Nemam pojma šta mu je

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • vandeo
    CBC Član
    • 30.03.2006
    • 79
    • Petrovac

Re: Nemam pojma šta mu je

Bartone, dobri ljudi, hvala puno!. Alergije nema više!
    Majstor je našao novu gumicu za razvodnik paljenja, promenili smo je , obrisali davač od ulja....
    Sinoć sam ganjao auto kao tuđi, jedno 15km sam ga vozio kao dušmanin, sa gasom "do patosa" a i pre toga sa oštrijom vožnjom. Čak je i temperatura u nekim trenucima rasla za nijansu, ali, lampica se "neje" palila.
    Ne mogu vam opisati, već sam poćeo da gubim živce.
    Hvala vam svima na angažovanju.

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Odlično 15 Novembar do danas i odiseja je završena, banalan kvar ali zeza. Dosta majstora se izredjalo uključujući i mene a zavedeni forumom gde je postavljena tema sve smo izredjali.
      Dobar primer kvara koji ja zovem "sve je uredu ali ne radi"

Isto tako dobar primer da plin nije baš za sve kriv
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• BARTONE
        CBC Senator XXL
        • 25.09.2006
        • 398
        • Bor

@vandeo
        uzdravlje terao masinu
        i proveri nivo ulja u motoru,malko mi sumnjivo da tako brzo zagreva na 110,mozda treba doliti malo
        mada ako ti je noga "teska" i obrtaji visoki... moze biti,moze biti

Comment

• vandeo
          CBC Član
          • 30.03.2006
          • 79
          • Petrovac

:-) Ma nije kriv , naravno. ALi da nisam stavio u ovaj podforum, ko zna da li bi došli do ovog rešenja.

@Bartone, ma nije mi noga teška :-), naprotiv, vozim vrlo lagano, ali naravno, svašta može biti
          inaravno, hvala na lepim željama

Comment

• snjegir
            CBC Početnik
            • 06.07.2010
            • 1
            • Beograd

Meni se desava na Passat-u III 1992 god. 1.8 benzinac ali ga vozim na plin, da se pali lampica za pregrevanje motora (temperatura motora moze biti nekada 50, nekada 70 ili 90 stepeni, nema pravila). S obzirom da ova lampica blicka-svetli pri kontaktu a gasi se kad motor proradi predpostavljam da ima veza sa pritiskom u sistemu za hladjenje, ali ne znam da li postoji takav davac-nisam ga pronasao. Kada ugasim motor i ponovo ga upalim ova lampica vise ne svetli, ali se moze upliti posle par sati voznje, moze da se uopste vise ne upali u toku voznje ali desava se i da se upali posle nekoliko sekundi!!!! Ne znam sta da radim i koji senyor (ako je senzor) da zamenim. Trazim pomoc !!!!

Comment

Working...
            X