BMW 318i - da li, i koja TNG opcija?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • overspeed
    CBC Senator XXL
    • 24.05.2005
    • 2779
    • Kosovska Mitrovica

BMW 318i - da li, i koja TNG opcija?

Nesto slicno jednoj temi ovde, ali se radi o drugom tipu motora. Dakle: 318i E36, motor M43 (god. 96). Koju opciju predlazete, tj. sta ovde nudi Lovato, a sta BRC? I koliko ce kostati to zadovoljstvo Pomoc? Samo dostojanstveno, please...
    PS. Ovo do sada nisam mogao da pitam, BMW na gas , ali vidim da nisam jedini... Sila zakon menja... (A gas raspolozenje vozaca )
    Thx unapred
    http://www.bmw.tv
  • overspeed
    CBC Senator XXL
    • 24.05.2005
    • 2779
    • Kosovska Mitrovica

Amandman:
    jedna bregasta, 8v, naravno EFI, Bosch motronic (da razjasnim ono "M43" u oznaci motora).
    Poz

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Re: BMW 318i - da li, i koja TNG opcija?

Originally posted by overspeed_1976
      Nesto slicno jednoj temi ovde, ali se radi o drugom tipu motora. Dakle: 318i E36, motor M43 (god. 96). Koju opciju predlazete, tj. sta ovde nudi Lovato, a sta BRC? I koliko ce kostati to zadovoljstvo Pomoc? Samo dostojanstveno, please...
      PS. Ovo do sada nisam mogao da pitam, BMW na gas , ali vidim da nisam jedini... Sila zakon menja... (A gas raspolozenje vozaca )
      Thx unapred
      Zašto Mnogo BMW-a ide na gas a mnogo i drugih trkalica. Neko ima para da se baca neko nema, stvar izbora, ja bacam radije na druge stvari a ne na benzin. Orijentacione cene možeš pogledati na sajtu ispod poruke. Takodjei opremu sa slikama. Za više detalja oko cene ako te zanima na mail.
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

AKO SI TRKAC TRAZI DA TI SE U AUTOMOBIL UGRADI ORIGINAL MESAC PO KATALOGU ZA TVOJ AUTOMOBIL. AKO NISI ONDA I BUGARICA ZAVRSAVA POSAO SAMO STO SE MOTOR ULENJI ZA 20 DO30 POSTO ODLUCI SAM

Comment

• Srdjan
          CBC Senator XXL
          • 30.09.2004
          • 2416
          • Bajina Basta/Beograd

Originally posted by RankoBRC
          AKO SI TRKAC TRAZI DA TI SE U AUTOMOBIL UGRADI ORIGINAL MESAC PO KATALOGU ZA TVOJ AUTOMOBIL. AKO NISI ONDA I BUGARICA ZAVRSAVA POSAO SAMO STO SE MOTOR ULENJI ZA 20 DO30 POSTO ODLUCI SAM
          Pobogu, pa naravno da covek ocekuje originalni mesac a ne tamo neke bugare. Ne znam samo otkud ti takav komentar?
          Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• kilson
            Moderator
            • 09.10.2004
            • 3216
            • NoviBGD
            • AR 75 GT

Bugarica?

Ranko iskljuchi caps_lock, jer isti znachi da se deresh.
            Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• overspeed
              CBC Senator XXL
              • 24.05.2005
              • 2779
              • Kosovska Mitrovica

A tek "Iranka"...
              @ RankoBRC: Ipak se ne bih usudio za nishta osim proverenog, makar bila i besplatna ugradnja. Da ne 'zapalim' k'o Michael J. Fox u "Back to the future"... Sad ozbiljno: tvoje misljenje o BRC opciji u ovom sluchaju?
              Thx i poz svima

Comment

A tek "Iranka"...
                @ RankoBRC: Ipak se ne bih usudio za nishta osim proverenog, makar bila i besplatna ugradnja. Da ne 'zapalim' k'o Michael J. Fox u "Back to the future"... Sad ozbiljno: tvoje misljenje o BRC opciji u ovom sluchaju?
                Thx i poz svima
                .Sto se tice BRC opcije moze da bude klasika oko 400 e, lambda kontrol je oko 600e a dirktno oko 950 e. U tu cenu je uracunat i redovan besplatan servis i garancija od dve godine.

