audi 80 problem

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zverko01
    CBC Član
    • 24.02.2009
    • 20
    • Kraljevo

audi 80 problem

Kao sto sam rekao auto je audi 80 2.0 16v k glava a problem je sto ne radi ravnomerno na leru.Bio sam kod majstora i rekao mi je da je na njemu nemoguce nastelovati.Zanima me da li da menjam majstora ili da se pomirim sa sudbinom.Isparivac je brc,novi kablovi,svecice i ne vuce fals vazduh.Hvala unapred
  • Vidan KV
    CBC Senator XXL
    • 24.10.2007
    • 432
    • Kraljevo
    • vozim onaj koji trenutno ima više goriva

Re: audi 80 problem

Pomiri se sa majstorom s obzirom da ne možeš da promeniš sudbinu ......nisi naveo na kom leru radi neravnomerno tj da li je na plinu ili benzinu?........2.Nisi naveo tačnu oznaku motora kao i godište......sve u svemu malo detaljnije opiši problem(problem se javlja kada je vruć/hladan motor,povećana potrošnja,itd).......pozdrav!

Comment

• zverko01
      CBC Član
      • 24.02.2009
      • 20
      • Kraljevo

Izvinjavam se i evo ispravke.Oznaka motora je 6ao,godiste je 91,potrosnja do 12l plina.Radi ispod 800 obrtaja.U voznji je sve super dok dajem gas ali kad hocu da odrzavam brzinu onda secka i hladan i vruc.

Comment

• ada
        CBC Senator XXL
        • 04.06.2005
        • 2375
        • Novi Sad
        • Svasta nesto

lepo odes kod majstora sa osmehom na licu i bejzbol palicom pa mu objasnis da auto treba da radi, a ako nezna da ga nemsti da imas olovku u ruci sa kojom ces mu napisati jednu malu prijavu i da vadi uredjaj i vraca i pare i auto u prvobitno stanje, i odes kod drugog majstora. barem ih ovde na forumu ima dobrih. Inace kako je auto radio na benzinu jer je opste poznato da ka glave odlicno rade i da su odlicno odrzavane pogotovo kod nas u srbiji.
        Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
        Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
        Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
        Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• drlajger
          CBC Početnik
          • 17.04.2009
          • 3
          • subotica

pogledaj protokolmer da li skroz zatvori rupu, ako oko njega prolazi vazduh onda regulator lera ne moze da podesi ler pa onda stalno dize i spusta ler.

Comment

• topicdario
            CBC Početnik
            • 26.10.2009
            • 6
            • Banja Luka

e drug ja imam sličan problem, sa svojim audi 80 1.8E 80kw, znači na leru ne radi kako treba, obrtaji se spustaju do 500 pa dižu do nekih 1200! ako sam ja dobro razumio majstore kod kojih sam isao plin ne ide preko k glave, a meni se javlja problem samo sa plinom, znači na benzinu radi ko bombona, mada mu nešto zuji ispod auta, da li je to filter goriva ili ko zna sta, al ja ne vozim nikad na benzinu! sto se tiče majstora za plin rekao mi je da mi je otišao siber ventil koji se nalazi kod k glave, tačnije ispod nje! moracu da ga ovih dana pokušam očistiti wd sprejom! pa da vidim da li ću riješiti taj problem! ako me iko razumije moze li mi objasniti da li taj siber ventil provodi vazduh ili plin, da začepim na vrijeme plin!pozdrav i hvala na razumjevanju

Comment

• ale944
              CBC Senator XXL
              • 20.03.2006
              • 1457
              • Beograd

ao sto sam rekao auto je audi 80 2.0 16v k glava a problem je sto ne radi ravnomerno na leru.Bio sam kod majstora i rekao mi je da je na njemu nemoguce nastelovati.Zanima me da li da menjam majstora ili da se pomirim sa sudbinom.Isparivac je brc,novi kablovi,svecice i ne vuce fals vazduh.Hvala unapred
              aj daj slike ali na kojima se lepo vide mesac, creva koja idu na njega i isparivac sa svim crevima, pa da vidimo da li je uopste dobro vezano sve. ima slucajeva kad majstori rade k glavu kao klasican multipoint i onda naravno da nece da radi.
              ako ti je na benzinu pre ugradnje plina lepo radio na leru, nema razloga da i na plinu ne radi, osim ako majstor nije nesto zajebao

ako me iko razumije moze li mi objasniti da li taj siber ventil provodi vazduh ili plin, da začepim na vrijeme plin!
              ako misli na venltil za ler, kroz njega mora da ide smesa vazduh-gas kad auto radi na gas (crevo sa posebnog prijkljucka na mesacu) , a kad radi na benzin, onda ide samo vazduh
              http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

znači na benzinu radi ko bombona, mada mu nešto zuji ispod auta, da li je to filter goriva ili ko zna sta, al ja ne vozim nikad na benzinu!
                Osedeo sam pre vremena od ovih bombona....

