Prebogata smesa ???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • gaston
    CBC Senator XXL
    • 24.03.2005
    • 324
    • N BG - Batajnica

Re: Prebogata smesa ???

Ma sve mi kao jasno , to i to ali kako , nikad nisam rasturao isparivac a izgleda da treba , , to meni treba da se slozi u glavi , kao na pr sta se desava , koji je efekat zavrtanja " mixer vaporizer set up a " koji " idle valve " onaj na racvi na crevu mi je jasan ok , koji odvrtanja i medjusobni uticaj , mozda mnogo trazima ali ...
    27.5 god za djevrekom auta snova :
    Djulieta 1750, Junior GT 2.0, sud 1.3 , sprint 1.5 QV , sud 1.5 QV , 33 1.3 IE , 75 2.0 TD , 33 1.7 , 164 2.0 ts , ALFA SUD 1.3 , 164- 2.0 TS +156 2.0 ?KW ...za dalje ??????????

NIJE BITNO DA LI JE DO KOLENA ILI ZEMLJE .. VAZNO JE DA JE DO PUPKA

Comment

• broj 123
      CBC Senator
      • 29.08.2008
      • 221
      • srbija

da pitam nesto a da ne otvaram novu temu)
      kazi ti mi racva za stelovanje,koja je bolja ona koja ima dva safa za stelovanje to je za svako grlo ili ona sto ima jednu saf za stelovanje za oba grla?

Comment

• rrapaic
        CBC Senator
        • 13.02.2008
        • 225
        • Beograd
        • Fiat Stilo 1.9 JTD

Originally posted by gaston
        Ma sve mi kao jasno , to i to ali kako , nikad nisam rasturao isparivac a izgleda da treba , , to meni treba da se slozi u glavi , kao na pr sta se desava , koji je efekat zavrtanja " mixer vaporizer set up a " koji " idle valve " onaj na racvi na crevu mi je jasan ok , koji odvrtanja i medjusobni uticaj , mozda mnogo trazima ali ...
        Nemoj da se uvredis, ali... sigurno ne teras segu...?

Rajko
        Fiat Stilo 1.9 JTD

Comment

• gaston
          CBC Senator XXL
          • 24.03.2005
          • 324
          • N BG - Batajnica

Ne zezam se niti sam ga rasturao niti video rasturenog , znam da tecni gas uz redukciju pritiska pretvara u gasoviti , ali ne znam koji sluzi za mogucnost veceg propusta , kojim se regulise osetljivost na vakum ili sta vec . Na sudu sam imao BRC sa jednim plasticnim i onim na crevu i to je bilo lako , ovaj se do jedne tacke ponasa ovako , pa na dalje odvrtanje suprotno , e sada da znam koji od ova dva sta regulise .... ????
          Ma do Dore bih ja da to sredi ali na poslu sam do 18 h , vikendom ne znam gde cu pre a tek krajem marta smem da se razbolim ili uzmem neke neplacene .
          Jos nesto cudno posle generalke , sa Lodgeom 25 HLD mi bolje radi na plin nego sa V Line koje sam koristio prethodnih godina a na savet kompetentnih sa CB a .
          27.5 god za djevrekom auta snova :
          Djulieta 1750, Junior GT 2.0, sud 1.3 , sprint 1.5 QV , sud 1.5 QV , 33 1.3 IE , 75 2.0 TD , 33 1.7 , 164 2.0 ts , ALFA SUD 1.3 , 164- 2.0 TS +156 2.0 ?KW ...za dalje ??????????

NIJE BITNO DA LI JE DO KOLENA ILI ZEMLJE .. VAZNO JE DA JE DO PUPKA

Comment

Working...
          X