Lovato isparivac-podesavanje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • APOGEE
    CBC Senator
    • 01.06.2005
    • 243
    • Beograd, Vracar

Ako moze neko da objasni proceduru za stelovanje ler gasa na Lovato isparivacu, vakuumski sistem, normalno, podrazumeva se da su svi drugi preduslovi, precistac vazduha, filter gasa, svecice, kablovi, karburator (mada je kod mene ubrizgavanje) i sl OK. Pokusao sam da nadjem preko drugih tema, ali sve samo nesto polovicno.
    Kia pro cee'd 1,6 CRDI 115hp 2010
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Kako vakumski sistem na ubrizgavanju?

Ler se šteluje na onom sivom šrafu sa strane, okretanjem levo ili desno da bi se dobio najmirniji rad motora.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• *IvanT*
      CBC Senator XXL
      • 30.01.2005
      • 3234
      • Srbija, Beograd, Kara

Re: Lovato isparivac-podesavanje

Originally posted by APOGEE
      Ako moze neko da objasni proceduru za stelovanje ler gasa na Lovato isparivacu, vakuumski sistem, normalno, podrazumeva se da su svi drugi preduslovi, precistac vazduha, filter gasa, svecice, kablovi, karburator (mada je kod mene ubrizgavanje) i sl OK. Pokusao sam da nadjem preko drugih tema, ali sve samo nesto polovicno.
      A, postoji i josh jedan nachin. Odesh do servisa i neko od servisera malo doshteluje ler gas, a ujedno i ispregleda instalaciju itd...
      Mala shala!

E Doro dobra ti je ova za slepo crevo, samo zavisi od toga odakle udjesh!
      http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• APOGEE
        CBC Senator
        • 01.06.2005
        • 243
        • Beograd, Vracar

Ok, hvala na odgovorima, dakle rec je o vecem sivom, i nazupcanom srafu sa gornje desne strane.
        Kia pro cee'd 1,6 CRDI 115hp 2010

Comment

• Davor
          CBC Senator XXL
          • 02.03.2005
          • 498
          • Novi Sad

Re: Lovato isparivac-podesavanje

Originally posted by IvanT
          Originally posted by APOGEE
          A, postoji i josh jedan nachin. Odesh do servisa i neko od servisera malo doshteluje ler gas, a ujedno i ispregleda instalaciju itd...
          Mala shala!

E Doro dobra ti je ova za slepo crevo, samo zavisi od toga odakle udjesh! :roll:
          Sramota jedna, šta sve čovek može da nauči od vas

Comment

• marek
            CBC Senator
            • 16.09.2005
            • 243
            • Beograd

Aj kad smo vec kod stelovanja da ja pitam nesto...

Da li kad nastelujem ler gas treba ponovo da se vratim na stelovanje gasa ili te dve stvari nemaju apsolutno vezu jedna sa drugom...
            Pozdrav

Comment

Working...
            X