Zasto mislis da moram da popravljam motor,auto ide ok.Pa zbog majstora sami bio u sranju kada sam smanjio dotok vazduha spustio sam za 10 L potrosnju.Vezonka j e stavljena po sredini i ne mrda,a ranije kada su se desavale detonacije,klapna odradi svoje,jer sa strana leve i desne oired cvezonke odradi i vrati se guma na mesto.A bez nje se navuce malo u stranu i onda tuda sisti i izlazi plin.Motor je ok,za klapnu si omasio,a temu sam video za podesavanje na lovato isparivacu ali je za karburatorske sisteme.Jbg pitao sam par pitanja:
1-Da li je instalacija na oko OK postavljena?
2-Da li je uvedeno crevo gde treba?
3-Da li je ta racva isto kao i mixer?
4-Isparivac ima 3 srafa koji zasta sluzi ?
I dobio sam odgovore da ima tema,da sam sjebao klapnu(a nisam objasnio sma vec).Da popravim ispravan motor>?
Ovaj odgovor bas i nije od neke pomoci.Meni auto radi ok,nemam detonacije ide ok,potrosnja se stabilizovala,mene zanima sta je zasta iz radoznalosti voleo bih da znam ako zatreba neka sitnija intervencija da mogu i sam da odradim,da odrzavam sistem.Pozdrav
1-Da li je instalacija na oko OK postavljena?
2-Da li je uvedeno crevo gde treba?
3-Da li je ta racva isto kao i mixer?
4-Isparivac ima 3 srafa koji zasta sluzi ?
I dobio sam odgovore da ima tema,da sam sjebao klapnu(a nisam objasnio sma vec).Da popravim ispravan motor>?
Ovaj odgovor bas i nije od neke pomoci.Meni auto radi ok,nemam detonacije ide ok,potrosnja se stabilizovala,mene zanima sta je zasta iz radoznalosti voleo bih da znam ako zatreba neka sitnija intervencija da mogu i sam da odradim,da odrzavam sistem.Pozdrav
Comment