ma ovo bi trebalo i sa relejom da se ne gasi... nashteluj prekidach da ti prebacuje samo na 2500 rpm.
Vectra B i jeftini plinski uredjaj, paljenje i jos nesto
Collapse
X
-
-
Problem sa gasenje se nadam da cu resiti zamenom emulatora. A to za prebacivanje samo na 2500 e to mi malo pravi problem, posto sad sve cesce ne prebacuje na plin zbog cega ne znam. Procitao sam tu u jednoj temi da je kabel bio presecen ali kod mene su kablovi dobri. Majstor mi je rekao da namotam duplo vise namotaja na onaj kabel sto ide na svecicu ali nista nisam dobio cak i kad sam pokusao da namestim na potenciometru na prekidacu nista nisam uspeo. E sad jedno pitanje, koliko drugi kablovi ili neke elektronske sprave ( ne znam da li nekih takvih elektronskih cuda ima ali nema veze) smetaju prekidacu ? Kod mene je prekidac postavljen na onom stubu ispod rucne, odmah do desne noge.
Comment
-
-
Nesto sam muvao ovih dana oko kablova za svecice kod sebe i,usput,odmotavao i zicu za impuls.Malo sam je traljavo vratiopa mi je u medjuvremenu prebacivala na razlicitim obrtajima,bez pravila.Juce sam to upristojio i zasad,funkcionise OK,kao i pre,prebacuje na 2.2-2.300 rpm.
Dakle,kablic za impuls se dodirivao sa jos 2 kabla od sveca,uz ovaj na koji je namotan inace.Mislim da je zbog toga brljkao kod mene pa vidi da nije slicno nesto i kod tebe.
Evo slike trimera u emulatoru,o kome ti pricaju
Emulator je Lovato,univerzalni,
Comment
-
-
Elektro smetnje ne bi trebalo da imaju uticaj na taj tip prekidača a namotaja treba minimum 15 i to gusto namotanih jedan do drugog.
Comment
-
-
Hvala Flavio za sliku emulatora. Sad mogu da mlataram sa dokazom da to postoji kad me neko bude gledao u belo
Sutra cu da se zavucem pod haubu da namotam tih 15+ namotaja na kabel i jos jednom sve pregledam pa da vidim sta ce se onda desiti.
Comment
-
Comment