1. Lambda control je u pitanju(Lovato),a problem sledeci: kada sam kupio auto(polovan) lambda sonda nije bila ispravna,pa sam je zamenio.Po zameni nisam povezao plin na sondu,a pitanje je: DA LI CE PONOVNO POVEZIVANJE SONDE I PLINA,presecanjem crne zice i spajanje sa kompom plina, jer samo to nije uradjeno,DOVESTI DO PONOVNOG PRIJAVLJIVANJA NEISPRAVNE SONDE NA SAH TABLI(punto 2)? Ako ce ta sonda ponovo biti neispravna,uzalud sam je i menjao,zar ne!?
Hvala unapred
Hvala unapred

Imam jedno pitanje vezano za temu.Plinski uredjaj sam ugradio u moj auto pre nekih 7 meseci . Radi se o loveco pro ( isti prekidac kao gore na slici ).Moram da kazem da sam zadovoljan kako auto vuce na plin,ler gasom ... Od kad je ugradjen lampica CHECK ENGINE se pali po zagrevanju auta , a narocito ukoliko ga drzaim na istom broju obrtaja , i naravno jedina mogucnost da je ugasim potom je da prebacim na benzin ili ugasim auto pa ponovo upalim.U voznji ne primecujem nikakvu razliku , vuce dobro a trosi u gradu oko 11l. plina. Pitao sam majstora koji mi je ugradjivao , a njegov odgovor je da mora tako navodno treba mi specijalni emulator dizni
Comment