Kao sto sam rekao auto je audi 80 2.0 16v k glava a problem je sto ne radi ravnomerno na leru.Bio sam kod majstora i rekao mi je da je na njemu nemoguce nastelovati.Zanima me da li da menjam majstora ili da se pomirim sa sudbinom.Isparivac je brc,novi kablovi,svecice i ne vuce fals vazduh.Hvala unapred
audi 80 problem
Collapse
X
-
Re: audi 80 problem
Pomiri se sa majstorom s obzirom da ne možeš da promeniš sudbinu......nisi naveo na kom leru radi neravnomerno tj da li je na plinu ili benzinu?........2.Nisi naveo tačnu oznaku motora kao i godište......sve u svemu malo detaljnije opiši problem(problem se javlja kada je vruć/hladan motor,povećana potrošnja,itd).......pozdrav!
-
-
lepo odes kod majstora sa osmehom na licu i bejzbol palicom pa mu objasnis da auto treba da radi, a ako nezna da ga nemsti da imas olovku u ruci sa kojom ces mu napisati jednu malu prijavu i da vadi uredjaj i vraca i pare i auto u prvobitno stanje, i odes kod drugog majstora. barem ih ovde na forumu ima dobrih. Inace kako je auto radio na benzinu jer je opste poznato da ka glave odlicno rade i da su odlicno odrzavane pogotovo kod nas u srbiji.Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
e drug ja imam sličan problem, sa svojim audi 80 1.8E 80kw, znači na leru ne radi kako treba, obrtaji se spustaju do 500 pa dižu do nekih 1200! ako sam ja dobro razumio majstore kod kojih sam isao plin ne ide preko k glave, a meni se javlja problem samo sa plinom, znači na benzinu radi ko bombona, mada mu nešto zuji ispod auta, da li je to filter goriva ili ko zna sta, al ja ne vozim nikad na benzinu! sto se tiče majstora za plin rekao mi je da mi je otišao siber ventil koji se nalazi kod k glave, tačnije ispod nje! moracu da ga ovih dana pokušam očistiti wd sprejom! pa da vidim da li ću riješiti taj problem! ako me iko razumije moze li mi objasniti da li taj siber ventil provodi vazduh ili plin, da začepim na vrijeme plin!pozdrav i hvala na razumjevanju
Comment
-
-
ao sto sam rekao auto je audi 80 2.0 16v k glava a problem je sto ne radi ravnomerno na leru.Bio sam kod majstora i rekao mi je da je na njemu nemoguce nastelovati.Zanima me da li da menjam majstora ili da se pomirim sa sudbinom.Isparivac je brc,novi kablovi,svecice i ne vuce fals vazduh.Hvala unapred
ako ti je na benzinu pre ugradnje plina lepo radio na leru, nema razloga da i na plinu ne radi, osim ako majstor nije nesto zajebao
ako me iko razumije moze li mi objasniti da li taj siber ventil provodi vazduh ili plin, da začepim na vrijeme plin!http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off
Comment
-
-
znači na benzinu radi ko bombona, mada mu nešto zuji ispod auta, da li je to filter goriva ili ko zna sta, al ja ne vozim nikad na benzinu!
Taj šiber je ler motor i nema pritiska plina, tako da ne moraš ništa zavrtati kod njegovog skidanja. Ima plina samo kad radi motor.
Comment
-
-
Osedeo sam pre vremena od ovih bombona....http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off
Comment
-
-
nema veze kako se to zov bitno da se razumijemo, danas sam otkacio crijeva i poprskao wd sprejom, rezultat...hmmmmmmmm nema nikakvog rezultata, isto sto je i bilo, samo kao za nijansu motor radi mirnije,ali varira sa obrtajima opet! kupio sam ga pre 2 i nesto godine, imao je plin, radio je normalno, to mu se nije desavalo, poslije nekog vremena, crijevo iz mjesaca koje ide, ne znam gdje tačno nisam sad kod auta, je skraceno (sprovedeno kracim putem) crijevo na kome ima kao neki saraf na sredini za protok plina, sto mu je dalo bolju vuču, i bolje primanje gasa, ali ovo variranje je pčelo zadnjih pola godine do godinu! znači filter zraka, menjo, filter plina čistio, ulje redovno menjao, da li je taj kako se vec zove (siber ventil) crko, da li cu morati kupovati drugi( to mi je rekao majstor)hvala na pomoći narode
Comment
-
-
Pre otvaranja teme ili postavljanja pitanja pogledaš gore iznad teme, piše nešto nekom mrljavom bojom... Aj navedi bar koji je isparivač, možda treba makar da se naštelba...
Comment
-
-
Druže,
dok ne dobijemo neki podatak više o uređaju a najbolje slike na kojima se vidi situacija teško će ti iko pomoći.
Drugo-nemoj čačkati ništa sam.
U tvom gradu ima dobar majstor, zove se Jovo i radi u servisu GAS-SISTEM www.gassistem.com.
PozdravBolje peške u švaleraciju nego Mercedesom na posao...
Comment
-
-
No comment u vezi popravljanja majstora bejzbol palicom, voleo bih da m i dodje jedan takav sibadzija u servis da vidimo ko ce koga da popravi.
Sa K-glavom ima problema jer je to jedan od retkih sistema kod kojeg rad na plinu ZAVISI od benzinskog ubrizgavanja i kao sto rekoh u nekom prethodnom postu, deset bambija ko ubedi coveka da mu je klapna iskrivljena zbog struje i da nije do plina!UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!
Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!
Comment
-
Comment