Na ler gasu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • witch_yu
    CBC Član
    • 11.07.2005
    • 33

Na ler gasu

Ugradila sam plin, a na ler gasu mi varira broj obrtaja. Da li je to normalno ili je stvar stelovanja? To se ne dogadja kada auto radi na benzin.
  • Uros Piperski
    CBC Senator XXL
    • 31.01.2005
    • 2978
    • Beograd

A gde si ugradila gas, ako nije tajna? Zasto ti taj servis ne resi problem?

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• *IvanT*
      CBC Senator XXL
      • 30.01.2005
      • 3234
      • Srbija, Beograd, Kara

Definitivno cu da sledim takvu politiku!!!

Vrati se u servis gde si ugradila pa "vadi ochi" sa njima.

Veliki pozdrav!
      http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• SALE
        CBC Senator XXL
        • 04.01.2005
        • 841
        • Banovo Brdo

ne bih da budem dosadan al LEPO SMO TI REKLI
        a sad nek ti je bog u pomoci[/b]

Comment

• overspeed
          CBC Senator XXL
          • 24.05.2005
          • 2779
          • Kosovska Mitrovica

Ne znam koliko sam kompetentan da komentarishem i sugerishem bilo shta, ali... Pratio sam thread gde je dotichnoj gospodji/gospodjici sugerisano gde i kako (i zashto) da ugradi gas, i znam da je mnoooogo pogreshila shto lepo nije poslushala savete koji su joj dobronamerno upucivani, ali uvek ima ono "ALI"... Znam i da je razlika izmedju nekih 220-250 evra ugradnje kod raznoraznih samozvanih struchnjaka i nekih 500+ evra kod onih koji stvarno znaju shta rade (AC Rashic, Dora itd.) OGROMNA (chitaj dupla), i za vecinu laika i neupucenih isuvishe velika da bi uopshte uzimali u razmatranje drugu (duplo), skuplju opciju... To je stvar nashe situacije, platezhne moci, mentaliteta i chega sve ne, ali pre svega materijalne (ne)moci... Lepo je recheno da samo cicija placa dva puta...
          E, sad, obzirom da se radi o jednoj od retkih pripadnica lepsheg pola, a istovremeno chlanica foruma, koja ima problem, ja ovde apelujem (mora da zvuchim kao neki ministar ili bar poslanik...) da joj se pomogne, ako nikako a ono bar savetom, jer nishta ne koshta (mislim za chlanove foruma ). Na kraju krajeva, ne bi bilo prvi put da se pomogne nekome ko je ugradio gas u nekoj od "kucnih radionica" a koji se nakon "odradjenog posla" i muka Tantalovih obratio ovde za pomoc... Dakle, budimo malo fleksibilni, narochito znalci LNG tematike, i pomognimo ovoj dami =] . Ja ne mogu, jer ne znam , ali oni koji znaju bi mogli da uzmu u obzir gore navedeno i ipak "progledaju kroz prste" dotichnoj osobi. Ne bih da "zvuchim" patetichno, ali smo ipak ovde jedni zbog drugih...
          A, nadam se da je "tvorac" ove teme nauchila lekciju, a to je da muzike, ipak, ima samo koliko i para... I da je ovo mesto gde dobri saveti zaista zlata/para vrede...

Pozz =]
          http://www.bmw.tv

Comment

• sw.brick
            CBC Senator XXL
            • 09.10.2004
            • 8141
            • Beograd, barajevo-zemun
            • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

pomoci nema, mora se na popravni ispit...
            ozbiljno, radi se o novougradjenom auto gasnom uredjaju koji povlaci i garanciju kao i ZABRANU da bilo ko ista dira osim servise koji je ugradio ako se zeli pravo na reklamaciju u garanciji.

ako je garancija nebitna, predlazem resenje da se sve ugradjeno izbaci, auto dovede u prethodno (ispravno) stanje pre ugradnje i recimo pravac kod Rasica (ako je BGD u pitanju).

