Ugradila sam plin, a na ler gasu mi varira broj obrtaja. Da li je to normalno ili je stvar stelovanja? To se ne dogadja kada auto radi na benzin.
Na ler gasu
Collapse
X
-
Definitivno cu da sledim takvu politiku!!!
Vrati se u servis gde si ugradila pa "vadi ochi" sa njima.
Veliki pozdrav!
Comment
-
-
Ne znam koliko sam kompetentan da komentarishem i sugerishem bilo shta, ali... Pratio sam thread gde je dotichnoj gospodji/gospodjici sugerisano gde i kako (i zashto) da ugradi gas, i znam da je mnoooogo pogreshila shto lepo nije poslushala savete koji su joj dobronamerno upucivani, ali uvek ima ono "ALI"... Znam i da je razlika izmedju nekih 220-250 evra ugradnje kod raznoraznih samozvanihstruchnjaka i nekih 500+ evra kod onih koji stvarno znaju shta rade (AC Rashic, Dora itd.) OGROMNA (chitaj dupla), i za vecinu laika i neupucenih isuvishe velika da bi uopshte uzimali u razmatranje drugu (duplo), skuplju opciju... To je stvar nashe situacije, platezhne moci, mentaliteta i chega sve ne, ali pre svega materijalne (ne)moci...
Lepo je recheno da samo cicija placa dva puta...
E, sad, obzirom da se radi o jednoj od retkih pripadnica lepsheg pola, a istovremeno chlanica foruma, koja ima problem, ja ovde apelujem(mora da zvuchim kao neki ministar ili bar poslanik...) da joj se pomogne, ako nikako a ono bar savetom, jer nishta ne koshta (mislim za chlanove foruma
). Na kraju krajeva, ne bi bilo prvi put da se pomogne nekome ko je ugradio gas u nekoj od "kucnih radionica" a koji se nakon "odradjenog posla" i muka Tantalovih obratio ovde za pomoc... Dakle, budimo malo fleksibilni, narochito znalci LNG tematike, i pomognimo ovoj dami =] . Ja ne mogu, jer ne znam
, ali oni koji znaju bi mogli da uzmu u obzir gore navedeno i ipak "progledaju kroz prste" dotichnoj osobi. Ne bih da "zvuchim" patetichno, ali smo ipak ovde jedni zbog drugih...
A, nadam se da je "tvorac" ove teme nauchila lekciju, a to je da muzike, ipak, ima samo koliko i para... I da je ovo mesto gde dobri saveti zaista zlata/para vrede...
Pozz =]
Comment
-
-
pomoci nema, mora se na popravni ispit...
ozbiljno, radi se o novougradjenom auto gasnom uredjaju koji povlaci i garanciju kao i ZABRANU da bilo ko ista dira osim servise koji je ugradio ako se zeli pravo na reklamaciju u garanciji.
ako je garancija nebitna, predlazem resenje da se sve ugradjeno izbaci, auto dovede u prethodno (ispravno) stanje pre ugradnje i recimo pravac kod Rasica (ako je BGD u pitanju).
ako u prvoj ugradnji/servisu gasnog uredjaja nisu znali da ga ugrade tako da ispravno radi zanemarive su sanse da ovako na daljinu bilo ko pogodi sta je/kako/ zasto pogresno ugradjeno ili nastelovano ili oprema pogresnog tipa odabrana ili elektrika auta poremecena ili...
automobil je kompleksna sprava i za tako ozbilne stvari kao sto je prepravka konstrukcije potrebno je i adekvatno (kompleksno) znanje uz tacno odredjeni materijal bas za taj auto.
improvizacije nisu dozvoljene, skupe su i u krajnjem stetne po sam zivotni vek motora i dzep vlasnika.
a improvizacija je po pravilu bas to najskuplje resenje.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Stvarno mi nije jasno. Zar taj majstor ne moze to da resi.
Pitala si ovde za savete i dobila si iskrene odgovore. Ne znam sta si mislila da je neko pricao prazne price ili mozda hteo da te prevari sa cenom ili?To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Za informaciju onih koji su svalili salvu optuzbi na mene i takozavu "domacu radinost" gas sam ugradila u "Rasic" servisu. Komplet ugradnja me je kostala 505 evra. Mozda IvanT i zna koji je to auto. Crni golf 3. Auto je bio u servisu u petak. Da jos napomenem da mi niko nije rekao da treba da promenim ulje za ulje sa aditivom za gas i da moraju da idu kasnije i hladnije svecice.
Sad ako neko moze nesto korisno da mi kaze neka kaze, a ne odmah da upucuju kritike.
Comment
-
-
-
Uredjaj je nov, i verovatno su ti rekli da vozis nekoliko dana i po potrebi dodjes na dostelovavanje, jer je potrebno malo vremena (radne temperature) da membrane u uredjaju koje su nove legnu sto bi rekli na svoje mesto. To je normalno i nakon sto ga ponovo nastelujes sve ce biti u redu. Bez panike.
Comment
-
Comment