zdravo svima vozim daewoo tacumu 1.6 ,ima ugradjen brc plin u italiji2002,potrosnja je oko 7l/100km na otvorenom pri brzini od 100-110 km/h.da se ispravim brc just light ,ima sto sam mogao videti isparivac at-90e,tropolozajni prekidac sa indikatorom kolicine plina u boci,emulator lambda sonde,kompjuter za plin ne znam oznaku,odmah pored njega dve kutijice na kojima pise brc just light fm 2 canalli modulare,i toro bocu,napominjem da ovo nije sekvent plinski uredjaj.problem se javlja u tome sto kad auto upalim na benzin i prebaci na plin preko 2000 obrt.i kad dostigne odredjenu temperaturu (znaci ima dva uslova za prebacivanje na plin)vozim na plin i auto ne dostigne radnu temperaturu a ja moram stati i ugasiti auto ,sledece paljenje automobila na benzin(na plin je nemoguce upaliti vise puta pokusano raznim nacinima)jer se auto automatski vraca sam na benzin je malo teze:naime kad zaverglam motor prvi put kao da malo pripali i onda trokira i ugasi se,zatim drugi put zaverglam malo duze 5-6sekundei on upali,a nekad i iz treceg puta,kad je vruc motor to se isto dogadja ali redje znaci zaverglam i ako pocne da trokira pipnem papucicu za gasi upali.sve ovo se ne dogadja kad vozim na benzin non-stop, tako da je verovatno do plinskog uredjaja.u voznji sa plinom nista ne zeza sve radi savrseno kao i na benzinu .sa plinom sa preso preko 25000km i nisam nista servisirao a mozda bih trebao,ali majstori ovde kod nas kad vide brc beze ko djavo od krsta.
e ako neko mozda zna u cemu je problem neka odgovori bio bih nu strasno zahvalan jer me ovo uzasno nervira
e ako neko mozda zna u cemu je problem neka odgovori bio bih nu strasno zahvalan jer me ovo uzasno nervira
Comment