daewoo nubira 1,6,16 ventila,gasi se na leru

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sasa kula
    CBC Početnik
    • 21.02.2012
    • 1
    • kula
    • daewoo nubira

Odg: daewoo nubira 1,6,16 ventila,gasi se na leru

Postovani imam nubiru 1600 16v karavan od pre par dana pocela je da puca u radu na plin.Elektricari kazu da su problem kablovi i svecice ,promenim nove,zamenim filter vazduha,ocistim regulator vazduha, pregledam plin,ali opet pri naglom pritisku pedale za gas osetim trokiranje inace lepo ide prima gas ,ali neznem zasto trokira na malim obrtajima.Ako neko zna u cemu je problem neka mi pomogne pozdrav.

Comment

• kdi
      CBC Senator
      • 16.11.2010
      • 238
      • leskovac

nastavi sa zamenom elektrike...bilo bio jeftinije ako bi mogao da nadjes neki isti ili slican auto tj motor i da sa njega prebacujes jedan po jedan deo dok se ne nadje sta je u pitanju...npr bobina
      drugacije ces ga tesko resiti!!!

Comment

• Duke
        CBC Senator XXL
        • 16.01.2006
        • 753
        • Urbs Naissus

Meni se dešavalo da su mi kola trokirala (na gas, venturi) na niskim obrtajima zbog neudihtovane usisne grane... Na višim obrtajima se nije osećalo jer vazduh/gas išao tamo gde treba (kroz leptir u****). ...
        "Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."

Comment

• Franjo
          Banovan
          • 14.08.2009
          • 2831
          • Inđija - Beograd
          • Renault megan II res

Odg: Re: daewoo nubira 1,6,16 ventila,gasi se na leru

Originally posted by Dora View Post
          Ako je Lovato prekidač Di180 onda verovatno gubi signal obrtaja i prebaci na benzin i zato se ugasi. Probaj kad radi na plinu da prebaciš na benzin da vidiš da li se isto ugasi.
          Ovo, je citat sa prethodne strane u slučaju istog tipa vozila, koje se zbog nepravilnog rada na malim obrtajima gasilo.

... pri naglom pritisku pedale za gas osetim trokiranje inace lepo ide prima gas ,ali neznem zasto trokira na malim obrtajima.
          Da li i dalje puca, ili si mislio na trokiranje? Pucanje je detonacija, a trokiranje, izostanak palenja u nekom cilindru. Nekada, se dešavaju obe greške!

Pročitaj prethodnu stranu i napiši, koje godište, koji sistem, kako se ponaša na benzinu, da li i na njemu trokira i sve čega se setiš?! Između ostalog i koje svećice? Moguće, da nisu odgovarajuće toplotne vrednosti i podešen zazor.

Malo lupam, ali me Dora ispravi! Ako se ne javi, nisam ga iznervirao. Mislim, dovoljno!

Comment

Working...
          X