Postovani,na kadetu suzi c14nz iz 91god.,stavio sam poklopac vazduha na monopoint od opel astre f...znaci nema nikakvih pretkomora,u**** za topao i hladan vazduh vec samo jedan ulaz za uvlacenje vazduha fi 60mm...na taj usis sam prvobitno stavio k&n pecurku direktno...na benzinu ne da ide auto nego ubija...a i zvuk je bolesno dobar...medjutim na tng-u,auto tesko prelazi 3500rpm,odnosno do 3500 ide odlicno,posle toga kao da probija neki vazdusni cep i ne moze da izbaci vise od 4500rpm...onda sam odvio plin za 2 kruga,ide do 4000rpm odlicno i moze da izbaci 5500...verovatno zbog toplog vazduha gusi motor,pa sam kupio crevo i namestio pecurku ispod fara...sad auto ide odlicno,privio sam plin jer je trosio nenormalno,ali je i isao...nije mi fora da mi trosi 13l konstantno,vec bih voleo da moze da trosi koliko se stisne papucica gasa...interesuje me da li bih taj problem mogao da resim sa lambda computer controlom(smatram da onaj step motorcic kad se stisne gas on se otvara i ubacuje vecu kolicinu plina)za razliku od venturija koji je fiksan...sta Vi mislite da li mi je dobra ideja i hocu li sa lambda controlom da dobijem nesto(stavio bih loveco4)...takodje sad mi se na krilu lose cuje pecurka...

Comment