Re: BRC plin na Renaultu 21
Bio sam kao namestio da ne zeze pri normalnoj voznji. Desavalo se da zatrza samo kada ga cepam. Danas neznam sta mu bi. Malo toplije vreme opet poce da zeza. Opet sam cackao i vazduh i (Idle) napravio jos gore.
Sada kada cepim naglo gas pukne u karburatoru (bljune). Dali to znaci da je jaka smesa plina ili? Malo pre mi se ucini da i na auspuh puca. Stisnem gas nece da ide samo prkce kada popustim ide.
Odlepio sam znaci neprija mu dodavane gasa uopste. Tek od 3500 obrtaja dali tada otvori drugo grlo pa povuce nemam pojma.
Kad pocne da mi prkce i skace motor ispod haube. Dodje mi da ga zakucam u banderu. Onda ga obicno razdvojim i cepim u crveno i molim ga da prsne. Tako da vise neludim oko tog auta.
Ako neko ima neku ideju sta raditiili bar kako ga se otarasiti.
Bar sta je upitanju kada puca iz karburatora?

Sada kada cepim naglo gas pukne u karburatoru (bljune). Dali to znaci da je jaka smesa plina ili? Malo pre mi se ucini da i na auspuh puca. Stisnem gas nece da ide samo prkce kada popustim ide.

Kad pocne da mi prkce i skace motor ispod haube. Dodje mi da ga zakucam u banderu. Onda ga obicno razdvojim i cepim u crveno i molim ga da prsne. Tako da vise neludim oko tog auta.
Ako neko ima neku ideju sta raditiili bar kako ga se otarasiti.

Bar sta je upitanju kada puca iz karburatora?
Comment