samo na benzin ili kod sekvencijalnih sistema, a kamoli kod najprostijeg uređaja.
Comment
-
-
To nije bezbedno za tebe a ni za druge vozače.
Možeš staviti bolji uredjaj koji bolje dozira smešu plina i vazduha ili staviti rele koji će gasiti tu lampicu kad je na plinu kao što je uradjeno kod mnogih drugih.
Comment
-
-
Originally posted by DoraMožeš staviti bolji uredjaj koji bolje dozira smešu plina i vazduha ili staviti rele koji će gasiti tu lampicu kad je na plinu kao što je uradjeno kod mnogih drugih.
Comment
-
-
Ako misliš na bolji uredjaj od 650 pa do 1000 minus zadnji deo koji se ne menja.
Ako misliš na rele, po pitanju bezbednosti ništa ne utiče, jedino prestaje nerviranje zbog upaljene lampice.
Comment
-
-
Comment
-
-
Crnogorci imaju bolji sistem, burgija od pola milimetra i zvek kroz sijalicu
Comment
-
Comment