Ne treba ti set gumica, nisi slusao sta sam ti rekao. Ako se ventil ne vidi od garezi onda je i ceo isparivac prljav a verovatno i gumice u visokom pritisku. Rasturi, ocisti i sastavi. Proradice.
Tesko pali i na plin i na benzin posle voznje na plin
Collapse
X
-
Za sad je odlican rezultat, ne presaugava i pali kao sto treba. Ne znam bi li sad to rasturao jer meni plin radi dobro osim tog problema sto sam imao? I drugo pitanje kako je ta garez dospjela u isparivac ako vec imam filter koji je mijenjan na redovnom servisu i bio je kao nov.
Comment
-
-
nema veze sto je filter bio kao nov.isparivac ima svoju funkciju i u njemu se skuplja i prljavstina i emulzija bez obzira na filter.gas dospeva u isparivac u tecnoj fazi....
koji elektroventil leti pravi zezanje,onaj pre isparivaca ili na samom isparivacu?
Comment
-
-
Ljeti nije htio da otvara onaj na filteru. To sam rijesio kao sto mi je plinadzija objasnio "Ovako ces:
preseces plinsku liniju ispred cele instalacije i onda na pobudu relea dovedes kraj od centrale i masu. Na kontakt 30 dovedes + akumulatora a na aktivni kontakt relea drugu stranu plinske linije."
A sad nije htio da zatvara onaj na isparivacu. To sam rijesio kao sto sam gore napisao i sad odlicno pali i nema da pusta plin kad je ugasen motor.
Comment
-
Comment