Pozdrav svim forumasima ima jedan problem sa nisanom jutri vrlo tesko pali na gas dok na benzin upali ko mina,do skoro je pali na gas jutri bez problema cak i zimi po onim mrazevima sam morao da ga palim na gas (zaledilo se gorivo u sistemu ne znam kako ) i palio je bez problema sad odjednom nece moram da ga verglam dosta dok ne upali inace uredjaj je landi svecicama sam kontrolisao zazor i sve ih nastelovao na 0,9 jer su se malo istrosile ( bile su na 1) a toliko i fabricki predvidjeno po auto dati sat moze biti uzrok tako teskog paljenja napominjem da na vruce upali bez problema
to je bio prvi problem a drugi je variranje obrtaja motora na gasu varira od 800 do 1500 rpm dok je hladan kada zagreje drzi na 1000rpm, sauh je automatski i radi normalno otvara i zatvara ali na gasu ne uspeva dok malo ne zagreje da odrzi rad motora nego moram ja da drzim na papucici i odrzavam motor u radu da li je vreme da posetim neki karburator servis ili je to neki sitniji kvar koji bih mogao sam da otklonim
HVALA UNAPRED
POZDRAV
to je bio prvi problem a drugi je variranje obrtaja motora na gasu varira od 800 do 1500 rpm dok je hladan kada zagreje drzi na 1000rpm, sauh je automatski i radi normalno otvara i zatvara ali na gasu ne uspeva dok malo ne zagreje da odrzi rad motora nego moram ja da drzim na papucici i odrzavam motor u radu da li je vreme da posetim neki karburator servis ili je to neki sitniji kvar koji bih mogao sam da otklonim
HVALA UNAPRED
POZDRAV
Comment