Ako moze neko da objasni proceduru za stelovanje ler gasa na Lovato isparivacu, vakuumski sistem, normalno, podrazumeva se da su svi drugi preduslovi, precistac vazduha, filter gasa, svecice, kablovi, karburator (mada je kod mene ubrizgavanje) i sl OK. Pokusao sam da nadjem preko drugih tema, ali sve samo nesto polovicno.
Lovato isparivac-podesavanje
Collapse
X
-
Kako vakumski sistem na ubrizgavanju?
Ler se šteluje na onom sivom šrafu sa strane, okretanjem levo ili desno da bi se dobio najmirniji rad motora.
-
-
Re: Lovato isparivac-podesavanje
Originally posted by APOGEEAko moze neko da objasni proceduru za stelovanje ler gasa na Lovato isparivacu, vakuumski sistem, normalno, podrazumeva se da su svi drugi preduslovi, precistac vazduha, filter gasa, svecice, kablovi, karburator (mada je kod mene ubrizgavanje) i sl OK. Pokusao sam da nadjem preko drugih tema, ali sve samo nesto polovicno.
Mala shala!
E Doro dobra ti je ova za slepo crevo, samo zavisi od toga odakle udjesh!
Comment
-
-
Re: Lovato isparivac-podesavanje
Originally posted by IvanTOriginally posted by APOGEEAko moze neko da objasni proceduru za stelovanje ler gasa na Lovato isparivacu, vakuumski sistem, normalno, podrazumeva se da su svi drugi preduslovi, precistac vazduha, filter gasa, svecice, kablovi, karburator (mada je kod mene ubrizgavanje) i sl OK. Pokusao sam da nadjem preko drugih tema, ali sve samo nesto polovicno.
Mala shala!
E Doro dobra ti je ova za slepo crevo, samo zavisi od toga odakle udjesh! :roll:
Comment
-
Comment