Nece da prebaci na gas

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

Re: Nece da prebaci na gas

dva puta ti je napisano kako treba i da bude dobro. Cemu daljna diskusija? Ako se ne razumes, nadji elektricara i pokazi mu sta ti je plinadzija preporucio i da uradi tako.
    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Odg: Re: Nece da prebaci na gas

Originally posted by kumzarija View Post
      Hvala na detaljnom odgovoru Dora. Sad jedno pitanje, mozda ne pametno ali tu ste vi u ovoj oblasti pametniji od mene pa me ispravite. a sta bi bilo da ja na jedan rele dovedem napajanje sa akumulatora i stavim osigurac od 5a a da taj rele ukljucuje signal sa el ventila i da tada rele propusti plus sa aku na ovaj el ventil, bez da sjecem ista? Dakle samo da pojaca napon. Je li to stetno za instalaciju?
      Nije štetno za instalaciju ali za majstorski mozak jeste pa ću zato zaključati temu jer ima dovoljno dobrog materijala za buduća pokoljena kad ko ima problem ove vrste a tebi ne vredi više pričati.

Ne u onom lošem smislu ali ne slušaš i teraš svoje. Ako znaš nemoj pitati a ako pitaš onda slušaj.
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
      X