Comment

Originally posted by Srdjan
                  Originally posted by RankoBRC
                  Pobogu, pa naravno da covek ocekuje originalni mesac a ne tamo neke bugare. Ne znam samo otkud ti takav komentar?
                  Neka lepo svako pogleda u svoj automobil i neka procita sta pise na mixeru sa kataloskim brojem pa neka onda kaze sta je originale a sta ne.

Comment

Originally posted by killaz
                    Bugarica?

Ranko iskljuchi caps_lock, jer isti znachi da se deresh.
                    Ako mislis da je djabe ukljucen caps nije i nisi ti taj koji treba o tome da vodis racuna

Comment

• zoranbg
                      CBC Senator XXL
                      • 23.03.2005
                      • 4098
                      • Rooster's Hill , Beog
                      • Grande Punto 1.2

@RankoBRC
                      Shto 400evra....?
                      ja imam sve BRC,Stako boca 60litara za 200e ugradjeno komplet
                      Pa zar nije BRC kit ( rasplinjac,elventil gasa,el ventil benzina,merac na boci,prekidac) oko 7500 dinara?
                      pricam za karburator..

kupljeno u radnji.
                      Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• *IvanT*
                        CBC Senator XXL
                        • 30.01.2005
                        • 3234
                        • Srbija, Beograd, Kara

Re: BMW 318i - da li, i koja TNG opcija?

Thx unapred
                        Shto se tiche LOVATO autogas opreme, moj predlog je LOVECO pro varijanta. Cena sa ugradnjom i rezervoarom do 60 l cilindrichnim oko 500E.
                        http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• overspeed
                          CBC Senator XXL
                          • 24.05.2005
                          • 2779
                          • Kosovska Mitrovica

@ RankoBRC & IvanT

josh samo jednu stvar mi pojasnite, pls. Shta da radim kad mi po pitanju TNG treba malo vishe ...
                          Dakle, da li sistem LovEco tj. "Lambda Control" za Lovato tj. BRC, respektivno, mogu da "idu" na plastichnu usisnu granu? Sekvencijalni sistem je "malo mnogo" para za nashe uslove, pogotovo kod polovnih automobila
                          Gde mu je tu rachunica
                          Thx i pozdrav

Comment

• sw.brick
                            CBC Senator XXL
                            • 09.10.2004
                            • 8141
                            • Beograd, barajevo-zemun
                            • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

Neka lepo svako pogleda u svoj automobil i neka procita sta pise na mixeru sa kataloskim brojem pa neka onda kaze sta je originale a sta ne.
                            evo ja znam odakle je mixer i ne moram da gledam. ne postoji kataloski broj jer ga i nema u katalozima, mislim mixera za moj motor.

i ne mislim da je problem u nekakvoj originalnosti mixera nego u kvalitetu istog, bez obzira na fabriku koja ga je napravila.
                            volvo
                            945 SE turbo lpg
                            344 GL lpg

Comment

• *IvanT*
                              CBC Senator XXL
                              • 30.01.2005
                              • 3234
                              • Srbija, Beograd, Kara

@ RankoBRC & IvanT

josh samo jednu stvar mi pojasnite, pls. Shta da radim kad mi po pitanju TNG treba malo vishe ...
                              Dakle, da li sistem LovEco tj. "Lambda Control" za Lovato tj. BRC, respektivno, mogu da "idu" na plastichnu usisnu granu? Sekvencijalni sistem je "malo mnogo" para za nashe uslove, pogotovo kod polovnih automobila
                              Gde mu je tu rachunica
                              Thx i pozdrav
                              Tvoj auto ima alu usisnu granu i moze bez problema da radi sa lambda kontrol sistemom.
                              Za plastichne usisne grane iskljucivo sekvencijalno ubrizgavanje.

Sa sekvencijalnim sistemom, shtedish 40 din po potroshenoj litri, shto znachi da se uredjaj isplati na 20.000 km (sa nekim prosekom potroshnje od 10l/100km).
                              Sad zavisi ko koliko koristi auto. Nekome za 20.000km treba 5 godina.
                              http://www.lovatogas.co.rs

Comment

Working...
                              X