Taj šiber je ler motor i nema pritiska plina, tako da ne moraš ništa zavrtati kod njegovog skidanja. Ima plina samo kad radi motor.
                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• ale944
                  CBC Senator XXL
                  • 20.03.2006
                  • 1457
                  • Beograd

Osedeo sam pre vremena od ovih bombona....
                  sto, jel i tebi zuji filter ?
                  http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off

Comment

• topicdario
                    CBC Početnik
                    • 26.10.2009
                    • 6
                    • Banja Luka

nema veze kako se to zov bitno da se razumijemo, danas sam otkacio crijeva i poprskao wd sprejom, rezultat...hmmmmmmmm nema nikakvog rezultata, isto sto je i bilo, samo kao za nijansu motor radi mirnije,ali varira sa obrtajima opet! kupio sam ga pre 2 i nesto godine, imao je plin, radio je normalno, to mu se nije desavalo, poslije nekog vremena, crijevo iz mjesaca koje ide, ne znam gdje tačno nisam sad kod auta, je skraceno (sprovedeno kracim putem) crijevo na kome ima kao neki saraf na sredini za protok plina, sto mu je dalo bolju vuču, i bolje primanje gasa, ali ovo variranje je pčelo zadnjih pola godine do godinu! znači filter zraka, menjo, filter plina čistio, ulje redovno menjao, da li je taj kako se vec zove (siber ventil) crko, da li cu morati kupovati drugi( to mi je rekao majstor)hvala na pomoći narode

Comment

• Dora
                      Nadzornik!!!
                      • 24.10.2004
                      • 17451
                      • Novi Sad
                      • FIAT

Pre otvaranja teme ili postavljanja pitanja pogledaš gore iznad teme, piše nešto nekom mrljavom bojom... Aj navedi bar koji je isparivač, možda treba makar da se naštelba...
                      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• slavko_bgd
                        CBC Senator XXL
                        • 24.03.2009
                        • 771
                        • Batajnica
                        • Stilo 1.6 16V MW

Druže,

dok ne dobijemo neki podatak više o uređaju a najbolje slike na kojima se vidi situacija teško će ti iko pomoći.
                        Drugo-nemoj čačkati ništa sam.
                        U tvom gradu ima dobar majstor, zove se Jovo i radi u servisu GAS-SISTEM www.gassistem.com.

Pozdrav
                        Bolje peške u švaleraciju nego Mercedesom na posao...

Comment

• markostiv84
                          CBC Početnik
                          • 23.06.2010
                          • 4
                          • Lebane

i moj zet ima takav problem sa plinom,na leru ler gas non stop varira gore dole,a kad ga brzo vozimo cim pustimo gas on se ugasi,motor mu je ekstra,nov uredjAJ I OPET SE PONASA TAKO,A NA PLIN EKSTRA RADI,MOLIM DA NAM POMOGNETE

Comment

• markostiv84
                            CBC Početnik
                            • 23.06.2010
                            • 4
                            • Lebane

greska je u gore navedenom,na benzin radi dibro a na plin ne,inace audi je 91god,2000cm,8 ventila sa k glavom....

Comment

• Plinadzija
                              CBC Senator XXL
                              • 29.07.2008
                              • 1514
                              • Paracin

No comment u vezi popravljanja majstora bejzbol palicom, voleo bih da m i dodje jedan takav sibadzija u servis da vidimo ko ce koga da popravi.

Sa K-glavom ima problema jer je to jedan od retkih sistema kod kojeg rad na plinu ZAVISI od benzinskog ubrizgavanja i kao sto rekoh u nekom prethodnom postu, deset bambija ko ubedi coveka da mu je klapna iskrivljena zbog struje i da nije do plina!
                              UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!

Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!

Comment

Working...
                              X