ako u prvoj ugradnji/servisu gasnog uredjaja nisu znali da ga ugrade tako da ispravno radi zanemarive su sanse da ovako na daljinu bilo ko pogodi sta je/kako/ zasto pogresno ugradjeno ili nastelovano ili oprema pogresnog tipa odabrana ili elektrika auta poremecena ili...

automobil je kompleksna sprava i za tako ozbilne stvari kao sto je prepravka konstrukcije potrebno je i adekvatno (kompleksno) znanje uz tacno odredjeni materijal bas za taj auto.
            improvizacije nisu dozvoljene, skupe su i u krajnjem stetne po sam zivotni vek motora i dzep vlasnika.
            a improvizacija je po pravilu bas to najskuplje resenje.
            volvo
            945 SE turbo lpg
            344 GL lpg

Comment

• M-power
              Moderator
              • 10.01.2005
              • 10060
              • Bg; Banovo Brdo
              • CorsaC, astra H,

Stvarno mi nije jasno. Zar taj majstor ne moze to da resi.
              Pitala si ovde za savete i dobila si iskrene odgovore. Ne znam sta si mislila da je neko pricao prazne price ili mozda hteo da te prevari sa cenom ili?
              To date there has never been a faster car built for the public road and,
              it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Wiz
                CBC Senator XXL
                • 30.09.2004
                • 3104
                • Nish

Ma ove zene samo zakeraju ,cak i ne prihvataju dobronamerne savete,cast izuzecima

Comment

• CLD
                  CBC Senator XXL
                  • 08.02.2005
                  • 1225
                  • Belgija - ranije Luna-Chico

Auu al ste kolegijalni.
                  Kazu stari da oametan uci na tudjim greskama, ****** na svojim, a lud ih ponavlja.

Comment

• witch_yu
                    CBC Član
                    • 11.07.2005
                    • 33

Za informaciju onih koji su svalili salvu optuzbi na mene i takozavu "domacu radinost" gas sam ugradila u "Rasic" servisu. Komplet ugradnja me je kostala 505 evra. Mozda IvanT i zna koji je to auto. Crni golf 3. Auto je bio u servisu u petak. Da jos napomenem da mi niko nije rekao da treba da promenim ulje za ulje sa aditivom za gas i da moraju da idu kasnije i hladnije svecice.
                    Sad ako neko moze nesto korisno da mi kaze neka kaze, a ne odmah da upucuju kritike.

Comment

• Uros Piperski
                      CBC Senator XXL
                      • 31.01.2005
                      • 2978
                      • Beograd

Pa zasto nisi okrenula Ivana nego pises ovde? Zar ne bi tako brze resila problem?
                      Ulje ne moras da menjas, kao ni da diras svecice ni paljenje (nase gorivo).

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• witch_yu
                        CBC Član
                        • 11.07.2005
                        • 33

Pitala sam dali je normalno ili ne to sto mi se desava. Zasto odmah da trcim u servis. Ako je to nesto sto bi trebalo odmah srediti naravno da cu odmah i otici kod Rasica.

Comment

• *IvanT*
                          CBC Senator XXL
                          • 30.01.2005
                          • 3234
                          • Srbija, Beograd, Kara

Mislim da je bolje sutra od 08h, za danas je gotovo.
                          http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• witch_yu
                            CBC Član
                            • 11.07.2005
                            • 33

Ma samo mi recite jel to uredu ili ne. Sta je u pitanju. Jel to stvar selovanja ili je nesto drugo.

Comment

• dfast
                              CBC Senator XXL
                              • 26.05.2005
                              • 1302
                              • Hoofddorp NL /Bgd

Uredjaj je nov, i verovatno su ti rekli da vozis nekoliko dana i po potrebi dodjes na dostelovavanje, jer je potrebno malo vremena (radne temperature) da membrane u uredjaju koje su nove legnu sto bi rekli na svoje mesto. To je normalno i nakon sto ga ponovo nastelujes sve ce biti u redu. Bez panike.

Comment

Working...
                              X